Шапки и ключодържатели
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
- Status: Извън линия
Шапки и ключодържатели
не знам дали някой от вас скоро е минавал през мофо пфое, но аз днес бях и си купих много хубава оригинална шапка форд, семпъл дизайн, без много и излишни надписи, в два цвята синьо на много хубавата цена от 21 лева и много готин ключодържател, светещ в тъмното за ~4 лева, освен тези работи има и много други готини работи, ако има навити може да опитаме да направим една масова покупка
ще ударим в цената
довечера може да постна снимки как изглеждат аксесоарите

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Луки ти що ми се струва беше споменал някъде,че правиш спортни сакове или нещо подобно/или бъркам нещо/.Що не направиш шапки да пише www.clubford.org на тях и да продадеш на всички от форумаЛуки написа:съгласен ( макар че шапките сигорно са произведени в Божурище )

Можеш да "откраднеш" модела от тази на BadAngel,като е толкоз готина

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Тук Мотопфое не работи събота и неделя, а през седмицата затварят в 5 без 10, вообще недостъпен за за работещи в нормално работно време хора, мнооо са изпростели значи, да ходя аз да карам бивши колеги от университета в Пловдив да пазарят от тамошното мотопфое и да пращат по куриер, щото тука нямам познат дето да може да ги хване когато работят, срам и позор 

- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:

ето малко снимки, има и други модели шапки и ключодържатели, но на мен тези ми харесаха и си взех такива, струва си да се разгледа каталога, има хубави аксесоари за фенове (якета, очила и т.н.)
хъм, дейба как се атачват файлове тука ?!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.