Цена на чистачки ФОКУС 2

Как да живеем съвместно и в разбирателство.
Масла. Антифриз. Автокозметика. Консумативи.
sgel
потребител
потребител
Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
Status: Извън линия

Цена на чистачки ФОКУС 2

Мнение от sgel » 27 мар 2011, 19:19

Та интересува ме някой да ли случайно знае цената им в МП и ауто + :? :? Благодаря предварително :)))
Изображение

Chr81
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2011, 10:47
Модел на автомобила: Ford Focus sedan 1.6 Duratec 100PS

Re: Цена на чистачки ФОКУС 2

Мнение от Chr81 » 29 мар 2011, 11:36

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... B8#p325985" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... B8#p323357" onclick="window.open(this.href);return false;

sgel
потребител
потребител

Мнение от sgel » 29 мар 2011, 17:26

Благодаря много за отговорите :oops: :oops: :oops:
Изображение

aspasia
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v

Мнение от aspasia » 25 май 2011, 21:30

sgel написа:Та интересува ме някой да ли случайно знае цената им в МП и ауто + :? :? Благодаря предварително :)))
Ако ме питаш мен въобще не си прави труда да ходиш до МП моите си ги взех от прословутия базар Илиенци безраменни за два лева бройката и супер чистят :D :D :D

Потребителски аватар
petermitkov
потребител
потребител
Регистриран: 30 мар 2011, 09:41
Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.0 TDCI 115hp 2006

Мнение от petermitkov » 26 май 2011, 08:15

Вчера си купих безраменни от Кауфланд по 3.50лв. бройката.
Чистят доста по-добре от чистачките ми които са купени септември месец миналата година от МотоПфое за 75лв.
Оригиналните ми оставяха точно на нивото на очите едно неизчистено петно. Огъвах ги, нагласях ги, но петното си оставаше.
Само за сведение колата е Мондео МК3.

sgel
потребител
потребител

Мнение от sgel » 23 юни 2011, 22:42

И при мен така остава едно такова грозно петно след като пусна течността да измия стъклото и става още по зле.Илиянци не ми еоферта,защото съм амлко далеч от там метро също.Ходих там и нямаше с такъв захват (олиофренски) за Кауфланд ще проверя в анй-близко бъдеще. Благодаря ви много
Изображение

aspasia
потребител
потребител

Мнение от aspasia » 11 юли 2011, 14:34

sgel написа:И при мен така остава едно такова грозно петно след като пусна течността да измия стъклото и става още по зле.Илиянци не ми еоферта,защото съм амлко далеч от там метро също.Ходих там и нямаше с такъв захват (олиофренски) за Кауфланд ще проверя в анй-близко бъдеще. Благодаря ви много
Каквито и без раменни да вземеш ще чистят добре всичко е Made in China !!!

Потребителски аватар
gurcayy
потребител
потребител
Регистриран: 11 май 2011, 23:16
Модел на автомобила: Focus, 307

Мнение от gurcayy » 11 юли 2011, 15:43

А, не съм съгласен! Ела да видиш моите Champion как чистят :mrgreen:

Потребителски аватар
Ianaki
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри

Мнение от Ianaki » 13 юли 2011, 15:11

Аз мисля, че съотношението цена-качество при Valeo е най-добро!

Потребителски аватар
Doin
потребител
потребител
Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00

Мнение от Doin » 13 юли 2011, 15:18

gurcayy написа:А, не съм съгласен! Ела да видиш моите Champion как чистят :mrgreen:
Мога да ти кажа, че безраменните ментета купени от ... Бриколаж или Метро не си спомням, чистят поне толкоз добре, колкото и Шампиона.
Но на цената на Шампион, за Бош да не говорим, мога да си купя няколко чифта...

Потребителски аватар
gurcayy
потребител
потребител
Регистриран: 11 май 2011, 23:16
Модел на автомобила: Focus, 307

Мнение от gurcayy » 13 юли 2011, 15:42

Проблемът е, че при фокус 2 нямаш толкова голям избор.Самият захват на чистачките не е като масовите модели и е с прав захват.Да не си мислиш, че се гордея от това, че съм си купил чистачки на цената на една вечеря в хубав ресторант?Много добре знам, че китайските също чистят добре, обаче нито в Бриколаж, нито в Мтро, нито в Практикер и никъде другаде не си намерих евтини чистачки- дори и на Илиянци за моя модел!Навсякъде цените бяха от 40 лв до 98 лв в МП :|

Дори и в Ибей най-евтините китайски са около 20-25 лв без доставка....Да живее инженерният гений на Форд!

Потребителски аватар
Doin
потребител
потребител
Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00

Мнение от Doin » 13 юли 2011, 16:48

_friends_

Потребителски аватар
cockyhotty
потребител
потребител
Регистриран: 26 май 2009, 18:47
Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi

Мнение от cockyhotty » 14 юли 2011, 23:45

gurcayy написа:Проблемът е, че при фокус 2 нямаш толкова голям избор.Самият захват на чистачките не е като масовите модели и е с прав захват.Да не си мислиш, че се гордея от това, че съм си купил чистачки на цената на една вечеря в хубав ресторант?Много добре знам, че китайските също чистят добре, обаче нито в Бриколаж, нито в Мтро, нито в Практикер и никъде другаде не си намерих евтини чистачки- дори и на Илиянци за моя модел!Навсякъде цените бяха от 40 лв до 98 лв в МП :|

Дори и в Ибей най-евтините китайски са около 20-25 лв без доставка....Да живее инженерният гений на Форд!
Дрън, дрън... Като че ли само при Форд се ползва този начин на захват. И при някои модел на VW, Skoda и редица други производите се ползва абсолютно същия стандарт. И между другото стандарта е доста красив на външен вид, т.е. захвата е елегантен и негруб на дизайн. Друг е въпроса, че в БГ понякога не се намрат необходимите неща и ги няма в наличност.
P.S. Качествените чистачки са от 40 лв нагоре комплекта. Ефтиняците чистят, ама до някое време и материалите им стареят далеч по-бързо.

aspasia
потребител
потребител

Мнение от aspasia » 15 юли 2011, 22:17

cockyhotty написа:
gurcayy написа:Проблемът е, че при фокус 2 нямаш толкова голям избор.Самият захват на чистачките не е като масовите модели и е с прав захват.Да не си мислиш, че се гордея от това, че съм си купил чистачки на цената на една вечеря в хубав ресторант?Много добре знам, че китайските също чистят добре, обаче нито в Бриколаж, нито в Мтро, нито в Практикер и никъде другаде не си намерих евтини чистачки- дори и на Илиянци за моя модел!Навсякъде цените бяха от 40 лв до 98 лв в МП :|

Дрън, дрън... Като че ли само при Форд се ползва този начин на захват. И при някои модел на VW, Skoda и редица други производите се ползва абсолютно същия стандарт. И между другото стандарта е доста красив на външен вид, т.е. захвата е елегантен и негруб на дизайн. Друг е въпроса, че в БГ понякога не се намрат необходимите неща и ги няма в наличност.
P.S. Качествените чистачки са от 40 лв нагоре комплекта. Ефтиняците чистят, ама до някое време и материалите им стареят далеч по-бързо.
За два лева комплекта от Илиенци ще си сменям всеки сезон :D :D :D

Отговори

Върни се в “ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ”