Обща среща
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
- Status: Извън линия
Абе таяхме ние някакви надежди че ще те видим в неделя лично да се разберем. Ама сигурно докато си преточвал винцето си сърбал от шаратаmrdds написа:Ехо какво става колеги,ще има ли "скари бири" или само на приказки ще си останем.Никой ли от Пловдив няма да дойде освен мен???? Set,veno и останалите,айде включвайте се де!!

Предлагам да се съберем на мястото на срещата за тръгване към хижа Здравец,че там е най удобно да се източи колоната. Картата я има в другата тема.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Еее,Set,вчера правих ракийката и пак ме немаше на срещата.Малко оправдателно,но ако кажеш в събота нося доказателства,че наистина съм правил вино и ракия.Ама е много люта още да знаеш
Та,за срещата:Аз в събота съм до 14ч.на работа.Незнам до колко софиянци познават ПЛовдив и не искам аз да определям точно място за среща.Нека предложат те до къде могат да стигнат,къде им е най лесно.За майните проблеми няма ,където и да сте ще ви намерим.
На панаира,тримонциум,новата сграда на ПУ(на влизане в Пловдив от ляво) където кажете.
Ще помисля пак още места където ще бъде удобно паркирането и намирането и ще пиша вече с карта.

Та,за срещата:Аз в събота съм до 14ч.на работа.Незнам до колко софиянци познават ПЛовдив и не искам аз да определям точно място за среща.Нека предложат те до къде могат да стигнат,къде им е най лесно.За майните проблеми няма ,където и да сте ще ви намерим.
На панаира,тримонциум,новата сграда на ПУ(на влизане в Пловдив от ляво) където кажете.
Ще помисля пак още места където ще бъде удобно паркирането и намирането и ще пиша вече с карта.
- mrdds
- потребител
Предлагам срещата в Пловдив да я направим на OMV-то до х-л Санкт Петербург .Мястото е подходящо,защото ще можем да се поберем всички,а и е удобно за влизащите от София.
Разбрах,че от София се тръгва към 11ч.
Среща в Пловдив от 13ч. до 14ч.??????????
ако някой иска телефона ми да ми пише ЛС ще му го пратя.
Това е мое предложение,не го налагам да бъде то.Ако някой има по добро решение да го пише в темата.
Поздрави!
Разбрах,че от София се тръгва към 11ч.
Среща в Пловдив от 13ч. до 14ч.??????????
ако някой иска телефона ми да ми пише ЛС ще му го пратя.
Това е мое предложение,не го налагам да бъде то.Ако някой има по добро решение да го пише в темата.
Поздрави!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
моето мнение:
1. Мястото е трудно (аз не мога да се ориентирам по картата, но ще го намеря в града) НО все пак някой трябва да се прежали и да остави телефона си...
2. Според мен 14 е късно... незнам какво ще е времето, но можеше да се разходим, да поразгледаме, да пием по едно кафе, да хапнем и т.н...
Аз вероятно към 17-18 ч. аз ще ви зарежа... заминавам нататък... вече съм си подредил програмата... така че тъй или иначе аз в Пловдив ще кацна доста по рано... може би към 11 ще съм там
Това е от мен.
1. Мястото е трудно (аз не мога да се ориентирам по картата, но ще го намеря в града) НО все пак някой трябва да се прежали и да остави телефона си...
2. Според мен 14 е късно... незнам какво ще е времето, но можеше да се разходим, да поразгледаме, да пием по едно кафе, да хапнем и т.н...
Аз вероятно към 17-18 ч. аз ще ви зарежа... заминавам нататък... вече съм си подредил програмата... така че тъй или иначе аз в Пловдив ще кацна доста по рано... може би към 11 ще съм там

Това е от мен.
- Set
- потребител
- Контакти:
Не е толкоз трудно мястото. Ако идваш по магистралата от София, като стигнеш Либхер хващаш отбивката за Пловдив и караш само направо. На второто голямо кръстовище ще видиш от ляво да стърчи хотел Санкт Петербург. На същото кръстовище завиваш на ляво по посока на хотела и малко след това ще видиш и въпросната бензиностанция.la4o написа:моето мнение:
Аз не разбрах само софиянци ли ще идват? Ако не ви е удобно предложете някое друго място. И кажете все пак с часа как стоят нещата защото наистина има колеги които работят в събота.
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- mrdds
- потребител
колеги,утре трябва да се обядя да запазя места за спане на хотел Копривките.Трябва да кажете колко хора ще остават да спят.Понеже има такива,които само на общата среща на ОМВ ще идват.Но като домакин,не мога да оставя другите без места за спане.А както е плана купона трябва да се вихри в хотела,по точно в ресторанта на хотела.Места ще има във всички случаи,дори и да не резервирам.Но по-добре ше бъде да декларираме присъствието си....поне ресторанта да заредят с асортимент...и сервитьорки 

- Set
- потребител
- Контакти:
имаш ЛС. Не знам колко хора ще дойдат ама ако се ходи на х.Здравец по добре ще е да спиш горе а не да се връщаш до града.vvvasilev написа:Ами на шега - майтап, май ще сме си само с Лъчо наистинаАз за спане мисля в Родопи да съм
телефона ми е: 0887 218394
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти: