Скърцане в окачването на Фиеста
- Bukstar
- потребител 
- Регистриран: 16 ное 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDI
- Status: Извън линия
Скърцане в окачването на Фиеста
Значи имам си малко проблемче със фиестичката не знам от какво е но при всяко преминаване през дупка се разнася адско скърцане от няколко страни какъв може да е проблема? 
Според мен май е от окачването защото имах едни етения но след това ужким го смениха и след това се появи...или да са някакви тампони какво е вашето мнение?

Според мен май е от окачването защото имах едни етения но след това ужким го смениха и след това се появи...или да са някакви тампони какво е вашето мнение?
- 
				petkoff_pl
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- kEFi
- потребител 
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...Не се коси! Огледай само да нямаш разбит шарнир за всеки сличай...
после пускаш музиката по-силно и...напролет сменяш тампони и шарнири. Щото и сега да ги смениш - напролет пак ще скърцаш (всичко е въпрос на качество - качествени коли, качествени рез.части, качествени пътища и дупки, качествено почистване с качествена луга...)

после пускаш музиката по-силно и...напролет сменяш тампони и шарнири. Щото и сега да ги смениш - напролет пак ще скърцаш (всичко е въпрос на качество - качествени коли, качествени рез.части, качествени пътища и дупки, качествено почистване с качествена луга...)
- MegatroniC
- потребител 
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S 
 Honda Jazz II 1.3 iDSI
- Контакти:
- Bukstar
- потребител 
- Регистриран: 16 ное 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDI
мерси за помоща  пробвах идеята с маслото и помогна малко но мисля че ще се наложи да ги сменя засщото това скърцане се появи след малко летене
 пробвах идеята с маслото и помогна малко но мисля че ще се наложи да ги сменя засщото това скърцане се появи след малко летене   и може би да съм ги скъсал или пукнал нещо но за сега понамаля скърцането
  и може би да съм ги скъсал или пукнал нещо но за сега понамаля скърцането  А относно стабилизиращата щанга не съм гледал дали има...но е възможно и да няма защото тя моита е малко събери чарк...от ескорт и фиеста
 А относно стабилизиращата щанга не съм гледал дали има...но е възможно и да няма защото тя моита е малко събери чарк...от ескорт и фиеста

пробвах идеята с маслото и помогна малко но мисля че ще се наложи да ги сменя засщото това скърцане се появи след малко летене
 пробвах идеята с маслото и помогна малко но мисля че ще се наложи да ги сменя засщото това скърцане се появи след малко летене   и може би да съм ги скъсал или пукнал нещо но за сега понамаля скърцането
  и може би да съм ги скъсал или пукнал нещо но за сега понамаля скърцането  А относно стабилизиращата щанга не съм гледал дали има...но е възможно и да няма защото тя моита е малко събери чарк...от ескорт и фиеста
 А относно стабилизиращата щанга не съм гледал дали има...но е възможно и да няма защото тя моита е малко събери чарк...от ескорт и фиеста- 
				Любо
- Администратор 
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
 Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
- Контакти:
Да, получава се от сух шарнирен болт. За това някой каза масло със спринцовка -> става, но е по-добре нов.WarKiller написа:При мен е точно така ... След дъжд и минаване през локви спира това скърцане.nikolovvd написа:Утре като завали и при вас, мини през няколко локви по-хард и пиши дали спира да скърца.
Шарнир?
При мен беше същото с шарнир на 5-6 месеца, иначе уж здрав. Но като го свалихме се оказа осмен че скърца и се поразбил... Та най-добре е нов.
- cruise
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2007, 11:48
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1MI "95 с LOVATO АГУ
 Ситроен С4 '07 (само за подръжка)
 FORD C-MAX 1.6 LPG " 06. BRC АГУ
 FORD Galaxy MK2 2.0 "11 TDCI
Re: Скърцане в окачването на Фиеста
Как точно се вкарва масло в шарнирноят болт. Да не би да греша за аз гледах има една гумена обвивка в нея ли вкарвам масло?