Не пали - бензин Мк2 фокус
-
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2021, 18:32
- Status: Извън линия
Не пали - бензин Мк2 фокус
Вчера вечерта се качвам в колата час по късно след последното и каране. Запали и угасна и така два пъти.
След час се върнах с колега с кабели, 15 минути на кабели и не запали. Истината е че ток ми даваше една Хонда, която беше угаснала малко преди да, дойде. Както и да е, днес сутринта отидох и запали от раз с резервния ключ, да, ама не минах 500 метра и пред нас угасна. След това с нито един от двата ключа не запали повече.
Истината е че съм немарлив към бензина който сипвам и предимно сипвам 95. Имам колата от година и за първи път ми се случва. Форд фокус мк2 бензин 1.6 - 100 коня. 2007г.
Не съм сменял акумулатора, не ми светят лампи. Преди време имах проблем със вода в свещите, миналата зима. Помагайте
След час се върнах с колега с кабели, 15 минути на кабели и не запали. Истината е че ток ми даваше една Хонда, която беше угаснала малко преди да, дойде. Както и да е, днес сутринта отидох и запали от раз с резервния ключ, да, ама не минах 500 метра и пред нас угасна. След това с нито един от двата ключа не запали повече.
Истината е че съм немарлив към бензина който сипвам и предимно сипвам 95. Имам колата от година и за първи път ми се случва. Форд фокус мк2 бензин 1.6 - 100 коня. 2007г.
Не съм сменял акумулатора, не ми светят лампи. Преди време имах проблем със вода в свещите, миналата зима. Помагайте

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Не пали - бензин Мк2 фокус
Удари няколко пъти резервоара отдолу с някакво дърво или дъска, ако след това запали, бензиновата помпа е за смяна.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2008, 14:27
- Модел на автомобила: Mondeo 93' 2.0 16v Mondeo ST220 2,5Т
Corsa 99" 1.0 12v
Mondeo 99" 2.0 16v - Местоположение: Габрово
Е то и "вода в свещите" не е за подценяване.
- dmastard
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2014, 01:11
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 tdci '06
Може да е какво ли не , и датчик колянов вал, и реле, и помпа и т.н.
Най-добре да се закачи една диоагностика и да не се гадае.
Най-добре да се закачи една диоагностика и да не се гадае.