Неофициална среща в София... Петък - 20.04.07
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
Неофициална среща в София... Петък - 20.04.07
Каня всички на "Неофицианлна среща с продължение" в София този петък (20 Април) 
Вероятно ще е някъде по кръчмите в Студентски град и вероятно ще е някъде от около 20.30-21.00 ч.
С продължение е, защото вероятно някой от хората ще "продължат" по дискотеките...
Хубаво е да се обадите по от рано, за да мислим колко ще се съберем, а от там - къде да се съберем... Ако не се обадите, срещата няма да се провали... напротив ще се проведе с пълна сила, макар и в намален състав.
Препоръчваме, на тези които могат, да дойдат без колите си... понякога се случва така, че след срещата е невъзможно да бъдат карани... и се налага да мислим тежки схеми, да ги оставяме по паркинги и т.н.
В случай на интерес, пишете тук или ми звъннете по телефона... мисля, че не останаха хора които ми нямат телефона, но все пак ако има такива да питат...
Поздрави,
la4o
P.S Забравих да спомена, че ще имаме важни гости и представители на форума от други градове

Вероятно ще е някъде по кръчмите в Студентски град и вероятно ще е някъде от около 20.30-21.00 ч.
С продължение е, защото вероятно някой от хората ще "продължат" по дискотеките...
Хубаво е да се обадите по от рано, за да мислим колко ще се съберем, а от там - къде да се съберем... Ако не се обадите, срещата няма да се провали... напротив ще се проведе с пълна сила, макар и в намален състав.
Препоръчваме, на тези които могат, да дойдат без колите си... понякога се случва така, че след срещата е невъзможно да бъдат карани... и се налага да мислим тежки схеми, да ги оставяме по паркинги и т.н.
В случай на интерес, пишете тук или ми звъннете по телефона... мисля, че не останаха хора които ми нямат телефона, но все пак ако има такива да питат...

Поздрави,
la4o
P.S Забравих да спомена, че ще имаме важни гости и представители на форума от други градове

- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Ауууу да, тази подробност я бях пропуснал 
Аз винаги работя в събота... а служителите ми никога, за това много не ги следя тези неща...
Ми значи, няма да се уливаме
Ще бъдем кротки и ще изпием по едно малко... сокче... 
Предния път бяхме в О'Шипка в Студентски... има прекалено много заведения, за да се притесняваме къде... Нека видим кой има желание, пък после ще го решим
Като казах желание... нека не е само желание
имам предвид, да обсъждаме с желаещите, къде, какво, защо, и накрая да отидем пак няколко човека, дето така или иначе сме се чули по телефоните 
Който има желание, ще чукне един телефон, ще кажем къде сме и готово
После да не кажете че не съм ви поканил и че Люлин е далече

Аз винаги работя в събота... а служителите ми никога, за това много не ги следя тези неща...
Ми значи, няма да се уливаме

Предния път бяхме в О'Шипка в Студентски... има прекалено много заведения, за да се притесняваме къде... Нека видим кой има желание, пък после ще го решим

Като казах желание... нека не е само желание

Който има желание, ще чукне един телефон, ще кажем къде сме и готово

После да не кажете че не съм ви поканил и че Люлин е далече