За неделните срещи
-
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2005, 13:37
- Модел на автомобила: sierra 2.0 EFI
- Status: Извън линия
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Съжалявам за недоразумението! От там(ОМВ) на бирфеста (където бяха повечето) дойдоха шестима с 3 коли...Донякъде виновен беше и дъжда...Виж за часа....доста отрано си зачакалstefan_avto написа:а така кажете , аз в неделя 4аках на старото място и нямаше никои само имаше един пи4 с една фиеста но не бях сигурен ,4е е от клуба .
Седях до 14:30 и като нямаше никои припуках сиерката![]()

-
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2005, 13:37
- Модел на автомобила: sierra 2.0 EFI
Опа кещо не сам видял както трябва изатова е станало така . Но нали тази неделя ще има сбирка от 16:00 на омв при тунелаkEFi написа:Съжалявам за недоразумението! От там(ОМВ) на бирфеста (където бяха повечето) дойдоха шестима с 3 коли...Донякъде виновен беше и дъжда...Виж за часа....доста отрано си зачакалstefan_avto написа:а така кажете , аз в неделя 4аках на старото място и нямаше никои само имаше един пи4 с една фиеста но не бях сигурен ,4е е от клуба .
Седях до 14:30 и като нямаше никои припуках сиерката![]()
Обикновено се събираме след 16:00 часа...

- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
stefan_avto относно мястото на срещата
stefan_avto, Бог е дарил Човека с дар да Говори да Общува.
Далие бил от Форума или не той е бил с ФОРД ФИЕСТА.Ако нее Привличиго,обясни му.
Този човек може да съм бил и аз или друг.Не се познаваме Всички.
Далие бил от Форума или не той е бил с ФОРД ФИЕСТА.Ако нее Привличиго,обясни му.
Този човек може да съм бил и аз или друг.Не се познаваме Всички.

- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Има автомивка, газостанция и бензинец на околовръст от 50м.- може да се комбинира срещата с други полезни дейности- например измиване на колата. Много е удобно като място- лесно се намира: излизаш от тунела за люлин (посока люлин) и веднага в дясно но ОМВ-то. Най-вече паркинга е голям и удобен- държим си любимите колички под око. Кафето също е голямо и има място за феновете- както на открито при хубаво време, така и на закрито.
А и както вече написах промяната е в резултат на сериозните дискусии на предишни фордовки
А и както вече написах промяната е в резултат на сериозните дискусии на предишни фордовки

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- ru2sf
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
- Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г
Лепенки
Защо не пуснете една снимка на лепенката в оригинален размер във форума и всеки ако иска и може да си я напечата и да си я залепи
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
- b_bojilov
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2005, 13:06
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 Джиа '91г. /vw passat b4 1.8 ABS combi/
- Контакти:
За срещите!
Вчера минах през ОМВ-то към 16:30 и поседях малко на паркинга. Имаше 2 фиестички + моята Black- и с огледални стъкла/малка грозница/
, ама ми беше неудобно да питам кои са феновете и затова си тръгнах. Дано другата седмица ви видя къде седите/трябва о нещо да се отличаваме от другите хора в ОМВ-то/. 

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
пууууу
Аз те видях... погледах, погледах, ама ти като не реагира си продължих, мислех, че като ме видиш с мондеото поне малко ще реагираш... седеше във фиестата (беше паркирал назад) и си ръчкаше телефона нещо
реших че си случаен човек
следващия път се престраши и питай 
Даже ти огледах фиестата бая обстойно
зачудих се на нещо отпред... ама роллбар ли беше или някаква друга джаджа... нещо ми хвана окото, че е по странно 
аре до неделя
и от сега заявка, някой ако минава покрай Радио Нет (паметника левски) в неделя да свирне, че съм без аутомобил вече 

Даже ти огледах фиестата бая обстойно

аре до неделя

- b_bojilov
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2005, 13:06
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 Джиа '91г. /vw passat b4 1.8 ABS combi/
- Контакти:
за Black-и
ЗА един месец 2 пъти ме удряха -1 път преден ляв калник едно дупе с vw на ОМВ Рожен,при положение,че бях спрял на паркинга, а втория път едно Jeep Grand Cherokie на паметника Левски изотзадзе и ми дойде в повече- за наистина си направих имитация на ролбари- за без пари толкоз. Другия път ако блея някъде чукай по колата. 

Последна промяна от b_bojilov на 11 окт 2005, 09:15, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: за Black-и
Мухахаb_bojilov написа: Другия път ако блея някъде чукай по колата.

Абе вие още ли не сте ги направили тези лепенки?
Аз кога питах все си бяха готови но много мераклии изкочиха да ги правят и си затраях. Бях предложил промяна отмени се, ми хубаво ще ги наравим както кажете само кажете какво искате?
Те к'вото наскачаха все едно ще се забогатее от тези "ваденки", нема да взема и стинка над цената на която са правени.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Моля за транспорт
Ако някой има желание да ме вземе на стоп за следващата среща, ще се радвам. В неделя след 16 ч. от Паметника Левски, после ако може и до лозенец да ме фърли ще е екстра, ако не може... такси... при мен се получи: от 100 коли - пеша!
Поздрави,
la4o

Поздрави,
la4o