феродов диск
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2007, 11:35
- Модел на автомобила: ford escord rs 2000
- Status: Извън линия
феродов диск
искам да попитам има ли някой информация каква е цената на феродовия диск за RS -а,и има ли нещо общо с този на форд транзит защото нещо го няма като модел или поне аз и сервиза в който ще го вкарвам не го намират по каталог
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Ъ? Искаш да питаш дали феродов диск на съед. е същия като на Транзит?
Не е ли по-удачно да е същия като на двулитрово Мондео примерно?
Edit: Не се заяждам... да уточня какво имам предвид. Нямам си идея с какви кутии бяха Транзитите, но Фокус, Мондео и 2000 по памет бяха с MTX75 ск.кутия. МТХ е МТ75, която е направена за коли с предно. Знам че е различна от обикновените, защото МТХ75 има синхронизатор на задната, докато повечето от старите Ескорти и Фиести нямат (т.е. никога не съм карал такава, която има). Така че ако не можеш да намериш съединител за твоята, бих ти предложил да свалиш твоя, да видиш от 2литров фокус и 2литрово мондео дали са еднакви в магазина, да ги сравниш с твоя и ако съвпада, взимай! Нямам Микрокат да проверя, но на Форд чаркалаци не се купуват по каталог, а със свалената част в ръчичка... от опит говоря.
Не е ли по-удачно да е същия като на двулитрово Мондео примерно?
Edit: Не се заяждам... да уточня какво имам предвид. Нямам си идея с какви кутии бяха Транзитите, но Фокус, Мондео и 2000 по памет бяха с MTX75 ск.кутия. МТХ е МТ75, която е направена за коли с предно. Знам че е различна от обикновените, защото МТХ75 има синхронизатор на задната, докато повечето от старите Ескорти и Фиести нямат (т.е. никога не съм карал такава, която има). Така че ако не можеш да намериш съединител за твоята, бих ти предложил да свалиш твоя, да видиш от 2литров фокус и 2литрово мондео дали са еднакви в магазина, да ги сравниш с твоя и ако съвпада, взимай! Нямам Микрокат да проверя, но на Форд чаркалаци не се купуват по каталог, а със свалената част в ръчичка... от опит говоря.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: въпрос
Ми темата ти беше в "ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ" и прецених, че тук е по-подходящо да бъде.dand написа:какво означава ,преместена ,защото съм нов във форума и не знам.
благодаря
Направо пита за цена. Ако беше питал за съвместимост нещо да я бях оставил.
Само да не си помислиш, че ти се карам.
Темата не ти е изтрита все пак ами просто я преместих.
Ако удариш на камък с намирането пускай в "ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ" питане за съвместимст па дано се оправиш.
Успех !