Днес, както винаги срещата в София се проведе!
- plamenford
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2006, 17:22
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8TDI
- Status: Извън линия
прочетох предишните седмици се питаха дали ще ходят затова попитах и аз.и попитах дали ще ходи La4o защото съм ходил само един път и само него го познавам.
http://plamengolf.data.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://store3.data.bg/plamengolf/DSC01834.JPG
[/img]
[img]http://store3.data.bg/plamengolf/DSC01834.JPG
[/img]
Мястото на срещите може да е удобно за живеещите в Люлин, но за мен (от Дружба -2) е 40км. градско...
Така също е подобно разстоянието за Младост1,2,3,4 , Дружба 1, Горубляне ... Дали има начин сбирките да са някъде в центъра (май е невъзможно...) или да се правят регионални такива - поне на 2 места в София ?

Така също е подобно разстоянието за Младост1,2,3,4 , Дружба 1, Горубляне ... Дали има начин сбирките да са някъде в центъра (май е невъзможно...) или да се правят регионални такива - поне на 2 места в София ?
Ford Mondeo 2.0 130hp TDiC Ghia 2003, kombi ,Silver Metalik
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
A уе аз винаги се бях почесвал ко мрънкате толкоз.
Обаче бях на една фордофка в София и дръннах 3 бири и преди тръгване ми се доходи до тоалетната ма викам нали сме в града ще устискам до следващата точка.
Лъчо ми гледа сеира през цялото време ам ко да напрай човека като аз съм си преценил че ще устискам ама то тва следващата точка е ...
Сигурно ми се е бил променил и цвета на лицето от зор щото в заведението в което стигнахме тоалетната претоварена и аз на зор, та подскачам насам натам, седах-ставах не мога си намеря място и щом ми дойде реда не ме предредиха ми ме извикаха щото явно ми е личало че положението е ...
Обаче бях на една фордофка в София и дръннах 3 бири и преди тръгване ми се доходи до тоалетната ма викам нали сме в града ще устискам до следващата точка.
Лъчо ми гледа сеира през цялото време ам ко да напрай човека като аз съм си преценил че ще устискам ама то тва следващата точка е ...

Сигурно ми се е бил променил и цвета на лицето от зор щото в заведението в което стигнахме тоалетната претоварена и аз на зор, та подскачам насам натам, седах-ставах не мога си намеря място и щом ми дойде реда не ме предредиха ми ме извикаха щото явно ми е личало че положението е ...

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Здравей,GOSPODIN написа:Мястото на срещите може да е удобно за живеещите в Люлин, но за мен (от Дружба -2) е 40км. градско...![]()
Аз живея в Младост 4... ходя всяка седмица до Люлин, понякога дори за да изпия сам едно кафе...
И друг път е имало предложения да сменим срещата. Спираме се от една единствена гледна точка: Мястото на срещата трябва да е удобно на хората които ходят на нея, а не на всички които имат желание, но по някаква причина не идват. За мен не е проблем да сменим срещата, но съм сигурен че където и да я направим ще се виждаме хората, които сме сега...
А за локални, неофициални и всякакви други срещи винаги има място

Някой ако иска може да свирне за по кафе в махалата... и без това сме се навъдили сума хора от там... пък и с някой ще ми е приятно да се запозная

Та с две думи... Не мисля, че трябва да сменяме официалното място... но все пак ако решите

- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Ми далечко си е Люлин... Може би, че аз съм пристрастен, но на Ал. Невски е доста широко, там ние пежарите си правим сбирките пак по ващо време горе доло и е доста пусто, а малко по-отстрани и Алфите също се събират.
Иначе какво да кажа аз, като всяка неделя пътувам по 65км.
за да ходя на нашата сбирка
. Но съм сигурен, че дори да се смени мястото пак ще ходят тези които попринцип са си редовните и на сегашните сбирки... просто може да измислите малко по-просторно място за да има каде да се разполагате с колите , е не че ъм виждал сега дали в е тясно де
, ама просто предлагам мнение

Иначе какво да кажа аз, като всяка неделя пътувам по 65км.
за да ходя на нашата сбирка

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Че то е така и за националните от как се е почнало.
1000 човека пишат по темата дават идей, претендират и в крайна сметка сме едни и същи.
Тия които ходим примерно не ни бърка само и само да се угоди на повече хора .. дам ама не.
Аз малко се базикнах в темата но ... не си е за базик.
Нагледали сме се на километрични теми за среща и накрая НИЩО.
Хуу че ние у Плевен за сега криво ляво се сбрахме някакви хора, щото до миналата година нямаше никой, появи се Боян поставихме началото за Плевен и сега изчезна
Дано другите се окажат печени и за в бъдеще да не се окаже най-редовния един настоящ Нисанаджия бивш собственик на Форд
Нисана до колко знам не го кара по собствен избор, тва са му докарали тва кара
А с Форда се случило нещо лошо и пак не по негова вина или желание се е разделил със него 
1000 човека пишат по темата дават идей, претендират и в крайна сметка сме едни и същи.
Тия които ходим примерно не ни бърка само и само да се угоди на повече хора .. дам ама не.
Аз малко се базикнах в темата но ... не си е за базик.
Нагледали сме се на километрични теми за среща и накрая НИЩО.
Хуу че ние у Плевен за сега криво ляво се сбрахме някакви хора, щото до миналата година нямаше никой, появи се Боян поставихме началото за Плевен и сега изчезна

Дано другите се окажат печени и за в бъдеще да не се окаже най-редовния един настоящ Нисанаджия бивш собственик на Форд

- shmitc
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
- Контакти:
Колега,срещите в Долни Богров даже да се правиха,щях да ходя когато имам възможност и не съм ангажиран.Така че това не е оправдание че 'Люлин' ти било далеко.GOSPODIN написа:Мястото на срещите може да е удобно за живеещите в Люлин, но за мен (от Дружба -2) е 40км. градско...![]()

Être soi-même, il ya assez d'autres personnes
Така де! На мен ми е под носа както се казва, но въпреки това не мога да ходя редовно! Затова мястото не е от първостепенно значение!shmitc написа: ............................ Колега,срещите в Долни Богров даже да се правиха,щях да ходя когато имам възможност и не съм ангажиран.Така че това не е оправдание че 'Люлин' ти било далеко.
Ето на мен пък деня и часа не са ми удобни! Е, ако се завъртят повече фордаджийки сигурно ще направя всичко възможно да мина, но пак ще е нередовно де, защото една неделя съм там после няколко недели у болница в следствие на