Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
Заводите бяха държавна собственост и държавата е виновна в това че не ги стопаниса или не ги продаде в състояние и на реални цени. Също така като държава, можеше да постави условия на купувачите да не ги затварят определен период след покупката, така щеше да се елиминират нелоялните купувачи и РМД.
П.П. това че съм симпатизант на дадена партия не ми пречи да я критикувам.
П.П. това че съм симпатизант на дадена партия не ми пречи да я критикувам.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Е нали като ги окрадоха-забогатяха ! Бях свидетел как грабеха, та като ми избиха балансите, прибрах бензина и боновете, които още ми стоят, и айде сега сами си крадете ! Справиха се и без мен .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Е те хората си го казаха още преди 17 години - (на 3:00 минути)petkoff_pl написа:Стоичков кандидат-президент на ГЕРБ?
....
ХА ХА ХА ХА е това ако стане найстина ще станем за смях.
http://www.vbox7.com/play:d80bce7e&start=180" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Цялата песен си заслужава де се изслуша.
Наистина ще станем за смях

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
PcMan...докато има хора като теб,има смисъл да си говорим за политика!Нищо,че това е авто форум.Явяваш се типичен пример за това как ако не се занимаваме с политика навреме,после тя ще дойде да се занимае с нас. 

Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
E какво мислиш се е случило. Общо взето са освободили хората, които те са си назначилиpetkoff_pl написа:UP за аналите!
Уволниха цялото ръководство на ДФ "Земеделие"

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Много добър начин да затвориш устата на някой, да го пратиш на по-високоплатена работа в чужбина. Много по-добре от колкото да ти гръмнат офиса или да те намерят мъртъв от естествена смърт или да се самоубиеш.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Частният бизнес да отнесе повишаването на МРЗ
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/ ... i_skok_na/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/ ... i_skok_na/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
МРЗ служи само за база,върху която за съжаление се изчисляват твърде много неща.Проблемът там не е в реалното повищение с 30 лева,а с всички останали повишения на всичко,ползващо като база за изчисляването си МРЗ.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Тези от дневник са продажници.
Май пак стана "искаме вдигане на заплатите" а като ги вдигнат "защо ги вдигнахте, вдигате разходите на фирмите, ще фалират, ще вдигнат цените на продуктите си", те фирмите няма какво да ядат, на гърба на хората с/у стотинки да правят адските пари, с лого "само в България има те такова животно"
Колко типично, за колко неща стана така, направете нещо, като го направят защо го направихте, на крив... Иначе който питате никъде никакви промени няма.
И като са махнали цялото министерство, значи нещо се прави. Предните като не махнаха никой свой блестяха, българия просперираше, особено с минусов бюджет август месец след изборите и една контрабанда за 4 години хваната без да искат, или неудобна просто, със спряни и в процес на спиране стотици милиони за развитие от ЕС, да живеят комунистите
Май пак стана "искаме вдигане на заплатите" а като ги вдигнат "защо ги вдигнахте, вдигате разходите на фирмите, ще фалират, ще вдигнат цените на продуктите си", те фирмите няма какво да ядат, на гърба на хората с/у стотинки да правят адските пари, с лого "само в България има те такова животно"
Колко типично, за колко неща стана така, направете нещо, като го направят защо го направихте, на крив... Иначе който питате никъде никакви промени няма.
И като са махнали цялото министерство, значи нещо се прави. Предните като не махнаха никой свой блестяха, българия просперираше, особено с минусов бюджет август месец след изборите и една контрабанда за 4 години хваната без да искат, или неудобна просто, със спряни и в процес на спиране стотици милиони за развитие от ЕС, да живеят комунистите

Последна промяна от PcMan на 05 апр 2011, 11:07, променено общо 1 път.
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Като вдигнаха щата в " Градски транспорт ", чистия доход падна с 400 лв. !
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Не са махнали министерство, а ръководството на фонда, което е нещо съвсем различно. И какво се прави-арестуват наркотрафикантите, сводниците, взломните обирджии лиPcMan написа:Тези от дневник са продажници.
И като са махнали цялото министерство, значи нещо се прави. Предните като не махнаха никой свой блестяха, българия просперираше, особено с минусов бюджет август месец

В крайна сметка, май както казах и по-горе, не живея по-добре. И не трябва напълно да се отрича постигнатото до сега, въпреки негативите. И заплати се вдигаха периодично, и пенсии и промениха закона, като данъкът стана плосък. Ако предишните не го бяха направили, вярвайте ми сегашното управление никога нямаше да промени облагането, но вече няма мърдане и нямаше как отново да го вдигнат, защото щеше да настане..........
А по отношение на това, че бюджета е бил на минус ще кажа, че това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, на която повярва цялата държава. Даже останаха толкова много пари, които не можаха и да се усвоят, за което ЕК ни смъмри.
Мисля си, че много хора осъзнават, че се случва не това, което очакваха, но не искат да си повярват на грешката, както и да си го признаят.
И пак повтарям, не следва да сравняваме, като постоянно говорим за предишни управления. ГЕРБ дойде с определена програма, цели и промяна в много отношения, но които не изпълни, а и няма наченка да го направи. Именно за това става въпрос.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
PcMan, моля те, обясни ми какво значи минусов бюджет (питам те за трети път в тази тема) и моля да посочиш примери!
Отвори страницата на Министерство на финансите, в раздел Статистика и сравни месечните отчети по изпълнението на бюджета за 2010 и 2009 г. Намираш ли разлики?
Поне веднъж, ВЕДНЪЖ, ЕДИН ПЪТ САМО, напиши някакви факти или недей повече да пишеш бръщолевениците си!
Отвори страницата на Министерство на финансите, в раздел Статистика и сравни месечните отчети по изпълнението на бюджета за 2010 и 2009 г. Намираш ли разлики?
Поне веднъж, ВЕДНЪЖ, ЕДИН ПЪТ САМО, напиши някакви факти или недей повече да пишеш бръщолевениците си!
-
- потребител
- Регистриран: 16 май 2009, 18:29
- Модел на автомобила: форд фокус 1.8 tdci 100h.p.
Въпросът не е какъв бюджет са натъкмили а какви харчове са извършени през годината, или са били предвидени да се направят за следващата, какъвто е случая с тройната конфигурация/коалиция/, при положение, че знаеха че губят изборите. Пример: поръчка на нови корвети за ВМС, които не могат да бъдат платени без държавата да фалира, при положение, че народа ти е най-бедния в Европа. Вероятно това има предвид колегата под минусов бюджет.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Пак изказване за лапни шарани Борисов гарантира високи заплати в IT сектора
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Май друго цели Б. Борисов в това си изказване.По- на сърце му е чуждата инвестиция в случая.
Ама и друго да попитам по- знаещите: неусвоените пари по европейски програми не се ли връщат? Защо да остават
във вътрешния държавен бюджет да висят като узрели круши и да чакат някой да ги обрули, тайно или явно.
А неизпълнението на евро- програмите и непокриването на изисквания не донесе ли наказателни клаузи преди три
години...? Две години май не сме чули нищо за премахване на тези наказания.
Ама и друго да попитам по- знаещите: неусвоените пари по европейски програми не се ли връщат? Защо да остават
във вътрешния държавен бюджет да висят като узрели круши и да чакат някой да ги обрули, тайно или явно.
А неизпълнението на евро- програмите и непокриването на изисквания не донесе ли наказателни клаузи преди три
години...? Две години май не сме чули нищо за премахване на тези наказания.
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- Artur_111196
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2011, 18:33
- Модел на автомобила: scorpio 2.9 BMW M3
И сега да се върнем малко назад на въпроса; имали "ГЕРБ" почва у нас; - Има разбира се всичката почва е негова и дано като си я вземе никога да не излезе повече от нея, МАЛАШЕВСКАТА ПОЧВА цялата е негова АМИН....
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Ми то в Малашевци няма отдавна места, като лъжете само удължавате агонията, там в Кремиковци е добре,-терен дал господ, и негов си е купен-платен, с подобаваща почва.
- Artur_111196
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2011, 18:33
- Модел на автомобила: scorpio 2.9 BMW M3
В Кремиковци няма да изгният хиляди години там е така отровено че ще ги консервира.. 

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
В България нещата вървят на криво от 20 години. Образувалото се срастване между държава, престъпност, медии, правосъдие, полиция, едър бизнес много трудно ще бъде разкъсано. Хората, които са в него имат достатъчно сила да се защитават, защото на тях така им е изгодно. Далеч съм от мисълта,че сегашното управление е най-доброто за България-във форума има доста примери за това. Никой не предлага алтернатива, обаче. Във всеки случай не мисля,че предишната коалиция между германец, турчин и руснак беше по-добро. Нека всеки каже кой от сега действуващите политици може да бъде най-добрия избор. Просто за пореден път сме изправени пред избора на по-малкото зло. В момента нещата в България извън София до голяма степен се контролират от предани хора на предишните правителства. Сегашните управляващи не могат да достигнат до всички местни велможи, все още. Така че, за да не сме вечно и всичко мразещи още веднъж предлагам-напишете кого смятате за най- подходящ. Някой,който не е омърсен, чист ум, предан на България, задгърбил себе си в името на общото благо.Разбира се с подходящ екип.
Добавям само,че не членувам, не съм членувал и не съм бил симпатизант на никоя партия досега.
Добавям само,че не членувам, не съм членувал и не съм бил симпатизант на никоя партия досега.