ГАЛЕРИЯ
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Status: Извън линия
Предложение
Имам предложение за оформлението на галерията, което незнам дали е възможно да се реализира. Проблема е, че монитора ми е 21", работя на 1280x1024. Представете си как се вижда при мен - едно малко правоъгълниче в центъра на екрана. И на всичкото отгоре трябва да скролирам за да видя цялата снимка. Та си мисля дали няма някъква функция която да вижда резолюцията на екрана и да реши проблема.
- ganador
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2005, 13:24
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-S '00 г.
- Контакти:
За offroad-a
Аз имам няколко снимки баш offroad, ще ги предложа на Лъчо за качване.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: За offroad-a
Супер! Само те ми липсваха при презентирането на трофито ни пред мои колеги и приятели. Карах го на "представете си...."ganador написа:Аз имам няколко снимки баш offroad, ще ги предложа на Лъчо за качване.

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
!!! UPDATED !!!
!!! UPDATED !!!
Още снимки от Триград са качени в директория ТРИГРАД II. Вече има кадри от Offroad трасето.
10х на Ganador
Промених малко структурата на галерията, разделих срещите по години за да е по пригледно. За съжаление имаме проблем с сортирането на директориите и възможността за създаване на много поддиректории, което вероятно няма да можем да отстраним.
Също така, по повод въпроса за по големия размер на галерията... Невъзможно е да стане, настоящата галерия е оптимизирана за 800х600 и за да се преработи означава всичко да се направи наново...
Поздрави,
la4o
Още снимки от Триград са качени в директория ТРИГРАД II. Вече има кадри от Offroad трасето.
10х на Ganador
Промених малко структурата на галерията, разделих срещите по години за да е по пригледно. За съжаление имаме проблем с сортирането на директориите и възможността за създаване на много поддиректории, което вероятно няма да можем да отстраним.
Също така, по повод въпроса за по големия размер на галерията... Невъзможно е да стане, настоящата галерия е оптимизирана за 800х600 и за да се преработи означава всичко да се направи наново...
Поздрави,
la4o
-
UPDATED
Качени са снимки от Нацоналната среща на клуба в Априлци. 10х на NIKJAMa
Очакваме още снимки от апаратите на други колеги
Очаквайте включване 
П.С Вероятно ще забележите че снимките не са само от Априлци... Това се дължи на разходката на почти всеки от нас, преди и след срещата.
Очакваме още снимки от апаратите на други колеги

П.С Вероятно ще забележите че снимките не са само от Априлци... Това се дължи на разходката на почти всеки от нас, преди и след срещата.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Gallery - updated
Качени са още снимки от Априлци - 10x на S@sela. В крайна сметка се оказва, че непрекъснато святкаха светкавици, а снимки няма.
Колеги, не се стеснявайте, изпратете снимките от фотоапаратите си и ще бъдете богато възнаградени (морално).
По спомени, трябва да имаме цяла фотосесия от басейна... който го е срам да се покаже по бански да се посочи на снимката... ще го махнем за да няма после 
Поздрави,
la4o
Колеги, не се стеснявайте, изпратете снимките от фотоапаратите си и ще бъдете богато възнаградени (морално).

Поздрави,
la4o
-
UPDATE
Качени са снимки от Чипровци.
Chprivci I - Genador (Валери)
Chiprowci II - la4o
Очакваме снимки от Nikjama и S@sel@ - SOON
Който е забравил адреса:
http://www.clubford.org/gallery
Chprivci I - Genador (Валери)