Източна българия събрахмеееее сееееееееее!
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
- Status: Извън линия
Източна българия събрахмеееее сееееееееее!
Колеги , има страхотно предложение, тези които сме по на изток да се съберем около Търговище .............предлагам гласуване !
Благодарности на digipro за страхотната идея !!!
Благодарности на digipro за страхотната идея !!!

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Колеги мисля че е време да се уточним колко човека ще се съберем на 19ти в Шумен. Аз твърдо ще дойда ако се съберем поне 3-4 коли.
Предлагам за час на срещата 10 - 10:30 а мястото да избере ewgeny (нали той ще е домакинът). Нека да е някое място което го знаят повечето хора в Шумен да може като питам някой по улицата да ме упъти.
Предлагам за час на срещата 10 - 10:30 а мястото да избере ewgeny (нали той ще е домакинът). Нека да е някое място което го знаят повечето хора в Шумен да може като питам някой по улицата да ме упъти.
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Аз ще дойда! ОК! Имам точна оферта!
На отбивката за Мадара има едно заведение. Да се срещнем там кам 11 часа, ще пием по едно кафе, и тогава някъй (може и аз
) ще ни разведе из Мадара. Това заведение при разклона за Мадара, по пътя Варна- София от дясно (правят страхотна шкембе чорба
). Съгласни ли сте?
Нека всеки да каже каква кола ще идва, за да може ако някой закъснее да го изчакаме!
На отбивката за Мадара има едно заведение. Да се срещнем там кам 11 часа, ще пием по едно кафе, и тогава някъй (може и аз

Нека всеки да каже каква кола ще идва, за да може ако някой закъснее да го изчакаме!
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- ewgeny
- потребител
разбрахте ли всички къде е това! Не обещавам, ама утре даже ще мина да направя една снимка на мястото и ще ви я постна. Но няма как да се объркате, защото след като излезете от Каспичан, към Шумен от дясно, първото място което видите за хапка-пийка, е то и е на разклона Мадара-Мътница
- ewgeny
- потребител
Не бе хора, аз ви казах къде да се срещнем! На разклона между Мадара и Мътница! Няма как да го сбъркате! То представлява едно доста дълго спускане надолу и в края на спускането преди изкачването са двете отбивки - за Мадара в ляво, Мътница се пада в дясно! От дясната страна си има паркинг, и едно заведение! Няма начин да сбъркате! За тези които идват от запад, (В. Търново и т.н.)след Шумен на около 5 км. има едни заведения и една бензиностанцийка, ПОДМИНАВАТ ГИ!!! И след още 2-3 к.м започват и те спускане надолу. В подножието ще видят табелите за Мадара, само че няма да завиват на дясно, защото от лявата им страна се пада заведението! Ако някой има въпроси да пита!
П.П. ВНИМАНИЕ!!!!! Практика е господата от пътна полиция да спират в подножието, защото доста хора се засилват, за да изкачват баира, така, че пазете се!!!!
П.П. ВНИМАНИЕ!!!!! Практика е господата от пътна полиция да спират в подножието, защото доста хора се засилват, за да изкачват баира, така, че пазете се!!!!