Въпрос за моторчето за празен ход на Фиеста.

Какво, къде и как мога да намеря? Справочник на Форд Фена.
Отговори
Потребителски аватар
valerko1
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
Status: Извън линия

Въпрос за моторчето за празен ход на Фиеста.

Мнение от valerko1 » 03 фев 2007, 22:48

За фиеста 1.3 моно, 94 г. колко ли струва моторчето за празен ход? На това същото моторче ли му микат "стъпково"? Как мислите дали да си взема втора употреба.....че нещо новите сигурно са над 100 кинта, пък съм обявил финансова несъстоятелност пред жената и ще ми счупи капачките ако и поискам пари?

BOROOO
потребител
потребител
Регистриран: 21 юни 2006, 12:47
Модел на автомобила: екс Ford Fiesta 1.1 '94г. с BRC, сега Opel Astra G '03г. комби-метан

Мнение от BOROOO » 05 фев 2007, 17:22

Направо ще ти счупи капачките. Тази част явно много се поврежда, защото и на мен ми прави мизерии, даже веднъж и до сервиз ме теглиха (дълга и широка), но като обясних на майсторите проблема казаха - брато, не си единствен, това си е синдром.
Обаждал съм се в МП - 450лв. нов, на едно друго място първо ми казаха - 350лв., ама аз нахален и след няколко дена пак питам - 430лв.
Втората употреба не се препоръчва, че няма гаранция и може да си купиш същото дърво.
Затова първо пробвай да го почистиш. Гледам, че колегите препоръчват WD-40, може и на мен с това да са го чистили, но след интервенцията се облекчава работата на въпросното моторче за известно време, после пак дава ядове.

Потребителски аватар
valerko1
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ

Мнение от valerko1 » 05 фев 2007, 18:26

И на мене ми го чистиха на два пъти но май вече трябва да се сменя.

Отговори

Върни се в “АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ”