Варненци :)
- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
baidido написа:Аааа, 2-ри път утечка не търся. Последния път когато го направих, умниците бяха забравили да ми сложат бушончето на кантара на пасажерската седалка и после всеки знае в какъв филм се вкарах, близо 2 години без еърбеци, купиване на нови мрежи и т.н.kkkc100 написа:ако нещо трябва да се замери то е и консумацията при заключен автомобил с вкл аларма /т.е. както я оставяш за през нощта/ явно нещо му помага да се разрежда и студът не е чак такъв факторbaidido написа:Абе доста нещо си изписал(благодаря), ама напразноНе се долива моя, нямам капачки. Както и да е, днес едно хонде с ТХ регистрация(точен пич) с акумулаторче като на скутера ми даде ток и Мондьо запали от четвърт. Ще го видим утре как ще е...

Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Неделя съм на линия, от сега се записвам

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
За кво му е мултицет при условие че на таблото ги има тези данни в ТЕСТА
Просто е за боклука вече явно..

- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
абе аз пак имам проблем с тока.. карам си я днес от сутринта стана 4 след обяд 10 пъти съм я палил през деня за не по малко от 20 минути нали обикалям из града... спрях пред МЕТРО излизам въртя ... грам ток няма..... бутнахме я запали спирам в тауърса по надолнището за -2 паркинг подготвен.. и добе че спрях пак не пали тръгнах аз на скорост пак и са прибирам гледам таблото ми почти спря да свети викам тоз брат ми нещо не е сложил акомулатора както тряа разхлабени клеми нещо и така и беше .... щото подавам газ никъв ефект .. не дига тока тръгнах на запалена кола да затягам видимо разлабения плюс тя угасна явно я размърдах и нали е нагаз си угасна нормално
както и да е затегнах и 2-те клеми пак почистих ги за по сигурно запалих на скорост ПАК нали понеже не беше заредило никъв ток.. динамото върти вече подавам газ таблото светва по-силно .. успокоих се аз обаче седя така 10 минути и пак неще ама ся качва ток ши видя утре съм почти сигурен че няма да запали пак ши са бутна на скорост ама ще ги прегледам на светло клемите ПАК че са ми съмнителни ремъка на динамото ще се опъва че ми се вижда разхлабен и упира в масления филтър но е мн леко и все пак ше го гледа и него бушони нещо ? някви идеи от де може да е.. акомулатора е пушка за сега поне просто не се зарежда нормално .... нали цъках го на зарядно преди 3 дена без проблем запали и до днес явно нещо не му е идвал тока добре от тея клеми ??? и ако не стане ще го заредя пак и ще се моля да е добре че акомулатор не ми се купува ама наистина не ми се купува щот тоз от фода дет си правеше проблемите и динамото изгоря и кабели и клеми и кво ли не и пак не палеше накрая го оправихме от тъпата клема дет не била добре закачена че нали го замервах перфектен и си пали и опела явно не е правило контакт добре така си го обяснявам ..... и все пак дайте няква идея ак не е от тва де да проверя преди да отида на А ИНАЧЕ ТОЛКОВА РАЗБИРАЩИЯ ЕЛАДЖИЯ който така и нищо не направи по форда

криза.. 

- chefo_ukr
- потребител
НАЗЕ тя ако е леш цялата ел.система кво да и оправят еладжиите.Вземи си провери връзки алтернатор акумулатор.Кво мислиш че на един майстор му е много лесно да разбере кво са и побългарявали на една кола цели 20години ли?Аз лично съм виждал такива ел.схеми купчина косми 

- kkkc100
- потребител
ТОК НА УТЕЧКА на таблото НЯМА,няма как и да има !chefo_ukr написа:За кво му е мултицет при условие че на таблото ги има тези данни в ТЕСТАПросто е за боклука вече явно..

- chefo_ukr
- потребител
Спокойно не съм от МАРС.Може да види дали му зарежда..kkkc100 написа:ТОК НА УТЕЧКА на таблото НЯМА,няма как и да има !chefo_ukr написа:За кво му е мултицет при условие че на таблото ги има тези данни в ТЕСТАПросто е за боклука вече явно..
Аз днес съм на линия

- naze
- потребител
и аз ще дойда стига да не вали .. та еладжията кат ходих със форда каза е то нищо му няма той замервал гледал замервал гледал заредил ми акомулатора и вика нищо му няма пали си и аз въртя и ..нищо грам ток викам е туй ли е паленето гледа пак 20 минути кат бавноразвиващ пипна ми клемата и запалих и аз после се прибрах 2 дена след тва не палеше тогава вече сам си разглобих онез екстри на + там кутията с бушоните и след тва са оправи и пак имаше проблем ама не бяхме я затегнали самата кутия към клемата.. и нямаше после проблем с паленето
а опела си заежда то е видимо .... подвам газ таблото свети по силно и тва преди да я угася последо щот не бях спал 2 дена за тва неска ще се занимавам с нея.. след малко да пия 1 кафе само че сега ставам и така а имам и друг 66ца акомулатор под ръка ши са оправя 

криза.. 

- naze
- потребител
валеше... а и стана тъмно иначе чистачката тъкмо стигнах до нея.. днес отварям капака гледам ремъка на динамото скъсан явно се е скъсал преди да я угася снощи щото като гледах преди да я угася си беше там иначе нов ремък и което е тъпто трябваше да свалям и другия който мисля е за хидравликата.. и така 15 лева .. 7 лева ремъка 3 лева ключе 13 и 19 понеже нямах такива а точно такива ми трябваха .. утре може си почовъркам чистачката и ако я оправя другия път вали не вали съм там 
нещо не се справям с тея чистачки. не мога ги сваля
..... оправих я
беше се разкачила от другата .. а защо не е ляавата (шофьорската) главната.... нямам идея ... да ти е гадно като се развали....

нещо не се справям с тея чистачки. не мога ги сваля
..... оправих я

криза.. 

- papko
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2010, 11:30
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Techno 1.25 zetec 16 v 1997 година
АЙДЕ бре
Къде се изгубихте
Почти цяла седмица никой нищо не пише. Да не ви е студено 

- kkkc100
- потребител
Не се губят,гледат да не спамят в спамерската тема 'варненци',което е някаква загубена кауза от преди 200 страници.
Аз утре смятам да отбележа присъствие (:
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
В дълбока грешка си, но както и да еkkkc100 написа:Не се губят,гледат да не спамят в спамерската тема 'варненци',което е някаква загубена кауза от преди 200 страници.

Който кара Форд е горд!
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Дидо, до там ли се докара бе
Завалийката
Аз днес изпускам, нощен съм съм довечера и по времето на сбирката ще вечерям и други такива работи...

- kkkc100
- потребител
18 часа ОМV ЧайкаMaikal написа:Днес и аз ще се отбележаНали по стария час и място работим
?
- naze
- потребител
не успях да дойда .... пък ми резнаха кабелите за нета и тв неска ми закачиха булсата ама нета нещо ме забравиха че дебна wireless
другия път надявам се да нямам проблем да дойда че стана бая време не съм идвал пак 

криза.. 

- BadSista
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '97
26 февруари 2012 г.
11:00 до 14:00
КАРТИНГ ПИСТА ВАРНА
На 26.02.2012 от 11:00 ще се проведе последния четвърти кръг от Автомобилното състезание "Италианско преследване"- 2011-2012
Пада се неделя, аз ще ходя и ако удържа ще дойда и на срещата на ОМВ-то.
11:00 до 14:00
КАРТИНГ ПИСТА ВАРНА
На 26.02.2012 от 11:00 ще се проведе последния четвърти кръг от Автомобилното състезание "Италианско преследване"- 2011-2012
Пада се неделя, аз ще ходя и ако удържа ще дойда и на срещата на ОМВ-то.