Среща в Казанлък за Априлци
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
- Status: Извън линия
Среща в Казанлък за Априлци
Колегите от южна България, които ще ходят към Априлци през Шипка в събота, може да се срещнем в Казанлък за пътуване нататъка? Навити?

-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Колеги какво стана, няма ли някой да пътува от южна България към Априлци в петък.
Да решим откъде да минаваме през Шипка или Троян - Кърнаре? Може и в Казанлък да се чакаме и на друго място разбира се.
Аз тръгвам от Хасково, за сега съм сам т.е. една кола, понеже Наско ще тръгва по обяд в петък.
Аз смятам към 16-17 часа да тръгвам. Ако някои реши нещо да звъни 0888333398 Тихомир Георгиев съм, понеже пиша от зала и не знам дали ще имам време утре да идвам да преглеждам форума.
Да решим откъде да минаваме през Шипка или Троян - Кърнаре? Може и в Казанлък да се чакаме и на друго място разбира се.
На кое му се вика Беклемето?disc написа:A защо през Шипка? Може и през Беклемето.
Аз тръгвам от Хасково, за сега съм сам т.е. една кола, понеже Наско ще тръгва по обяд в петък.
Аз смятам към 16-17 часа да тръгвам. Ако някои реши нещо да звъни 0888333398 Тихомир Георгиев съм, понеже пиша от зала и не знам дали ще имам време утре да идвам да преглеждам форума.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
аз пътувам в събота преди обяд през прохода Троян -Кърнаре.Пътя е добър и няма много движение през почивните дни(според мой приятел от Троян).
В момента Прохода на републиката е затворен и преминаващите за североизточна БГ минават през Шипка....
Не искам да ангажирам никого с мен,защото смятаме да си направим разходка из Беклемето,да спрем в Троян да се видим с приятели,да обядваме някъде, и тук там по хубави места да се щракнем с апарата
(все пак е уикенд) па когато стигнем в Априлци.
Нямам нищо против ако някой иска да бъде с мен,просто казвам,че няма да съм с директен полет до Априлци.
В момента Прохода на републиката е затворен и преминаващите за североизточна БГ минават през Шипка....

Не искам да ангажирам никого с мен,защото смятаме да си направим разходка из Беклемето,да спрем в Троян да се видим с приятели,да обядваме някъде, и тук там по хубави места да се щракнем с апарата

Нямам нищо против ако някой иска да бъде с мен,просто казвам,че няма да съм с директен полет до Априлци.