Говорилня
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Залагам ,че нямаpetkoff_pl написа:След колко ли време ще се наруши добрият тон? Осещам леко напрежение в тази тема

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ Манго казва:maxpoint написа:Залагам ,че нямаpetkoff_pl написа:След колко ли време ще се наруши добрият тон? Осещам леко напрежение в тази тема
- Айше, а дано да си девствена!
Айше:
- А дано, ама надали
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
е на това му се вика "модараторски флууд"...petkoff_pl написа:Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ Манго казва:maxpoint написа:Залагам ,че нямаpetkoff_pl написа:След колко ли време ще се наруши добрият тон? Осещам леко напрежение в тази тема
- Айше, а дано да си девствена!
Айше:
- А дано, ама надали
като гледам колега не ти се дават 5 лева за стикерчета, не виждам как ще дадеш повече за други рекламни материали.Gredarov написа:Питате ли се защо "клубните членове'' са само 50-60 човека,а примерно в алфа клуб са 2250?И хората имат мотив да дават по 50 лв всяка година само за да пишат в форума.Да не говориме за отстъпките който издействат за въпросните членове,а и за целия форум.Тук такова нещо аз поне до сега нито съм ползвал нито съм открил.Правят се куп рекламни материали за рекламиране на въпросния клуб(чаши,фанелкки,шапки,ключударжатели,часовници и напоследно място малките и символички стикери)В нашия/вашия клуб какво има?!?!Аз знам само за стикери ,който си ги направих в къщи на принтера.Организацията ви куца от всякаде.Ако не ви се занимава това е друго нещо.Това което вижда един обикновен потребител като мен е ,че полза от този клуб няма за нас.Форума е едно,но дейността на клуба е съвсем друго.Как очаквате да стана част от клуба,като от тук виждам,че той не прави нищо.Защо да ставам част от този цирк?
btw Членове на БМВ Клуб България за 2011г. (по скромни сметки 256 "члена" за момента

Последна промяна от jlpetkov на 19 авг 2011, 15:56, променено общо 1 път.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Те тия от БМВ са паралии. Гледам, че тениските им (бели с някакъв дребен черен надпис) се харчат по 20лв, т.е. двойно на нашите.
- jlpetkov
- потребител
всъщност белите на събора бяха 25DigiPro написа:Те тия от БМВ са паралии. Гледам, че тениските им (бели с някакъв дребен черен надпис) се харчат по 20лв, т.е. двойно на нашите.

мисля че ще вкарам интелигентно предложение ей за навитаци дето имат претенции да се взима тройна такса за членство за клуба

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Човека иска да каже - "Каква е ползата от файдата, като няма келепир!"Gredarov написа: ... Да не говориме за отстъпките който издействат за въпросните членове,а и за целия форум.Тук такова нещо аз поне до сега нито съм ползвал нито съм открил.
Е, келепира не е за всеки! Ако не си дал нищо, нямаш основания да очакваш нещо!
- gurcayy
- потребител
- Регистриран: 11 май 2011, 23:16
- Модел на автомобила: Focus, 307
nikolovvd и всички други,
айде да спрем вече...Май всеки успя да си начеше крастата и е време да се престане...
айде да спрем вече...Май всеки успя да си начеше крастата и е време да се престане...
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
е за какво да дава пари... на принтера вкъщиjlpetkov написа: не виждам как ще дадеш повече за други рекламни материали.

-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2006, 17:49
- Модел на автомобила: BMW E46 325i, '04 Focus C-Max 2.0 TDCi, '92 Sierra TD, разни НЕ Фордове
Програма за събора има ли? Пишеше, че ще бъде публикувана в Сряда, а аз не я виждам 

- nikolovvd
- потребител
Понеже сме в говорилнята и може да си пишем по всякакви теми, бих искал да направя едно запитване.
Ползвал ли е някой, някога, някакви отстъпки срещу членската си карта?
Да разберем ,тези които стават членови, по какво причина го правят.
За мен ползването на отстъпки никога не е било цел, за да стана член и никога не съм ползвал. Това не ми пречи да плащам членски внос и ще продължа да го правя, въпреки че вече не карам Форд.
Но някой, на който колите му са на цената на гумите ми, да ми казва "циркаджия", да ме прощава!
Ползвал ли е някой, някога, някакви отстъпки срещу членската си карта?
Да разберем ,тези които стават членови, по какво причина го правят.
За мен ползването на отстъпки никога не е било цел, за да стана член и никога не съм ползвал. Това не ми пречи да плащам членски внос и ще продължа да го правя, въпреки че вече не карам Форд.
Но някой, на който колите му са на цената на гумите ми, да ми казва "циркаджия", да ме прощава!
- gurcayy
- потребител
Ако наистина преценяваш хората по по този признак, жалко за теб!nikolovvd написа: Но някой, на който колите му са на цената на гумите ми, да ми казва "циркаджия", да ме прощава!
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Ти па от кога стана умиротворител, до вчера това що ненаправите, онова защо направихте, днеска друго пееш.gurcayy написа:nikolovvd и всички други,
Дърваров, човече не те разбирам, като неискаш да си член на клуба недей

Пламене в темата отдавна се изпусна добрия тон

Хахаха ще се пукна на принтера вкъщи

- jlpetkov
- потребител
е как ще да няма келепир???nikolovvd написа:Човека иска да каже - "Каква е ползата от файдата, като няма келепир!"Gredarov написа: ... Да не говориме за отстъпките който издействат за въпросните членове,а и за целия форум.Тук такова нещо аз поне до сега нито съм ползвал нито съм открил.
Е, келепира не е за всеки! Ако не си дал нищо, нямаш основания да очакваш нещо!
1. Гордо си размахваш членската карта
2. Получаваш стикерчета бонус (поне допреди)
3. Ползваш отстъпки разни - примерно в Автосервиз Пит Стоп
4. Чувстваш се част от нещо по-голямо нещо а не дребна душица и форумно рацерче свито зад клавиатурката
и т.н. и п.р.
p.s. в bmw клуба нещата са малко наопаки събора е на писта и там се кара и се показват коли а фест-а е на кръчми и аху иху
но пък хората имат какво да покажат на пистата... и естествено е фулл със зяпачи
p.s.s Извинявам се че все пиша за другия клуб ама догодина обещавам да съм клубен член и на двата клуба

- gurcayy
- потребител
Къде видя да съм писал нещо за събора или за пистите?
- nikolovvd
- потребител
Щом няма 5 лв. за стикери, 24 лв. за членски внос, 100 лв. да отиде на сбирка, а има претенции, че е най-великия и ходи по пистите да се състезава (ако въобще е вярно) какво да си помисля. Поредния "мъж", който още е в пубертета.gurcayy написа:Ако наистина преценяваш хората по по този признак, жалко за теб!nikolovvd написа: Но някой, на който колите му са на цената на гумите ми, да ми казва "циркаджия", да ме прощава!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Въобще не го е преценил по цитираното от теб! Gredarov поднесе предостатъчно материал за да го преценят.gurcayy написа:Ако наистина преценяваш хората по по този признак, жалко за теб!nikolovvd написа: Но някой, на който колите му са на цената на гумите ми, да ми казва "циркаджия", да ме прощава!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- jlpetkov
- потребител
А, като стана дума за писта, тая писта на калояново си е пълен ташак, доста хора се оплакват от качеството на настилката. Дано като направят заплануваното разширение вземат та оправят и цялата писта че въобще не е приятна за каране
- nikolovvd
- потребител
Бе НАСКО де го?
Ако е подкарал агнетата от вчерашния TIR на чевермета, няма да го четем скоро!
Ако е подкарал агнетата от вчерашния TIR на чевермета, няма да го четем скоро!

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Тука съм, агнетата от вчера не са в моя район на действие
Чета и се ядосвам, направо съсипахме темата. Както каза Иво, това е сериозна тема, в която да си пишем за весели неща и пълни простотии а не глупости. Не стига че Сашо я одяла най-желнатски ами и заключи тази за събора.

Чета и се ядосвам, направо съсипахме темата. Както каза Иво, това е сериозна тема, в която да си пишем за весели неща и пълни простотии а не глупости. Не стига че Сашо я одяла най-желнатски ами и заключи тази за събора.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Отключена е.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.