Войната По Пътищата
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Войната По Пътищата
Последното подобно, което чух беше от един таксиджия ми обясняваше как в града било по-безопасно без колан, защото при ниска щял да ти счупи вратаPcMan написа:1вия коментар от сайта е, че коланите пазели до 50км/ч, от там нагоре нямало значение.Ето с такава култура на хората не знаеш с какви шофьори се разминаваш всеки ден.

Нямаше нужда да отварям приказка за еърбеците какво става като се отворят и нямаш колан, просто си замълчах...
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Еми какво става - получаваш един прав от Майк Тайсън!Pyrhel написа: Нямаше нужда да отварям приказка за еърбеците какво става като се отворят и нямаш колан, просто си замълчах...

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Е не точно, Майк Тайсън дава обезщетение, а еърбега- НЕ .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- nikky
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
Патрулка с потрошено стъкло след гонитба на непълнолетни джигити
Снимката е подвеждаща, автомобилът от гонката е Астра с монтанска регистрация, управлявана от самоковци >:D<:
И жена изправила се срещу Руски паметник! С мерак и трезва преценка
Снимката е подвеждаща, автомобилът от гонката е Астра с монтанска регистрация, управлявана от самоковци >:D<:
И жена изправила се срещу Руски паметник! С мерак и трезва преценка
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Семейство мъж и жена загинаха при зверска катастрофа в Пазарджишко:
http://news.ibox.bg/news/id_812559232

Пасата от описаната ситуация се оказва. Жестока брутална гледка.
http://news.ibox.bg/news/id_812559232

Пасата от описаната ситуация се оказва. Жестока брутална гледка.

Последна промяна от PcMan на 09 апр 2011, 19:46, променено общо 4 пъти.
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Колеги, коя е колата на снимката? По калника и купето прилича на Golf VI variant, а като гледам огледалото на
WV Passat Mk 5
Пък и с тия сменявани врати ...?
WV Passat Mk 5

Пък и с тия сменявани врати ...?
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Пасата е, в дир.бг има снимка и от страни, колата е комби. Как пък се удариха два VW сега не можем да разберем кой кой е.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Те са много бързи, дори вчера бях свидетел на феномен - джета от 80-те удари маршрутка отзад
Сега съм много объркан и не знам кое е по-бързо - VW или маршрутката 

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3770631" onclick="window.open(this.href);return false; 
Шофьорът, убил шестима младежи, бил пиян
23-годишният мъж карал "Опел Вектра" със 100 км/ч. в града и се ударил в стълб. Kолата се преобърнала и ударила преминаващи пешеходци. Огледът не е установил спирачен път.

Шофьорът, убил шестима младежи, бил пиян
23-годишният мъж карал "Опел Вектра" със 100 км/ч. в града и се ударил в стълб. Kолата се преобърнала и ударила преминаващи пешеходци. Огледът не е установил спирачен път.

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
177 души са загинали при катастрофи от началото на годината.
Това показва статистиката на МВР за броя на жертвите по пътищата за 2011 г.
Само за 4 месеца в страната са регистрирани 1612 тежки катастрофи.
Ранените при ПТП-та са 1978 души.
Като основна причина за касапницата по пътищата от вътрешното министерство посочват несъобразената скорост на шофьорите, употребата на алкохол и неспазването на правилата за движение.

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Необявеният конкурс "Идиот на десетилетието" определено е завладял участниците и вече има изявени фаворити за първото място,които трупат ли трупат точки.С едни гърди напред е излезнал (за пореден път) всеизвестният Алекси Кесяков,следван плътно по петите от шефа на ИА.
http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-alex ... 95912?nt=9" onclick="window.open(this.href);return false;
"Трябва да събудим обществената нетърпимост към неспазване на правилата. Не изключвам практиките в Европа – да се кара с придружител през нощта, да има нула толерантност към алкохола"
"По думите му сред младежта съществува една идея, че "това за мен не се отнася”. Митът "аз съм най-добрият шофьор” съществува сред много";
"В момента има известно подценяване на случващото се. В много населени места има търпимост към подобно поведение от млади хора".
"В закона трябва да се впише и ясно да се различи нов от млад водач. Шофьор на 25-26 години вече има друго съзнание. Говорим за поколение, за което, да кажем, училището мина леко и безотговорно, в къщи им се позволяват всякакви безобразия… За съжаление тези трагични събития показват, че младото поколение не е готово да поеме отговорност на пътя", (Анастас Тодоров - заместник-изпълнителен директор на "Автомобилна администрация).
Той също заяви, че за младите шофьори трябва да има по-сериозни ограничения.
"Към днешна дата трябва да има един по-тежък разпис за по-младия водач в рамките на година да кара само в градски условия, само с придружител, алкохолната граница на придружителя да е в норма. Това е европейска практика", обясни Тодоров.
Директорът на Охранителна полиция, който ръководи КАТ - комисар Алекси Стратиев, пък заяви, че не всичко се решава със санкции.
"В населено място се кара с 50 км, а този младеж е карала със 160 км/ч. (шофьорът, убил 6-ма в Симеоновград - б.р.) Мислите ли, че всичко трябва да се решава със санкции? Въпросът е тази нация кога ще стане нация. Законът не може да разреши всичко, ако хората не осъзнаят, че имат отговорност", заяви той.
Днес следобед Общинският съвет в Симеоновград ще заседава извънредно заради жестоката катастрофа. Основните упреци на хората от града са към местната власт, която години наред не е намерила пари, за да ремонтира изключително лошия пътен участък, на който стана трагедията. От кметството обаче заявяват, че пътят е част от републиканската пътна мрежа и трябва да бъде ремонтиран от държавата. Въпреки това, през последните 4 години общината е похарчила близо 7000 лева за запълване на дупките по пътя.
Сега чакаме следващите промени в ЗДП,според които ограниченията за 0,5 алкохол ще важат и за пътниците в колата.
Тия хора тотално са скъсали всякаква връзка и с видимия,и с невидимия свят,живеят си в някакво тяхно си,милиционерско измерение и пет пари не дават за това,което се случва извън него.
http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-alex ... 95912?nt=9" onclick="window.open(this.href);return false;
"Трябва да събудим обществената нетърпимост към неспазване на правилата. Не изключвам практиките в Европа – да се кара с придружител през нощта, да има нула толерантност към алкохола"
"По думите му сред младежта съществува една идея, че "това за мен не се отнася”. Митът "аз съм най-добрият шофьор” съществува сред много";
"В момента има известно подценяване на случващото се. В много населени места има търпимост към подобно поведение от млади хора".
"В закона трябва да се впише и ясно да се различи нов от млад водач. Шофьор на 25-26 години вече има друго съзнание. Говорим за поколение, за което, да кажем, училището мина леко и безотговорно, в къщи им се позволяват всякакви безобразия… За съжаление тези трагични събития показват, че младото поколение не е готово да поеме отговорност на пътя", (Анастас Тодоров - заместник-изпълнителен директор на "Автомобилна администрация).
Той също заяви, че за младите шофьори трябва да има по-сериозни ограничения.
"Към днешна дата трябва да има един по-тежък разпис за по-младия водач в рамките на година да кара само в градски условия, само с придружител, алкохолната граница на придружителя да е в норма. Това е европейска практика", обясни Тодоров.
Директорът на Охранителна полиция, който ръководи КАТ - комисар Алекси Стратиев, пък заяви, че не всичко се решава със санкции.
"В населено място се кара с 50 км, а този младеж е карала със 160 км/ч. (шофьорът, убил 6-ма в Симеоновград - б.р.) Мислите ли, че всичко трябва да се решава със санкции? Въпросът е тази нация кога ще стане нация. Законът не може да разреши всичко, ако хората не осъзнаят, че имат отговорност", заяви той.
Днес следобед Общинският съвет в Симеоновград ще заседава извънредно заради жестоката катастрофа. Основните упреци на хората от града са към местната власт, която години наред не е намерила пари, за да ремонтира изключително лошия пътен участък, на който стана трагедията. От кметството обаче заявяват, че пътят е част от републиканската пътна мрежа и трябва да бъде ремонтиран от държавата. Въпреки това, през последните 4 години общината е похарчила близо 7000 лева за запълване на дупките по пътя.
Сега чакаме следващите промени в ЗДП,според които ограниченията за 0,5 алкохол ще важат и за пътниците в колата.
Тия хора тотално са скъсали всякаква връзка и с видимия,и с невидимия свят,живеят си в някакво тяхно си,милиционерско измерение и пет пари не дават за това,което се случва извън него.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
И двамата гореописани полицейски началници, да не кажа всички, са много зле ! Въобще последните 20 год. полицията и сантиметър не е мръднала напред, никаква еволюция няма, и никакво професионално мислене !
И всичко това рефлектира на пътя !
Простичко, възпитани са си по сталински : ест человека, ест проблема, нет человека нет проблема !
Простичко, възпитани са си по сталински : ест человека, ест проблема, нет человека нет проблема !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- PcMan
- потребител
- Контакти:
В ловеч е същото!! Главната е осеяна с дупки и най-лошите напречни изрязвания на пътя за тръби/кабели, които след това са асфалтирани така, че асфалта пропада, са сигурно 20 за 3км. А падането в напречни дупки и то с 2те колела наведнъж скапва всичко. Резултата - кара се с 10 до 20км на повечето места. Идиотите са асфалтирали 3 дълги големи улици напълно(но не главни и натоварени!!!), както и околовръстното и извънградските пътища, а най-главните улици не, сигурно 30години. Почват да се обръщат нещата, и вместо софия да е с най-лошите пътища(онзи ден обиколих 6 квартала), малки и средни градове стават с такива, ако не се лъжа и в Пловдив е зле работата. За Варна и Бургас не съм сигурен. В Бургас като бях не се трогнах особено. В сливен човек осъди общината, а в репортажа припомниха какви кратери са, и къде ли още не.
През изминалото денонощие на територията на странат са станали 15 тежки ПТП с 21 ранени, от които 3 с опасност за живота. За района на София са станали 42 леки и 4 тежки ПТП с 4 ранени.
Последна промяна от PcMan на 27 апр 2011, 00:18, променено общо 2 пъти.
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Преди около месец или повече бях във Враца, там улиците по които минах са в плачевно състояние. Дупки, дупки, кратери, стърчащи шахти 10-20 см над платното. Със сигурност може да се смята за предпоставка за леки (и не толкова леки) ПТП, ако шофьорите по навик гледат само пред носа си, за да избягват дупките. И аз съм се усещал, че го правя.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
е как да няма,от едните храсти в другите или с униформа и палка в почивните дниЯЛТА написа:.....Bобще последните 20 год. полицията и сантиметър не е мръднала напред, никаква еволюция няма, и никакво професионално мислене !

случвало ми се е да подмина пътни полицаи чакащи... 50 м. след това ми преместиха задната броня и задния капак към мен и когато отидох пеша да ги извикам за ПТП ми отговориха ,че трябва да се обадя по телефона и да ги пратят -така не можело
втори случай: става катастрофа на кръстовището пред блока в които живея ,а аз тъкмо излизах с колата ,на следващото кръстовище след около 200 м. виждам пътни полицаи ,слизам и им казвам къде има нужда от тях и те веднага тръгнаха
не знам какви са им указанията за такива неща ,но знам че е нормално при нередности (независимо от какво естество)първия срещнат човек в униформа да се отзове веднага
нарушения стават пред очите им ,но на тях не им пука -щом няма ...
времето е като парите-никога не стига
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Е как да не е така? В столицата и по- големите градове не зная, но в провинциалните РУ на МВР на служба се водят
индивиди, които и на картата не знаят къде е Пазарджик, а за Симеоново са чували, че е софийски квартал. Преди
години съм чувал, че милиционерските сводки се четяли всяка сутрин от началниците на звена преди да започне
официалното работно време и неприсъствието се водело като отсъствие от работа, а сега се прави само някаква фиктивна оперативка в началото на седмицата.
Но да си признаем, колеги, че вината не е само в куките. След случая в Симеоновград общината ще извади близо 10 хил.
лв. за подпомагане на опечалените. Е с тия пари кмета не можа ли да пооправи малко тоя калдъръм, да осигури някакво
осветление по улицата и после с документи да си търси разходите от държавата както стотици частни фирми в България.
Ама не - нашто е общинското, държавното е чуждо.Ебати ако това е отговорност на кмет за избралите го съграждани
и за повереното му населено място
Друго нещо. В градчето половината народ е знаел, че водача управлявал колата убиец от ДВЕ /2/
години управлява без книжка- мълчали са си. Преди да тръгнат със сто по оная улица са зареждали на бензиностанция.
Бензинджиката не познала, че е пиян или и тя си е мълчала. Момичето в дома , на което е пила компанията също нищо
не им е казала като тръгнали с автомобил- ПИЛИ! Сега се прави на ощипана-" Няколко бири на 6 човека- не били пили"
Докато народ си мирва като говедо, ще го трепат като такова!
Извинете, че се увлякох в остри изрази, но някои неща наистина са предотвратими. Само е нужно да се помисли навреме.
Не е случайна поговорката за малкото камъче обръщащо колата. И ако не става со кратце и со благо да става по трудния
начин. Със забрани, с постановления... а, за който не отбира и с тояга.
Така де. Писна ми да викам от терасата на блока по циганите дето минават по тротоара и си хвърлят станиолчетата от вафлите все преди или след контейнера. Че като се слетох на два пъти надолу
да видиш сега как е три пъти по- чистичко около блока.
индивиди, които и на картата не знаят къде е Пазарджик, а за Симеоново са чували, че е софийски квартал. Преди
години съм чувал, че милиционерските сводки се четяли всяка сутрин от началниците на звена преди да започне
официалното работно време и неприсъствието се водело като отсъствие от работа, а сега се прави само някаква фиктивна оперативка в началото на седмицата.
Но да си признаем, колеги, че вината не е само в куките. След случая в Симеоновград общината ще извади близо 10 хил.
лв. за подпомагане на опечалените. Е с тия пари кмета не можа ли да пооправи малко тоя калдъръм, да осигури някакво
осветление по улицата и после с документи да си търси разходите от държавата както стотици частни фирми в България.
Ама не - нашто е общинското, държавното е чуждо.Ебати ако това е отговорност на кмет за избралите го съграждани
и за повереното му населено място

Друго нещо. В градчето половината народ е знаел, че водача управлявал колата убиец от ДВЕ /2/
години управлява без книжка- мълчали са си. Преди да тръгнат със сто по оная улица са зареждали на бензиностанция.
Бензинджиката не познала, че е пиян или и тя си е мълчала. Момичето в дома , на което е пила компанията също нищо
не им е казала като тръгнали с автомобил- ПИЛИ! Сега се прави на ощипана-" Няколко бири на 6 човека- не били пили"
Докато народ си мирва като говедо, ще го трепат като такова!
Извинете, че се увлякох в остри изрази, но някои неща наистина са предотвратими. Само е нужно да се помисли навреме.
Не е случайна поговорката за малкото камъче обръщащо колата. И ако не става со кратце и со благо да става по трудния
начин. Със забрани, с постановления... а, за който не отбира и с тояга.
Така де. Писна ми да викам от терасата на блока по циганите дето минават по тротоара и си хвърлят станиолчетата от вафлите все преди или след контейнера. Че като се слетох на два пъти надолу

Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
не 10 000 а 100 000 да има кмета нали знаеш да е ... на му го набиеш а то акъл ,който е свикнал да пие и да кара(и да нарушава закона по какъвто и да е начин) няма кой да го накара да спре (поне не с тези закони)
веднага се обосновавам:във форума има достатъчно въпроси от сорта на как да ... при положение че е нарушил правилника и е виновен -освен всичко това го осъзнава ,е как да е по пътищата -един нарушава това ,друг друго и всички искат да са невинни
е така ще е по нашите родни пътища-кръв ,смърт и скраб
веднага се обосновавам:във форума има достатъчно въпроси от сорта на как да ... при положение че е нарушил правилника и е виновен -освен всичко това го осъзнава ,е как да е по пътищата -един нарушава това ,друг друго и всички искат да са невинни
е така ще е по нашите родни пътища-кръв ,смърт и скраб
времето е като парите-никога не стига
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
По-опасно е да шофираш в България, отколкото да воюваш в Афганистан
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=709874" onclick="window.open(this.href);return false;Три пъти по-опасно е да шофираш в България, отколкото да воюваш в Афганистан. Това каза пред БНТ директорът на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев.
„Американските военни, които са изпратени на обучение у нас, не стрелят толкова, колкото карат по нашите пътища, за да са обучени как да карат при военни условия”, изтъкна ген. Тонев. „Ако ние може да решим проблема с инцидентите по пътищата, да го направим още сега”, заяви той и допълни: „Нещата обаче са по-скоро до манталитет и на второ място до липса на контрол”.
Контролът, според ген. Тонев, не се изчерпва само със задълженията на КАТ и на полицията, а по-скоро контрол на всички етапи, от които се смята, че зависи войната по пътищата. Обучението на шофьорите и дупките по пътищата са част от този контрол, според директора на ВМА.
„На всеки му прави впечатление като се прибира вечер от Македония и от Гърция, като влезеш в България даже и българин трудно се ориентира - няма табели, няма осветление”, даде пример ген. Тонев.
В четвъртък на фасадата на ВМА ще заработи светлинно табло, показващо жертвите по пътищата на България, които ще се сравняват с жертвите при военните действия като Ирак и Афганистан. Инициативата е на МВР в лицето на КАТ и на Министерството на отбраната в лицето на ВМА.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- PcMan
- потребител
- Контакти:
Лесно. 1) Специални камери със звук във всяка пътна патрулка. Изтъркано е, че скоростта убива, но е така. Като карам с 90-100 мога да спря бързо, а с 150 на двулентов, 0.5сек докато скоча на спирачките ще съм минал още доста разстояние до най-лошото.
2) двойни на сегашните глоби, т.е. четворни от миналата година. Камерите със звук почти напълно ще махнат подкупите, а когато плати човек 1000лв глоба да видим дали пак ще кара бързо. Да, има хора с пари, но колко си мислите са те, и колко от тях карат прекалено бързо. И дали катастрофите не са масово със стари коли на по 20год, с 140/при неправилно изпреварване/лоши гуми на хлъзгаво и т.н. Да останат тузарците с бързите коли с пари, другите ако се кротнат, ще сме 1ви в европа по малко загинали на пътя.
2 мярки, елементарни и не скъпи за прилагане. Статичните камери на пътя се научават къде са, в Англия са вкарали стотици милиони в хиляди камери, дори с измерване на средна скорост, и премахнали пътните полицаи, и години наред няма спад на жертвите. Статичните вършат работа само градско.
2) двойни на сегашните глоби, т.е. четворни от миналата година. Камерите със звук почти напълно ще махнат подкупите, а когато плати човек 1000лв глоба да видим дали пак ще кара бързо. Да, има хора с пари, но колко си мислите са те, и колко от тях карат прекалено бързо. И дали катастрофите не са масово със стари коли на по 20год, с 140/при неправилно изпреварване/лоши гуми на хлъзгаво и т.н. Да останат тузарците с бързите коли с пари, другите ако се кротнат, ще сме 1ви в европа по малко загинали на пътя.
2 мярки, елементарни и не скъпи за прилагане. Статичните камери на пътя се научават къде са, в Англия са вкарали стотици милиони в хиляди камери, дори с измерване на средна скорост, и премахнали пътните полицаи, и години наред няма спад на жертвите. Статичните вършат работа само градско.
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 17 тежки ПТП с 2 загинали и 21 ранени, от които 1 с опастност за живота. За района на София са станали 139 леки и 2 тежки ПТП с 6 ранени.
- hitrata_lisi4ka
- потребител
- Регистриран: 11 яну 2008, 16:25
- Модел на автомобила: Малък черен звяр 206 1.4 HDI '05та, бърз като вятъра и зъл като пинчер!
Oт 1 януари до вчера от многонационалните сили в Афганистан са загинали 60 души, а през същия период при катастрофи по пътищата ни са загинали 186 души.
They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.