Fiesta MK6 вътрешно огледало
-
- потребител
- Регистриран: 01 окт 2013, 18:27
- Модел на автомобила: друг
- Status: Извън линия
Fiesta MK6 вътрешно огледало
Здравейте,
Някой има ли представа дали вътрешното огедало за фиеста се продава само цяло или може да се купи само щипката с дръжката, която го държи за прозореца. Става въпрос за това огледало http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_fi ... _c_119.htm. Корпуса и самото огледало са здрави, но щипката, която влиза в металната пластнина на прозореца е счупена. Цялото огледало ли се подменя или може да се намери само частта, която го държи за прозореца? Благодаря!
Някой има ли представа дали вътрешното огедало за фиеста се продава само цяло или може да се купи само щипката с дръжката, която го държи за прозореца. Става въпрос за това огледало http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_fi ... _c_119.htm. Корпуса и самото огледало са здрави, но щипката, която влиза в металната пластнина на прозореца е счупена. Цялото огледало ли се подменя или може да се намери само частта, която го държи за прозореца? Благодаря!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Fiesta MK6 вътрешно огледало
Във всички по големи фирми-сменяващи стъкла, се продават основите на огледалата, и ги лепят даже. За всички модели има основи. В "Кобра" провери първо.
Ако е счупена щипката, ще ти трябва ново, и аз имам едно счупено от Фокус.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 01 окт 2013, 18:27
- Модел на автомобила: друг
Основата е здрава и е на стъклото. Щипката, която хваща огледалото за металната основа е счупена. Единственият вариант е цяло ново огледало ?ЯЛТА написа:Във всички по големи фирми-сменяващи стъкла, се продават основите на огледалата, и ги лепят даже. За всички модели има основи. В "Кобра" провери първо.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Да, ново.ЯЛТА написа:Ако е счупена щипката, ще ти трябва ново, и аз имам едно счупено от Фокус.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2015, 12:17
- Модел на автомобила: Ford fiesta 1,25 16- 75 kc. 2006 г.
И моето с счупено, но днес смятам да го "пипна" и оправя- ако успея ще покажа как. Точно половинката на щипката. Инак вървят от 20 до 35, 55 лв.
-
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2014, 18:59
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Mk6
А откъде може да се купи огледало на тази цена,че на моето пък стоклото му е повредено?marcam написа:И моето с счупено, но днес смятам да го "пипна" и оправя- ако успея ще покажа как. Точно половинката на щипката. Инак вървят от 20 до 35, 55 лв.
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2015, 12:17
- Модел на автомобила: Ford fiesta 1,25 16- 75 kc. 2006 г.
Ами ако е само за стъкло на огледалото (подчертавам вътрешното), тук има но е в София. В една морга, направо ще го дадат на символична цена предполагам. Щото се чупи предимно шипката и е кът. А при мен май ще стане със силикон - дозалепване на шипката към металната част. С подобрение не стана.