Ford Fiesta MK3
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2010, 13:11
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
Ford Fiesta MK3
Здравейте, изгоря крушката на централната конзола на парното, тука http://www.gutelauneland.de/technik/rep ... chseln.htm намерих информация как се сменя, след като извадих крушката тя е потъмняла и не се вжда коко вата е молбата ми е които знае да помогне.
Благодаря.
Благодаря.
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Re: Ford Fiesta MK3
Направо я носиш в някой магазин и си купуваш същата по форма, не вярвам да има много различни ватове (сигурно ще са само 5W) пък и надали е от значение. Ако е същата както във въпросното описание (а такива са и при мене) - много пъти съм купувал и никога не съм се интересувал от ватовете. Голяма разлика в светенето може да има само ако се вземе крушка с друг цвят или диодна.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2010, 13:11
- Модел на автомобила: fiesta
Re: Ford Fiesta MK3
Благодаря.peterdi_bg написа:Направо я носиш в някой магазин и си купуваш същата по форма, не вярвам да има много различни ватове (сигурно ще са само 5W) пък и надали е от значение. Ако е същата както във въпросното описание (а такива са и при мене) - много пъти съм купувал и никога не съм се интересувал от ватовете. Голяма разлика в светенето може да има само ако се вземе крушка с друг цвят или диодна.