Най бързо минаване през София
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Най бързо минаване през София
Колеги софиянци налага ми се да мина през София (пътувам 1 месечно) идвам от магистрала Хемус и трябва да изляза на Е-79 посока Благоевград.
Досега съм минавал през:
1. Южната дъга на околовръстното ( окло 1час преди ремонта който почна вчера) - Панорамен път през бояна - Владая - Благоевград
2. Самоковско шосе - Самоков- Дупница - Благоевград ( най приемлив )
3. През центъра - НДК - панорамният път през бояна - Владая - Благоевград (преди около 1,5 година за последен път)
3. Северната дъга на околовръсният път - ННИКОГА НЕ СЪМ МИНАВАЛ
Споделете за 4 маршрут
Досега съм минавал през:
1. Южната дъга на околовръстното ( окло 1час преди ремонта който почна вчера) - Панорамен път през бояна - Владая - Благоевград
2. Самоковско шосе - Самоков- Дупница - Благоевград ( най приемлив )
3. През центъра - НДК - панорамният път през бояна - Владая - Благоевград (преди около 1,5 година за последен път)
3. Северната дъга на околовръсният път - ННИКОГА НЕ СЪМ МИНАВАЛ
Споделете за 4 маршрут
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Вариант номер 2 само,че тръгни за Самоков на Панчарево на чешмата завиваш(малък разклон на пътя на дясно започващ с изкачване)катериш~10мин.до Бистрица там правиш ляв завой и караш само на право докато не излезнеш чак на пътя за Дупница!Причини:Не натоварен път,с малко дупки в по голямата си част,пресичащ Витоша от горе(по пряко).Аз лично само от там минавам!
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Според мен подходящи възможни маршрути:
1. През северната дъга (ако не ти се влиза в града), малко по-дългичко, но ненатоварено и от там пътя ти е ясен. Движението е бързо, има само 3 тесни места (2 с чакъл за по 200 метра и 1 светофар на олна Дикня). Не е подходящ маршрут за петък вечер, но се ядва.
2. През южната дъга, Бистрица, Железница....до Дупница - ненатоварен, с доста завои и "здрави" дупки - подходящ за дневно минаване. През вечерта - само ако знаеш дупките наизуст! Ако се чудиш как се хваща за Бистрица - Като минеш камбаните и светофарите до Арена (БМВ, COMO) следва едни стеснение и на светофара свиваш наляво...; ако подминеш - на следващия светофар пак наляво (минаваш първо през Драгалевци); или както каза колегата през Панчарево, но ако не гледаш внимателно (а и да гледаш) е много вероятно да подминеш отбивката...
П.П. 10х на бдителния колега andy_a, че ми оправи посоките
1. През северната дъга (ако не ти се влиза в града), малко по-дългичко, но ненатоварено и от там пътя ти е ясен. Движението е бързо, има само 3 тесни места (2 с чакъл за по 200 метра и 1 светофар на олна Дикня). Не е подходящ маршрут за петък вечер, но се ядва.
2. През южната дъга, Бистрица, Железница....до Дупница - ненатоварен, с доста завои и "здрави" дупки - подходящ за дневно минаване. През вечерта - само ако знаеш дупките наизуст! Ако се чудиш как се хваща за Бистрица - Като минеш камбаните и светофарите до Арена (БМВ, COMO) следва едни стеснение и на светофара свиваш наляво...; ако подминеш - на следващия светофар пак наляво (минаваш първо през Драгалевци); или както каза колегата през Панчарево, но ако не гледаш внимателно (а и да гледаш) е много вероятно да подминеш отбивката...
П.П. 10х на бдителния колега andy_a, че ми оправи посоките

Последна промяна от kEFi на 09 ное 2006, 15:17, променено общо 2 пъти.
- andy_a
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 11:18
- Модел на автомобила: 2001 Focus 1.6i Zetec SE
- Контакти:
Колега kEFi, мисля, че бъркаш посоките и на двете кръстовища, за които говориш. Като идваш от Горубляне по Околовръстен Път, на кръстовището при Малинова Долина се завива наЛЯВО, за да се отиде към Бистрица, и на следващото кръстовище на ЛЯВО към Симеоново и после отново към Бистрица. Ако се завие надясно, както ти казваш, човека ще се забие първо в Дървеница, после по Симеоновско шосе надолу, което едва ли е целта 
Лично аз в момента не препоръчвам особено пътя през Бистрица и Железница, има пропадания, много дупки, завоите и неравностите на места са много. В никакъв случай нощем не трябва да се минава оттам. Пътя за Самоков е натоварен, но поне е в горе-долу добро състояние.

Лично аз в момента не препоръчвам особено пътя през Бистрица и Железница, има пропадания, много дупки, завоите и неравностите на места са много. В никакъв случай нощем не трябва да се минава оттам. Пътя за Самоков е натоварен, но поне е в горе-долу добро състояние.
-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2006, 23:48
- Модел на автомобила: много са
НАЙ....
бул. "Ботевградско шосе" , бул. "Мадрид", бул. "Янко Сакъзов", на ляво по бул."Васил Левски", бул." Патриарх Евтимий", направо по бул. "М.Д. Скобелев" до Руски паметник. От Руски паметник по бул." Едуард Тотлебен" , бул. "Цар Борис III" и излизаш от София покрай село Владая. Гарантирам ти,че това е най прекия и бърз маршрут, но, ако пътуваш по него ВЕЧЕР ОТ 21.00h СУТРИН НЕ ПО- КЪСНО ДО 07.00h.
През останалото време тук в София навсякъде по всички булеварди включително и части на околовръстното шосе е пълно задръстване и откъдето и да минеш все ще ти е гадно и на теб и на колата.
Конкретно съвета ми е да преминаваш по този маршрут сутрин между 6.30- 7.00h. НАЙ-БЪРЗО, НАЙ-КОМФОРТНО, НАЙ- ИКОНОМИЧНО.
През останалото време тук в София навсякъде по всички булеварди включително и части на околовръстното шосе е пълно задръстване и откъдето и да минеш все ще ти е гадно и на теб и на колата.
Конкретно съвета ми е да преминаваш по този маршрут сутрин между 6.30- 7.00h. НАЙ-БЪРЗО, НАЙ-КОМФОРТНО, НАЙ- ИКОНОМИЧНО.
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
И посока Подуяне...тази седмица минавах от там.
ПП Но участъка Паметника Левски до Театър зад Канала са го разкопали днес...
09.12 / засега/ е официално обявената крайна дата за приключване на ремонтите в София
ПП Но участъка Паметника Левски до Театър зад Канала са го разкопали днес...

09.12 / засега/ е официално обявената крайна дата за приключване на ремонтите в София
Последна промяна от Polly на 12 ное 2006, 20:29, променено общо 1 път.
FORD - Feel the difference.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Най бързо минаване през София
влизайки от магистралата завиваш тук надясно и караш по владимир вазов

и продължаваш по дондуков докато стигнеш до цум и новия булевард.
тук завиваш по ботев

после на македония наляво по булевард македония и през руски паметник (внимаваш че кръговото е обратно!!! тоест тия дето влизат са с предимство и гледаш за трамвая
)
и после си на цар борис, все направо и излизаш на владя и после надолу към където си ходиш

аз така пътувам като идвам от ботевград и отивам на работа, общо взето бързо се минава дори и сутрин в задръстването.
източник на картите - www.bgmaps.com

и продължаваш по дондуков докато стигнеш до цум и новия булевард.
тук завиваш по ботев

после на македония наляво по булевард македония и през руски паметник (внимаваш че кръговото е обратно!!! тоест тия дето влизат са с предимство и гледаш за трамвая

и после си на цар борис, все направо и излизаш на владя и после надолу към където си ходиш

аз така пътувам като идвам от ботевград и отивам на работа, общо взето бързо се минава дори и сутрин в задръстването.
източник на картите - www.bgmaps.com
Последна промяна от licho на 13 ное 2006, 16:42, променено общо 1 път.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
nimm написа:
E те този участък е бул. "Янко Сакъзов", а от канала към Подуене е "Мадрид"

Пълна глупост е това. Сега достъпа до поликлиниката

Лошото е , че за разлика от другата страна на Мадрид, която е отворена към Оборище и Черковна, тази страна НЕ Е