Форд е красив автомобил и без тунинг.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Форд е красив автомобил и без тунинг.
Вчера видях един Форд ескорд, който ми грабна очите. Отзад около номера с никелирана лайсна, лъскав, поддържан. Бе с една дума красота.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Тъкмо загрях и викам ще пиша ... то и друг път съм си писал мнението за тази моята и Ескорт МК7 .. ама викам аре да запазим уважение ... видях, че ти си с такъвcybernone написа:Дори няй - големите противници на марката признават добрия дизайн и приветливата обстановка в колите Форд. И отвън и отвътре колите винаги са с една идея по красиви от преките си конкуренти

Оня от Варна сеа ще ми се разцвърчи тука

-
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Дизайна на марката си е добър / и интериор и естериор/- съвременна линия, добра оптекаемост, без излишни финтифлюшки и изгъзици, с непреходен във времето и напредничав дизайн / я си предствете, че сте на франкфуртския автомобилен салон през 1982г. и срвнявате сиерата и останалите там модели - ауди 80, пасатор, аскона, фиат арджента и т.н. - направо културен шок, а тя си изглежда добре дори и днес, а не знам дали знаете, но първите и скици са направени през 1978г./; или например сравнете скорпиона с рекорда..........
На баща ми сиерата е набор `86, а седалките са по-удобни от на доста по-скъпи и нови модели коли, освен това използваните материали са качествени - няма никъде протъркано или скъсано, още са стегнати - не са никъде избушени; цвета е много близък до първоначалния!
На баща ми сиерата е набор `86, а седалките са по-удобни от на доста по-скъпи и нови модели коли, освен това използваните материали са качествени - няма никъде протъркано или скъсано, още са стегнати - не са никъде избушени; цвета е много близък до първоначалния!
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти: