Пети Национален Събор на Клуб Форд - 2007
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
- Status: Извън линия
Съгласен, ето снимки от телефона http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146905" onclick="window.open(this.href);return false;

- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
Ето малко снимки и от мен,другите не стават за това само тези
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146947" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146947" onclick="window.open(this.href);return false;

Последна промяна от ivoled на 25 юни 2007, 18:38, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Няма мрънкатеpantata написа:беше готино, ама много далече... навъртях над 630 километра, ако може догодина да е на друго място

Радвам се, че толкова хора тази година имаха желание да заделят време и средства за да присъстват.
Според мен стана направо идеално.
Благодарности на Disc за рамото което даде за проблема с Тауруса!
Прибрахме се без проблеми.
Disc ни направи по едно возене:) Нямаше път където да се отпусне да ни покаже какво може този дзвер но все пак се усети че е ненормална история.
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Наистина беше много хубаво много кратко обаче,минаха като няколко часа тея два дни. Само които го нямаше може да съжалява (не и за градушката която ни поочука колицитеpaci написа:Няма мрънкатеpantata написа:беше готино, ама много далече... навъртях над 630 километра, ако може догодина да е на друго мястоКато имате желание си правите един фонд "Събора" и събирате стинки за догодина:)
Радвам се, че толкова хора тази година имаха желание да заделят време и средства за да присъстват.
Disc ни направи по едно возене:) Нямаше път където да се отпусне да ни покаже какво може този дзвер но все пак се усети че е ненормална история.

Верно на Диск машината изглежда впечатляващо под капака, жалко че не можах да се кача, тръгнах рано днес.
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Има и още нещо за Disc, като тръгнахме да се прибираме стана нещо със задния мост, още на излизане от Базата, нещо от ръжда се беше счупило и не знам дали е събрал смелост да тръгне сам на ход, като се прибере и седне предполагам може да даде подробности. Иначе колата няма равна, направих и няколко клипчета като профучаваше покрай нас, утре ще ги кача че сега съм утрепан.

- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
Фонда шъ гу напраим ама вии напръити организациятя дет викам за една седмицаpaci написа:Няма мрънкатеpantata написа:беше готино, ама много далече... навъртях над 630 километра, ако може догодина да е на друго мястоКато имате желание си правите един фонд "Събора" и събирате стинки за догодина:)

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
По-добре веднъж да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш!
http://www.vbox7.com/play:fef54637" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:fef54637" onclick="window.open(this.href);return false;
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
И аз доволен!
Съжалявам че тръгнах рано сутринта в неделя и неможах да си взема довиждане с повечето колеги,но трябваше да се прибера навреме в Пловдив.
Срещите трябва да се правят на 6 месеца,иначе си забравяме физиономийте.
Няма значение колко километра сме изминал,важното е че ни беше гот.
Кеф цена няма!........(И kEFI също
)
Съжалявам че тръгнах рано сутринта в неделя и неможах да си взема довиждане с повечето колеги,но трябваше да се прибера навреме в Пловдив.
Срещите трябва да се правят на 6 месеца,иначе си забравяме физиономийте.
Няма значение колко километра сме изминал,важното е че ни беше гот.
Кеф цена няма!........(И kEFI също