Сдружение "Клуб Форд България" вече е факт :)
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Бъг в систематаcenzor написа:http://www.clubford.org/forum/groupcp.p ... 8701fbaa7d
![]()
Име на групата: Пълноправни членове
Описание на групата: Тук са всички пълноправни членове на Сдружение "Клуб Форд България", които са си платили членския внос
Членство в групата: Това е затворена група, нови членове не се приемат![]()

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Групата е отворена за членове, така както е описано в документите за пълноправно членство. Това което си пуснал е принципна несъвместимост на идеите и структурата на сдружението с форум платформата която използваме.cenzor написа:http://www.clubford.org/forum/groupcp.p ... 8701fbaa7d
![]()
Описание на групата: Тук са всички пълноправни членове на Сдружение "Клуб Форд България", които са си платили членския внос
Поздрави,
la4o
- Brock
- потребител
- Контакти:
Ами всеки си преценява - стимул може да е и любовта към марката - и това, че по този начин се помага за съществуването и развитието на клуба и в частност този форум и сайта към него - стимул е и това, че ще получиш членска карта и стикери, с които да се различаваш от другите, а занапред може би ще има и финансови "облаги" - това което искат някои хора. Но първо, трябва да се види колко са "желаещите" на практика, а не само с писане, за да може да се преговаря с конкретни фирми за конкретни отстъпки за конкретен брой членове-клиенти...orlinm написа:А какво би ни стимулирало тогава, да си платим 20 и колко лева бяха, щом няма никаква "изгода".

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Това , която бях пуснал беше копи-пейст от линка, и така го бяхте форумулирали ВИЕ.la4o написа:Групата е отворена за членове, така както е описано в документите за пълноправно членство. Това което си пуснал е принципна несъвместимост на идеите и структурата на сдружението с форум платформата която използваме.cenzor написа:http://www.clubford.org/forum/groupcp.p ... 8701fbaa7d
![]()
Поздрави,
la4o

Сега е оправено вече де.
Поздрави,
Цензора
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Логично е да имат. Значи работят момчетата. Но отстъпки или преференции не можеш да договориш ти или аз, или някой симпатичен модератор. Виж клубът може. Същото важи и за договори с рекламодатели, спонсори и каквото още се сетиш. Та таз работа малко като с кокошката и яйцето.technik написа:Привет и честито! Хм аз като един материалист човек да попитам. А каква е изгодата от това да си пълноправен член на клуба?Питам защото,например членовете на Клуб Пежо имат отстъпки при пазаруване в някой обекти.

А две кафета в месеца ако отделиш, брой ги, че си подпомогнал вече направеното от което явно имаш практическа полза.

- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Опитай да пуснеш заявлението. Няма да ти се наложи да тръпнеш в очакване толкоз дългоtechnik написа:Добре де, аз искам да стана пълноправен член на клуба и да имам карта, стикери и други щуротии, та за това няма ли как да става по-бързо някакси процедурата. Тва "до 2 месеца ще ви изпратим потвърждение" някакси не ме успокоява много

- Brock
- потребител
- Контакти:
Спокойно - в най-скоро време ще има събрание на управителния съвет, на което ще бъдат разгледани молбите.Атанас написа:И аз така...chains написа:Еми, аз си пуснах заявлението миналата седмица и още чакам............
Все пак не може да се събираме всеки ден - изчакваме да се съберат няколко души и действаме. Не може да ходиме до печатницата и да искаме да ни изработят по една две карти - трябва да са поне десетина, иначе никой няма да ни обърне внимание.
Моля за малко разбиране от Ваша страна!
Нека всички да се чувстват официално поканениnikolovvd написа:Тя работата е вече като в клуб Ферари - поканват те да станеш член.![]()
Това е! Ще чакаме да ни поканят, защото другото е нахалство.