Все забравям ел. стъклата...
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Колега гледам че си ми комшияalexxx написа:И при мен така.Ще се пробвам сам,ама тези кабели които отиват към стъклото не знам как да ги вържа.На схемата на единия пише ключ,а на другия мотор.Ще сканирам после схемата и ще я пусна тук.

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Кабела на които пише Switch го включваш към копчето прекъсваш тока между копчето и машинката. А кабела на който пише Motor го връзваш за кабела които продължава към машинката.alexxx написа:Ето я схемата,ако може колегата billy_boy да помогне.Интересува ме това което съм заградил,тези два кабела директно за мотора на стъклото ли да ги вържа или не?
1
Копче-----------Машинка
2
Копче-----(Switch) (Motor)----Машинка
Дано ти е станало ясно. Ако си взел модула от топ спеед. И ако е като моя - EagleMaster. То той подава + тоест трябва да го вържеш на този кабел на машинкатана който като се подаде + да я вдига. Но днес забелезах при мен. Че в спокойно състояние без да е натиснато копчето подава и на двата изхода за машинката плюсове. И тъй като и модула ми подава + ще трябва да се преправи да подава минус и тогава всичко се оправя. Провери с мултицета дали и при теб е така. Да не се чудиш защо не става или от къде да взимаш минус.

- toto
- потребител
- Регистриран: 20 юли 2005, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 97'
Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 12' - Местоположение: Пазарджик
- Контакти:
Да се изкажа и аз по темата, защото имам пресни спомени. Отидох преди два дена да си слагам аларма и исках като на стария ми форд (много ми беше харесала). Та цената от 150лв. (от преди 2 години) беше паднала на 130лв. Обаче за 170лв. (или пък бяха 180лв...не помня вече) имаше аларма с вграден модул за вдигане на стъкла и аз веднага поисках нея да ми сложат. Сега всичко работи на 6, но вдига първо едното стъкло, после другото и ми е малко смешно, ама върши работа. Отделно на дистанционното има 3-то копче което вдига само стъклата без да пуска алармата.
- gicho_fiesta
- потребител
- Регистриран: 18 май 2007, 15:05
- Модел на автомобила: FIESTA 1,8D 1999г.