Дайте мнение за джанти
- Cobra
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2005, 12:55
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
- Status: Извън линия
Дайте мнение за джанти
Днес попаднах на една снимчица на джанти като моите

и се двоумя дали да го правя такива

От една страна ми харесва, от друга не...ще се радвам ако си кажете мнението.Колата е черна на цвят и мисля че се връзват като цяло
П.п Джантите са първите от RS серията, та ако занете дали имат някакво по специално име или номер, защото никъде немога да открия такива в нета(или даже ако имате снимки ще се радвам)
П.п2 Извинявам се ако темата не е за тук, моля да бъде преместена ако е така.

и се двоумя дали да го правя такива

От една страна ми харесва, от друга не...ще се радвам ако си кажете мнението.Колата е черна на цвят и мисля че се връзват като цяло
П.п Джантите са първите от RS серията, та ако занете дали имат някакво по специално име или номер, защото никъде немога да открия такива в нета(или даже ако имате снимки ще се радвам)
П.п2 Извинявам се ако темата не е за тук, моля да бъде преместена ако е така.
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- SIERRA_COSWORTH
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2005, 23:32
- Модел на автомобила: Koраба Майка
- Cobra
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2005, 12:55
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
Мисля да ги направя черни със сребристия кант, но незнам кога ще имам време да се занимая.Малко съм претрупан с работа, но направя ли ги ще кача снимки 
Незнам, златистото някак не се връзва със нищо по колата...така само джантите изглеждат страхотно но наложени на колата не ми изглеждат толкова добри.Още не съм решил окончателно де, но клоня към сребристото

Незнам, златистото някак не се връзва със нищо по колата...така само джантите изглеждат страхотно но наложени на колата не ми изглеждат толкова добри.Още не съм решил окончателно де, но клоня към сребристото
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Споко нали винаги можеш да ги пребоядисаш, ако не ти хареса как стоят!
Така значи доколкото разбрах имаш такива джанти сток сив цвят, та значи - хващаш боядисваш една със сив борд и една със златист борд и ги слагаш на двете предни гуми, минаваш ту от дясно, ту от ляво с преятелчетата /докато си пийвате бира някой уикенд/ и ще ти стане ясно; ако пък въобще не ти харесат черни /има коли, на които не им отиват тъмни джанти/ ги минаваш на прахово боядисване и си ги правиш сток

Така значи доколкото разбрах имаш такива джанти сток сив цвят, та значи - хващаш боядисваш една със сив борд и една със златист борд и ги слагаш на двете предни гуми, минаваш ту от дясно, ту от ляво с преятелчетата /докато си пийвате бира някой уикенд/ и ще ти стане ясно; ако пък въобще не ти харесат черни /има коли, на които не им отиват тъмни джанти/ ги минаваш на прахово боядисване и си ги правиш сток