Мнения за Форд Мондео 2.0 115 к.с. 2001г. TDdI

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
Dimbi
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2008, 22:09
Модел на автомобила: Modeo 2.0 115cc TDdi
Status: Извън линия

Re: Мнения за Форд Мондео 2.0 115 к.с. 2001г. TDdI

Мнение от Dimbi » 07 апр 2010, 16:53

tosho написа:tdci това е друг двигател - той е common rail -директно впръскване - тук дюзите са по-скъпи и по взискателни към горивото;освен това колелото на маховика(мисля че така се казва на бг) по-често плаче за смяна (на ок.100000км) но за сметка на това върт.момент е по голям и е по тих мотора - и по -малко гори. От къде ще я купуваш?(че няма ръжда)
Здравей

Нека неотварям нова тема ,а да питам някой по-запознат с проблемите най-често сапътстващи Ford Mondeo TDdi 115 h.p. ,това което каза за колелото на маховика ... -> Как се изразява като се появи ?

Преди 2-3 дни ,Запалих и се чу някакъв шум ... след това изчезна и колата започна да придърпва като съм пуснал съединителя... ,Проблем с включването на скоростите нямам... ама пък има нещо със сигурност ... та реших да питам ... да знам къде да барам ,защотото немисля ,че ще е нещо ,което не е често срещано при този мотор и модел Форд.

Очаквам обичайните проблеми по мотора и тнт..

HoLLy09
потребител
потребител
Регистриран: 16 дек 2011, 13:12
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI

Мнение от HoLLy09 » 16 дек 2011, 13:20

Здравейте, имам проблем със зацепването на веригата.Някой ако може да помогне ще дам повече инфо.

pavlinediq
потребител
потребител
Регистриран: 29 авг 2010, 23:36
Модел на автомобила: mondeo tdci

Мнение от pavlinediq » 28 яну 2012, 11:41

HoLLy09 написа:Здравейте, имам проблем със зацепването на веригата.Някой ако може да помогне ще дам повече инфо.
как така със зацепването :lol:

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”