стрелката на температурата фокус 1.6 16v
-
- потребител
- Регистриран: 12 фев 2012, 16:37
- Модел на автомобила: Ford Focus 2002 1р6 16v
- Status: Извън линия
стрелката на температурата фокус 1.6 16v
Та колеги моя проблем е следния :
днес като се прибирах от пловдив колата вървеше уникално добре , след това обаче реших да отида на пазар и когато запалих колата стрелката на температурата не мрадна помислих че е грешка и направих self-test показа че работи но когато пак запалих пак същия номер някаква идея от какво е може ли да е от този датчик който е под капака на двигателя защото на диагностика нищо не ми показва а само там е имало намеса от моя страна защото съм го направил с устер клема която проверих и вс е ок просто от едното палене до другото и край и ако не е от него от кой датчик е и каде се намира той да не се е извадил по някаква причина
днес като се прибирах от пловдив колата вървеше уникално добре , след това обаче реших да отида на пазар и когато запалих колата стрелката на температурата не мрадна помислих че е грешка и направих self-test показа че работи но когато пак запалих пак същия номер някаква идея от какво е може ли да е от този датчик който е под капака на двигателя защото на диагностика нищо не ми показва а само там е имало намеса от моя страна защото съм го направил с устер клема която проверих и вс е ок просто от едното палене до другото и край и ако не е от него от кой датчик е и каде се намира той да не се е извадил по някаква причина
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2009, 19:27
- Модел на автомобила: focus
Re: стрелката на температурата фокус 1.6 16v
Само този датчик е.Влез в тест режим и виж дали ще отчете температура.Ако не отчете значи проблема е или в датчика или някъде по кабелите лоша връзка
-
- потребител
- Регистриран: 12 фев 2012, 16:37
- Модел на автомобила: Ford Focus 2002 1р6 16v
Re: стрелката на температурата фокус 1.6 16v
погледнах през гуменото уплътнение между свещите и се оказа че слагайки капака на двигателя са прещипани кабелите на датчика сега ще разхлабя болтовете и ще опитам да го издарпам надявам се да не сам ги прекаснал