Кугуар - а от МОЯТА КОЛА

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
liquid
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2006, 13:46
Модел на автомобила: 2001 ford cougar 2.0, 2006 ford explorer 4.0
Status: Извън линия

Re: ДВГ

Мнение от liquid » 29 окт 2006, 15:52

BadAngel написа:liquid, ти май съсед ще се окажеш, 2ри пореден ден виждам кугара спрял пред моя блок :)
Добре че жената не чете тоя форум, трай си бре :-SS: И там спирам понякога, обади се ако ме видиш *00130*

T punchev
потребител
потребител
Регистриран: 06 ное 2005, 18:55
Модел на автомобила: Mondeo 2.0 Zetec ST
Контакти:

Мнение от T punchev » 29 окт 2006, 16:01

Единотминусите на тази кола понякога е че нямя как да нете забележат :D !!!!

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
Модел на автомобила: '06 Ford Focus
Контакти:

Мнение от BadAngel » 29 окт 2006, 17:10

liquid написа:
BadAngel написа:liquid, ти май съсед ще се окажеш, 2ри пореден ден виждам кугара спрял пред моя блок :)
Добре че жената не чете тоя форум, трай си бре :-SS: И там спирам понякога, обади се ако ме видиш *00130*
е, айде са ще те издавам, само се чудех да не сме съседи :) :) :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
liquid
потребител
потребител

Мнение от liquid » 29 окт 2006, 17:21

Ами от време на време сме съседи, зависи дали съм с някоя нова мацка, ако ме разбираш 8) Не съм те виждал там, но ще се оглеждам за теб 8-|: Ако се засечем някои път там, обади се ще се радвам да видя и твоята кола

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 29 окт 2006, 17:25

liquid написа:Ами от време на време сме съседи, зависи дали съм с някоя нова мацка, ако ме разбираш 8) Не съм те виждал там, но ще се оглеждам за теб 8-|: Ако се засечем някои път там, обади се ще се радвам да видя и твоята кола
аз мойта я държа в гараж така или иначе :) а иначе щом си харесал някоя мацка, няма лошо, тука от горния вход не от към голаш ами другия има 2-3 доста готини :) аз съм в долния де
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 29 окт 2006, 19:18

Ako искате да коментирата мацките от Гео Милев, отворете тема в кафене. BadAngel, темите не са чат :idea:
Изображение

Потребителски аватар
liquid
потребител
потребител

Разни

Мнение от liquid » 24 ное 2006, 01:45

cossy написа:Mисля, че ти си един от първите с кугари и би било интересно ако имаш повече информация за този екзотичен (поне за нас) модел :D
ми все се каня да кажа нещо за тези на които им е интересен модела.
за външния вид - няма да коментирам много - форд са уцелили в десетката с Eagle Line дизайна. След като смених фордовите емблеми с кугарови (с главата на кугарчето) вече никой не може да познае каква е колата. Оня ден на светофара един полицай слезе от вишката за да огледа колата:) А последния хит - отивам се едни моделки на ревю (това ми е работата, не ми завиждайте че ми е писнало от тия ревюта не знам до къде вече) и трябва да вземем едно от момичетата от тях. Другата и звъни и казва - слизай, ние сме долу с един спортен Ягуар. Е честно ви казвам, мед ми капна на сърцето - евала на форд за тоя модел.
По темата де.
Плюсове и минуси извън положителната оценка като цяло.
Приятно ме изненада луксозната возия. Очаквх че много повече ще друса и трака а в същност вътре усещането е като в луксозен клас автомобил. За града не е най-добрия избор, защото все пак усеща дупките и то повече с задницата, там като че ли трака повече. Може и да е причина това, ще съм махнал задната кора и съм смъкнал задните седалки, защото карам с нея кашони от време на време. Разхода градско (по скоро Софийско, защото така и никога не стигам до трета) е 10-12, което за този двигател мисля че е добре. Парктроника е убийствена екстра за града. Препоръчвам го на всеки, който има възможност да си сложи и цени задницата на колата си. Преди премествах колите с броня като паркирах, сега това чудо ще ми пропищи ушите а и дупето на колата е здраво.
Извънградско е страшен самолет, направо все едно е спряла, разход 5,8 ако искате вярвайте. Предния прозорец както и задния е с реотани, страшен кеф, не бях виждал до сега кола с предни реотани.
Задните седалки са супер комфортни за двама, но трети човек отзад не може да седне посмъртно. Направени са рекаро само за двама и това е. Секса на задната седалка е тотален мираж - страшен недостатак според мен. Страничните огледала не се прибират - страшна тапотия и спреш ли някаде на тясна улица, риска е за твоя сметка. Друг недостатак са огледалцата на сенниците - гола вода, мацките много се оплакват, че са много криви. Голям недостатак е и регулирането на облегалката с ръчка, вместо с ел. регулация с копче, както е реглажа на височината на седалката. Няма поставка за чаша или малка минерална вода, ако седиш отпред - не ме кефи така. Все я заклещвам някаде по вратите, което не е яко. Друго - ел. стъклата се вдигат и свалят като държиш постоянно копчето а не само с едно натискане. А, и на борд компютъра няма моментен разход.
Може да ви се струва че издребнявам за някой неща, но когато една кола струва 60,000 лв. човек се надява вътре да открие всичко което му трябва.
Факт е че това са бели кахъри.
Като цяло автомобила надхвърли очакванията ми по почти всички показатели. Много е красив отвън, луксозен отвътре и функционален ( с свалени задни седалки багажника е над 920 литра! )
Много го заобичах и много ме радва. Пожелавам на всички техните коли да им носят такива положителни емоции. Карайте безаварийно, слагайте колани и зимни гуми, нека да е лято и парното на 6
Прикачени файлове
Picture_31_.jpg

Потребителски аватар
Yamatto
потребител
потребител
Регистриран: 18 юли 2005, 22:52
Модел на автомобила: '92 Probe GT / '95 Probe GT

Мнение от Yamatto » 27 ное 2006, 22:04

Чудесен write on, смях се от сърце!

Хората с по-екзотични коли тук в какви ситуации попадат не е истина.

Силно се надявам другарите от Ford Motor Company да не изоставят тоя сегмент и да възродят някой от забележителните Capri, Probe, Puma или Cougar в бъдеще, но реално погледнато май ще си остана само с надеждите :?

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 27 ное 2006, 22:46

Колега, та ние сме колеги само с манекенки да се занимаваме от време на време (при теб явно е постоянно)! При мен... шефчето много ги обича и постоянно ме мъкне по някви такива културни мероприятия. Верно омръзват. Разликата е че не мъкна личното фордче. :) Служебната е бая по-арно маркова каляска ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител

Мнение от cossy » 27 ное 2006, 22:49

Бах мама му, ми аре да напраим една фордовка в някое прет-а-порте!
Изображение

Потребителски аватар
murselin
потребител
потребител
Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
Контакти:

Мнение от murselin » 28 ное 2006, 11:29

готини колички са особено ако не си семеен :) един приятел докара същият миналата седмица от австрия лови очето
добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат :)

Потребителски аватар
mitakacapri
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc
Контакти:

Мнение от mitakacapri » 28 ное 2006, 19:03

[quote="murselin"]готини колички са особено ако не си семеен :) един приятел докара същият миналата седмица от австрия лови очето[/quo
te]
Какви парички му излезе ,ако не е тайна,че нещо и аз се навивам за такава *00147*
п.с. Каприто няма да го продавам :P :lol: :wink:

Потребителски аватар
liquid
потребител
потребител

Мнение от liquid » 01 дек 2006, 00:50

cossy написа:Бах мама му, ми аре да напраим една фордовка в някое прет-а-порте!
нямате грижи.
Всеки четвъртък имаме ревю в Най-Клуб - София
Сряда мисля че сме в Дали.
Уикендите сме или в Студ. град или в някои друг град. Бяхме на откриването на Буда Бар в Пловдив миналата седмица.
Тук има снимки от ревютата:
http://www.liquid.dir.bg/_wm/gallery/?df=7365" onclick="window.open(this.href);return false;
(този тийнейджър между момичетата не съм аз, от програмата е:)

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител

Мнение от cossy » 01 дек 2006, 12:48

Хехехехе, Клуб Форд на прет-а-порте :)))) Май ще засилим женското участие ако има редовни сбирки, после ще се чудим как да се чупим :D
Изображение

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 02 дек 2006, 14:57

абе тия мадами дето се кефят на ягуара, ще вържат ли на моя фокус, ако му сменя емблемите с някоя стоножка примерно :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител

Мнение от cossy » 02 дек 2006, 16:21

Сакън, недей, ще си помислят, че е трамвай или тролей... с тоя цвят :D
Изображение

Потребителски аватар
liquid
потребител
потребител

Мнение от liquid » 02 дек 2006, 18:49

cossy написа:Сакън, недей, ще си помислят, че е трамвай или тролей... с тоя цвят :D
Е как, сив металик му е цвета, нали ми е комшия, няма нищо от градския транспорт по него. Действай с емблемата Бед Енйджъл и пиши какъв е ефекта. (Между другото една баба от съседния блок ми даде отопляем гараж за 50 кинта на месец, така че спрях търсенето вече.)

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 02 дек 2006, 22:26

а така, само да сложиш зимните гуми и си егати пауара :-) при нас добре, че е гришата с 3те Г-класи да изринва снега по улицата, че общината ни е забравила от бога през зимата, ама ти си знаеш това де :)

мацките от ревютата са на 6 :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
billy_boy
потребител
потребител
Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
Контакти:

Мнение от billy_boy » 05 яну 2007, 19:29

Айде и аз като колега тука да се набутам :P със мойта скромна сиерка :roll:

бтв гледам че сайта ви е в Dir.bg а не подобава според мен :) айде акоискате щя направим нещо самостоятелно :P
Изображение
Изображение

playnow
потребител
потребител
Регистриран: 16 юли 2007, 17:21
Модел на автомобила: Mondeo

Мнение от playnow » 28 авг 2007, 19:19

Molq te dai oshte informaciq za tozi model ford.Trudno li se podurja,ima li 4asti v Bg,Ako mojesh da opi6e6 ekstrite koito ima.

**бг**
pepy1

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”