Натягане на ръчна спирачка Focus Mk2
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2013, 15:23
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6
- Status: Извън линия
Натягане на ръчна спирачка Focus Mk2
За много години на всички съфорумници , пожелавам ви да сте живи и здрави най-важното, фордовете да слушат, другото е лесно хаха
Откакто наваля снега и аз реших да пробвам как се държи ръчната спирачка, обаче останах с впечатление, че не държи добре на първите 3-4 зъба.Задните накладки ги сменяха есента,тогава всичко беше наред, но вече явно се е разхлабило. Откъде трябва да затегна ръчната, при този модел търсих в интернет, но така и не намирам информация как се случва магията
Откакто наваля снега и аз реших да пробвам как се държи ръчната спирачка, обаче останах с впечатление, че не държи добре на първите 3-4 зъба.Задните накладки ги сменяха есента,тогава всичко беше наред, но вече явно се е разхлабило. Откъде трябва да затегна ръчната, при този модел търсих в интернет, но така и не намирам информация как се случва магията

- dmastard
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2014, 01:11
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 tdci '06
- Status: Извън линия
Re: Натягане на ръчна спирачка Focus Mk2
Колега, и аз съм с МК2 и да ти кажа при мен ръчната спирачка има сила точно колкото да задържи колата на наклон да не мърда. Пробвах тия дни на снега, с нормално усилие не успява да блокира задните гуми.