Кой монтира климатик(троник) (втора ръка) на фокус?

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
itzov
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2007, 01:17
Модел на автомобила: fokus 1,4 16V 2002г.
Status: Извън линия

Мнение от itzov » 26 юни 2007, 23:16

Сервизи в които монтират климатици в София

1. От Княжево към Перник, като свършат паветата на 50 метра в дясно (не проверена информация).
2. Орландовци по трамвайната линия преди Лукойл (ул. Първа българска армия) се завива в дясно и после втората пак в дясно (не проверена информация).
3. Инпас 56 – намира се на бул. Черни Връх между пресечките Сребърна и Околовръстен път. Като се отива към околовръстното се пада в ляво, ако не греша (не проверена информация).
4. Красимир Харизанов – 0887694611- Сервиза му се намира м-у УНСС и колелото на 280 и 94. В ляво след бензиностанцията, ниска малка бяла сграда с няколко гаража. Говорих няколко пъти с него, но не ми каза цена за монтаж. Иска първо да види колата. Не иска да се занимава с намирането на климатик на старо, но няма против да монтира, ако сам си го намеря. Склонен е да дойде с мен като си намеря климатик за да може да купя всички части, а не да ми го дадат половината комплект.
5. Севастиян – 0888372287 – Сервиза се намира на Цариградско шосе в посока Пловдив след Пежо преди караулката. Също каза че ако си намериш климатик ще го монтира. В момента може да монтира нов климатик. Цената с монтажа на новия е 3000лв.
6. Сервиз Александров – авто климатици и авто парно – 0888816816 – Сервиза се намира зад РУМ-а на Младост 2, м-у блокове 218, 238 и 239. И там не искат да търсят стар климатик, може и да имат някакви климатици след 2 седмици. Цената с монтажа на стар климатик е 1700лв.
7. В Младост 1 има още един сервиз, в който ми казаха същите неща, намираш си климатик и ти го монтираме за 2 дни. Цената само за монтажа е 500лв. Преди да започне момчето каза ще прегледа дали си имаш всичко необходимо. Намира се зад блок 79 и до блок 79В.

itzov
потребител
потребител

Мнение от itzov » 26 юни 2007, 23:21

Намерих на едно място климатик за фокус и ми искат 1500лв (на старо). Намерий и за ескорт и за фиеста обачецените са много по хубавки по 400лв на комплект. Тел за климатика на ескорта 0885183812- това е в Казанлък. В автопазар-а има всяка седмица по някоя нова обява.

itzov
потребител
потребител

Мнение от itzov » 27 юни 2007, 16:22

В по-горния пост в който изброявам сервизите, под номер 2 съм поставил сервиза в орландовци. Сега намерих и координати за него. Тва е Шен компания, за който каза jlpetkov. В този сервиз ми казаха че монтират само нови климатици. нямат ги на склад. Сключва се договор с клиента и плащаш 50% преди монтажа и останалото след монтажа. За Форд Фокус 1,4 бензин 2002г. цената за монтаж на нов климатик е 4750лв. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!!!! :idea: :lol:

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”