Четвърти Национален Събор на Клуб Форд - 2006
-
- потребител
- Регистриран: 18 мар 2006, 14:05
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V '94
- Status: Извън линия
Въпреки че, досега не съм присъствал на нито една среща на клуба, при все, че живея в Света Троица (посипвам си пепел на главата), надявам се, че ще приемете и мен + една жена (тоест двама), но окончателен отговор ще дам утре, след като се консултирам с нея, че тя сега спи, а аз не бях влизал отдавна във форума и едва сега научавам за чудесната идея. Дано не съм изтървал срока 
Аре, със здраве

Аре, със здраве

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Па не си баси срока ... да не са дУматЕ да се свършат. Кат си решил да идваш идвай.Braynoff® написа: Дано не съм изтървал срока
А като се напием ще звъним на vlad да го дразним

Кат ми звъни La4o миналата година но благородно де ... притеснен, че ме няма

Сеа тря съм там ако требе и с кооолото по каска и джапанки

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Има огромна столова с маси 4-ки които като се съберат става дъъълга маса за големи компании. Има и кухня която може да се ползва, така че ако има жени с мераци за готвене1.8d написа:Абе кво стана с този въпрос
Ще се внесе ли разяснение,че да знаем какво да взимаме.Дали да се носят чинии или доматито и салама ще си го режем и ядем на вестника,на предния капакpaci написа: ..Тва там де отиваме некво ... кво е ?
Да не се забутаме в неква кръчма ?
...Ами дамаджаната с ракия
![]()
![]()

- paci
- Модератор
Тия маси навън на поляната не може ли ?
И с какво ще свирим ?
Ако сме на вън ?
На Дряново свирихме с моя дъртия ма го няма вече .
Новата кочина де съм я нацелил има музика ама няма да е като във дъртия... ще има де ама по-нататък.
За ядене ?
С digipro в Дряново как се чудим в магазина какво да вземем щото и двамта в кухнята само ядем, за готвене ... не като да направиш некой комп да изгониш няколко коня, да застреляш некой друг шпионин.
Съсела, диги ... ? Некой да вдигне ръка за комбина щото ненам какво да пазарувам
И с какво ще свирим ?
Ако сме на вън ?
На Дряново свирихме с моя дъртия ма го няма вече .
Новата кочина де съм я нацелил има музика ама няма да е като във дъртия... ще има де ама по-нататък.
За ядене ?
С digipro в Дряново как се чудим в магазина какво да вземем щото и двамта в кухнята само ядем, за готвене ... не като да направиш некой комп да изгониш няколко коня, да застреляш некой друг шпионин.
Съсела, диги ... ? Некой да вдигне ръка за комбина щото ненам какво да пазарувам

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Аз лично смятам като миналата година да не се занимаваме с чинии и тем подобни - има сносни кръчмета с народни цени (миналата година 20 човека платихме под 140лв ядене и пиене кой каквото му е кеф...), а за терена на място да си вземем само нещо свястно за пиене и мезе (да се довършим...приказката де
)

- paci
- Модератор
В кръчма ?kEFi написа:...
После да се местя ?
Ако ще се местя ще е към кревата.
На маса не съм заспивал до сега

Уф мноо хора не мое всички да сме на едно мненеие.
Както и да е, няма се караме
Ама в кръчма нещо ....

DigiPro имал mp3 да взема да питам за един усилвател с колоните ?
Мога да си взема компа но имам една музикаа ...

Кефи ти ли имаше лаптоп? Ако не ти се влачи Деянчо ще вземе mp3ikata.
Или ще сме в кръчма ?!?!

На онези пейки дето ви има на снимки от миналата година в неква кръчма. Някой сигурно още има травми на задника от тези пейки

Бе убаво бе като па ще е в кръчма да е в кръчма
Последна промяна от paci на 23 юни 2006, 12:56, променено общо 1 път.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- paci
- Модератор
Абе има.KickingKing написа:Lok-Tar!
А сега ме подсетихте. Ако сме на полянка това онова пък където и да сме има ли някой дето може да вземе музика?
Само трябва да се съгласуваме с някой.
Даже ако бях с дъртия ескорт мислих да питам някой за колони от уредба да ги вържа към CD-то на вън. Щото вътре ти кънти главта а на вън се губеше.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Aз нали си падам малко DJ,ако има ток да вэема пък да си донеса уредбата,а?Но не ми се мъкне и компа,така че лаптоп е добра идеяpaci написа:Абе има.
Само трябва да се съгласуваме с някой.
Даже ако бях с дъртия ескорт мислих да питам някой за колони от уредба да ги вържа към CD-то на вън. Щото вътре ти кънти главта а на вън се губеше.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
Lok-Na-Rok!

Ама не вземайте нищо, което да се връзва към кола, че ако решим да влезнем някъде и да го псунем май няма да стане...
Айде очаквам с нетърпение да видя до къде ще стигнем с музиката
А такаааааааа.. добре1.8d написа:Aз нали си падам малко DJ,ако има ток да вэема пък да си донеса уредбата,а?Но не ми се мъкне и компа,така че лаптоп е добра идея

Ама не вземайте нищо, което да се връзва към кола, че ако решим да влезнем някъде и да го псунем май няма да стане...
Айде очаквам с нетърпение да видя до къде ще стигнем с музиката

Изяж бобър - спаси дърво!
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Запазени са 1 и 3 вила. За тези, които идват само за събота... абе ще се съберем. Събота вечер само за нас ще бъде отделена "столовата". Голяма маса и пр. А някои да носи и музика?! Утре на фордовката да уточним часовете на тръгване и маршрута. Групата от софия, която тръгва от петък вечерта ще си направим една съботна разходка. Предлагат ни и вечеря ако искаме пил пържолка, задушени картофки, шопска салатка около 5 лв. Обещал съм на човека да му кажа коко и дали ще искаме храна за събота. Там да се съберем май ще е най- добре: близо сме си до стаите, ако искаме да си готвим няма проблеми, ако искаме ще ни сготвят /салата за 30 човека... аре да не се връщам в казармата а
/
Утре ви чакам на ОМВ-то към 18 да се уточнява каквото има да се уточнява. За намаляване на разходите може да се съберем по 4-ма в кола...
Паци ще го напъхаме в багажника на някое мондео, ако успеем да го овържем с ризата... Преди да го ръзвържем ще го напоим с бира и ракия- да миряса

Утре ви чакам на ОМВ-то към 18 да се уточнява каквото има да се уточнява. За намаляване на разходите може да се съберем по 4-ма в кола...
Паци ще го напъхаме в багажника на някое мондео, ако успеем да го овържем с ризата... Преди да го ръзвържем ще го напоим с бира и ракия- да миряса

БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- paci
- Модератор
Ти ще идваш ли не разбрах?KickingKing написа:...
Ако идваш нали твоя е кабрио? мп3 ? За на вън ще ние екстра, няма да правим дискотека. Като ти падне акумулатора нема се плашиш

За вътре господин DJ Голям Змей

Ама Kefi иска да сме в кръчма. Взем да не дойде сега щото ние нещем.
На място ли ще се решава?
Ако е на място ще сме неподготвени.
Господин DJ само дето ще мъкне уредбата или ако ползваме уредбата или на Кинг колата т.е. да не сме в кръчма трябва да носим нещо за ядене и пиене.
Щото съм забелязал, че идващите от София са подготвени.
Там на срещите ли как си се разбират или ненам .
Софииската група идва опъва палатките пали огъня, почват се режат разни неша да се печат ... ние отиваме и гледаме умно. Изобщо незнам какво е мястото какво да носим.
Последна промяна от paci на 24 юни 2006, 12:48, променено общо 1 път.
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Аз кефи ще го оправя... утре... то в столовата може и в кръчма да стане за някои, а дрегите да си носим това- онова... и цигари. Ракийка може да си вземем, мезета, мръвка за скара... Човека ми звучи много разбрано- ако искаме да си готвим- добре, ако искаме те ще ни сготвят. КЕФ!
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
На вниманието
На вниманието н тези които ще пътуват в Събота(
Ако са останали други )
Предлагам една контролна среща на изхода на София на ОМВ около09,30 ч (сутринта)
Засега съм аз и Стефан.

Засега съм аз и Стефан.