Ford Fiesta MK3

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
tenchev
потребител
потребител
Регистриран: 23 май 2010, 13:11
Модел на автомобила: fiesta
Status: Извън линия

Ford Fiesta MK3

Мнение от tenchev » 09 фев 2014, 21:34

Здравейте, изгоря крушката на централната конзола на парното, тука http://www.gutelauneland.de/technik/rep ... chseln.htm намерих информация как се сменя, след като извадих крушката тя е потъмняла и не се вжда коко вата е молбата ми е които знае да помогне.
Благодаря.

Потребителски аватар
peterdi_bg
потребител
потребител
Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
Модел на автомобила: n/a

Re: Ford Fiesta MK3

Мнение от peterdi_bg » 10 фев 2014, 08:19

Направо я носиш в някой магазин и си купуваш същата по форма, не вярвам да има много различни ватове (сигурно ще са само 5W) пък и надали е от значение. Ако е същата както във въпросното описание (а такива са и при мене) - много пъти съм купувал и никога не съм се интересувал от ватовете. Голяма разлика в светенето може да има само ако се вземе крушка с друг цвят или диодна.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!

tenchev
потребител
потребител
Регистриран: 23 май 2010, 13:11
Модел на автомобила: fiesta

Re: Ford Fiesta MK3

Мнение от tenchev » 13 фев 2014, 20:37

peterdi_bg написа:Направо я носиш в някой магазин и си купуваш същата по форма, не вярвам да има много различни ватове (сигурно ще са само 5W) пък и надали е от значение. Ако е същата както във въпросното описание (а такива са и при мене) - много пъти съм купувал и никога не съм се интересувал от ватовете. Голяма разлика в светенето може да има само ако се вземе крушка с друг цвят или диодна.
Благодаря.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”