таунус 2.0 v6 автоматик
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2007, 11:06
- Модел на автомобила: fusion 1.4tdci/taunus 2.0 v6
- Status: Извън линия
таунус 2.0 v6 автоматик
кажете как стои вапроса с тоя автомат че ме е страх от него иначе колата е запазена и на първо четене ми се видя много гледана но е стояла доста време и ме е страх от скоростите.Някаде по форума срещнах инфо за нея а пък утре ще я плащам ако може малко помощ.Или човека които познава собственика да сподели малко инфо става вапрос за един таунус в Атия
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: таунус 2.0 v6 автоматик
МИ аз имам познат с Таунус. Обаче той е 95 и нема нищо общо с същността на този раздел, освен името с някой по стари модели.
Ми кво да ти кажа.
Тоя моя човек нещо е побъркан. Тва му е 2-ри автоматик. Преди това има едно рено кабрио некво. Държи си Ориона де. Ненам мое да е имал и други автомаци но за тези знам.
Таунуса има газово и в града гори 23 ако съм разбрал правилно а извън май не е под 10
Един бус му полази муцината връщайки назад и ... бе стана ... малко на помощ е дошъл тунинга щото няма части ... бе добре е. С течение на времето ко му се знаимава и попаднат части може му върне оригиналната муцина но пък деа го знам може така да му харесва.
На тебе ако ти е проблема само кутията ... хех ... мерак ако има човек мисля, че няма прблем ...
В противен случай не си вземай такъв автомобил..
Ми кво да ти кажа.
Тоя моя човек нещо е побъркан. Тва му е 2-ри автоматик. Преди това има едно рено кабрио некво. Държи си Ориона де. Ненам мое да е имал и други автомаци но за тези знам.
Таунуса има газово и в града гори 23 ако съм разбрал правилно а извън май не е под 10

Един бус му полази муцината връщайки назад и ... бе стана ... малко на помощ е дошъл тунинга щото няма части ... бе добре е. С течение на времето ко му се знаимава и попаднат части може му върне оригиналната муцина но пък деа го знам може така да му харесва.
На тебе ако ти е проблема само кутията ... хех ... мерак ако има човек мисля, че няма прблем ...
В противен случай не си вземай такъв автомобил..
-
- потребител
re
имах стар мерцедс с ажтоматик и се скапа та ми излезе около 1500лв ремонта наистина тогава го носиха чак в турция сега може и в Бг да ги правят та за тва сум малко наплашен
- paci
- Модератор
Re: re
Ясно.
Еми ненам не ми е разправял нещо да е проучвал за кутията.
Веднъж кат му правих компа го питах луд ли е да кара автоматик още кога беше с реното ма нещо не изглеждаше мноо притеснен. Кара си човека не е стигал до такава процедура до колкото знам.
Ти пък утре баси.
Не можа ли по-рано да почнеш с проучването ?
Сеа треа е бач или не. На Глобул е ми е скъпичко да му звъня да си говорим общи приказки.
Ненам съжалявам, толкоз от мен.
Но за всеки случай си се подготви кат караш такава кола, че няма да е кат жигулка всичко по 5 лева.
Еми ненам не ми е разправял нещо да е проучвал за кутията.
Веднъж кат му правих компа го питах луд ли е да кара автоматик още кога беше с реното ма нещо не изглеждаше мноо притеснен. Кара си човека не е стигал до такава процедура до колкото знам.
Ти пък утре баси.
Не можа ли по-рано да почнеш с проучването ?
Сеа треа е бач или не. На Глобул е ми е скъпичко да му звъня да си говорим общи приказки.
Ненам съжалявам, толкоз от мен.
Но за всеки случай си се подготви кат караш такава кола, че няма да е кат жигулка всичко по 5 лева.
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- paci
- Модератор
Прав си !!Plamen CONSUL 73 написа:Не ми стана нещо ясноТаунус 95 год.???
Извинете

Така ги мешам тея Таурус и Таунус че ...

Ненам питащия освен и той да се не е омешал.
При мен става дума за нещо такова
Мноу съм прост

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- mitakacapri
- потребител
- Контакти:
За годините не се притеснявайdeqn5181 написа:е не успях да се омеша те тва с атия американските то е нормално да му се кефи на автоматика докато е нов при мен страха идва от годините

Мойта е на 29г.и не съм имал проблеми за части досега,само с джамовете ще е трудно

п.с. От къде си ?
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- mitakacapri
- потребител
- Контакти:
-
- потребител
купих възхитен съм малко проблеми с един два цилиндъра ама днеска ще му сменя кабели свещи и капачка с палец пък да видим ако някои може да подскаже грънците от къде да ги търся че са изсипани нацяло и таблото е лошо спукано маи схте трябва ново иначе тръгна че и върви не лошо ама спира много зле та и тва е на дневен ред
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- mitakacapri
- потребител
- Контакти:
- mitakacapri
- потребител
- Контакти:
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Plamen CONSUL 73
- потребител