Умре ми Скорпиона
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
Умре ми Скорпиона
Колеги , от миналата седмица съм на два крака вместо на 4 колела
Пукнах предна лява при изпреварване с около 140-150 км/ч и се превъртах ли превъртах странично по таван , отсяках едно дърво и си омлях колицата , ама важното е че аз нямам нито драскотина което е най-странното. Всички се чудят как стават тия неща. Майната им на тенекиите . те свършиха най-важното нещо - спасиха ми живота . Оттук нататък ще мисля за нова машина , ама никога няма да си взема сапунерка. Трябва ми нещо голямо сигурно , стабилно , като това което помлях. Никога малка кола щото сигурно още в дървото щях да спра премятането или щях да прелетя над негоа с тая скорост.... Както и да е. Закачам една снимка за инфо. От GSM-a е ама по-хубава нямам и ще пусна обява за части. Който му трябват знае къде е раздела за авточастите 

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: Умре ми Скорпиона
Беше ли си сложил колана или си летя свободно из купето докато се търкаля колатаHePeDoBeH написа:...Пукнах предна лява при изпреварване с около 140-150 км/ч и се превъртах ли превъртах странично по таван , отсяках едно дърво и си омлях колицата , ама важното е че аз нямам нито драскотина което е най-странното...
- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
:)
дали съм бил без колан ти как мислиш
аз без колан никъде не ходя. половин час вадих пръст и стъкла от уши и нос и къде ли не докато дойдат многоуважаемите представители на КАТ 

- HePeDoBeH
- потребител
- Контакти:
Взеха ми стария акт за превишена скорост и ми дадоха новичък неизмачкан да си попълвам колекцията. Написаха маневра с несъобразена скорост и ми казаха ,че е най-малкото което могат да напишат. Аз други не съм закачил така ,че постояха докато дойде пътна помощ и си тръгнаха. Тоава стана до Сърнево по пътя Раднево - Стара Загора и Пътна помощ ме одраха само 100лв за да ме откарат до Ст Загора
Емоция бе емоция.... и тва един ден преди Рожденния ми ден.... голям подарък си направих няма що...

- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
абе споко ще се оправят нещата ами аз вчера на ''служебната'' кола няма да казвам каква е че не е форд и гръмнах мотора и то във бояна та от бояна до обеля бутане а то точно на рождения ми ден на сичкото отгоре то небеше и жега вчера добре че от обеля поне едни френд ме затегли до лозенец
много жалко за скорпиона виждаше ми се добър

Колега, неме занимавай с глупости бе 
http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- rejo
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 01:10
- Модел на автомобила: FIESTA 1.3i 2005, бензин
- Контакти:
През 2002г и аз направих същата история:
С Москвич и с около 100км/ч спуках задна дясна гума, колата поднесе и предната дясна гума излезе !!! от джантата. Естествено без 2 десни гуми, така се извъртях през таван, излезнах от пътя и там още веднъж през таван (Магистрала Тракия, преди Чирпан). Добре, че съм нямал колан(те не работиха закопчалките), защото тавана при шофьорското място беше под волана. Просто щеше да ме разцепи на две.
Аз се събудих на мястото до шофьора, а баща ми(който по принцип беше на него), изхвърчал пред задното странично стъкло. Страшно направо - целите в кръв, но нищо счупено, само от стъклата и ожулването. Бързата помощ като дойде, не повярва, че няма нито един загинал - особено като видяха как изгежда Москвето.
И на мен КАТ ми написаха акт за несъобразена скорост и ми лепнаха най-високата за тогава глоба - 50лв + 11 точки минус. Не обжалвахме, защото трябваше да ходим до Чирпан (тогава живеех в Стара Загора). Честно казано въобще не бях погледнал какво пише в акта, не можех да повярвам, че сме живи и търсихме чантичката на баща ми с документите и доста пари (беше на 30м от колата).
Та така - не е хубаво, не го пожелавам на никой. Сега страха от возенето при други шофьори (освен мен) е голям. Пич, радвай се, че си оцелял. Защото много други и с по-нови коли при подобна ситуация не са успели да оживеят.......
И оттогава гумите винаги да са изрядни, проверени - няма 5-6 с това
С Москвич и с около 100км/ч спуках задна дясна гума, колата поднесе и предната дясна гума излезе !!! от джантата. Естествено без 2 десни гуми, така се извъртях през таван, излезнах от пътя и там още веднъж през таван (Магистрала Тракия, преди Чирпан). Добре, че съм нямал колан(те не работиха закопчалките), защото тавана при шофьорското място беше под волана. Просто щеше да ме разцепи на две.
Аз се събудих на мястото до шофьора, а баща ми(който по принцип беше на него), изхвърчал пред задното странично стъкло. Страшно направо - целите в кръв, но нищо счупено, само от стъклата и ожулването. Бързата помощ като дойде, не повярва, че няма нито един загинал - особено като видяха как изгежда Москвето.
И на мен КАТ ми написаха акт за несъобразена скорост и ми лепнаха най-високата за тогава глоба - 50лв + 11 точки минус. Не обжалвахме, защото трябваше да ходим до Чирпан (тогава живеех в Стара Загора). Честно казано въобще не бях погледнал какво пише в акта, не можех да повярвам, че сме живи и търсихме чантичката на баща ми с документите и доста пари (беше на 30м от колата).
Та така - не е хубаво, не го пожелавам на никой. Сега страха от возенето при други шофьори (освен мен) е голям. Пич, радвай се, че си оцелял. Защото много други и с по-нови коли при подобна ситуация не са успели да оживеят.......
И оттогава гумите винаги да са изрядни, проверени - няма 5-6 с това