Проблем със централно заключване форд ескорт 1.8Д

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
gyursels
потребител
потребител
Регистриран: 21 авг 2007, 11:38
Модел на автомобила: Форд Ескорд 1.8Д
Status: Извън линия

Проблем със централно заключване форд ескорт 1.8Д

Мнение от gyursels » 18 фев 2012, 15:11

Здравейте,
Моля помогнете. Имам много сериозен проблем със централното заключване. Отключвам само шофьорската врата, и то само с ключ. Останалите останаха заключени и по никакъш начин не могат да се отключат. Преди се управляваше от дистанционното на алармата и ключа. Имам подозрения в машинката на шофьорската врата, че от нея се управляват и останалите....така ли е?

peigera
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.

Re: Проблем със централно заключване форд ескорт 1.8Д

Мнение от peigera » 19 фев 2012, 09:48

Да управляват се от ДВЕТЕ предни врати.По скоро са замръзнали за да не се отварят другите.Може да провериш и бушона на централното, но дори и да е изгорял това няма да попречи на бравите да се отворят с ключ или на рака от вътре.

gyursels
потребител
потребител
Регистриран: 21 авг 2007, 11:38
Модел на автомобила: Форд Ескорд 1.8Д

Re: Проблем със централно заключване форд ескорт 1.8Д

Мнение от gyursels » 19 фев 2012, 11:23

peigera написа:Да управляват се от ДВЕТЕ предни врати.По скоро са замръзнали за да не се отварят другите.Може да провериш и бушона на централното, но дори и да е изгорял това няма да попречи на бравите да се отворят с ключ или на рака от вътре.
Мерси колега и аз така предположих. Бушона е наред. Забравих да добавя, че предната дясна врата не работи с клчюч. Сега трябша да разглобя другата предна за да се отворят задните.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”