Бензиномер
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2011, 10:58
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8 combi
- Status: Извън линия
Бензиномер
Колеги някой знае ли колко гориво остава в резервоара когато стрелката падне до червената зона а лампата ми не свети че сам на резерва и дали въобще свети. колата е мондео 1.8 95г бензин
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Re: Бензиномер
И при мен няма лампа.
Мисля че са около 5-7 литра, ама не разчитай на тях.
Мисля че са около 5-7 литра, ама не разчитай на тях.
-
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2011, 18:53
- Модел на автомобила: Ескорт 1,6 16V
И при мен няма лампа, а на всичкото отгоре и стрелката ми прави проблеми. Ну се движи плавно или по точно понякога като се закотви на едно място и не пада. И докато се усетиш, хайде бензинът свършил. Ужасно е. Незнам какво да го правя.
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Аз като видя че показва 1/4, което при мен изобщо няма нищо общо с четвърт, ами си е 7-8 литра, сипвам. Друго няма какво да правиш. Щеш - нещеш - колата си ги гори.
П.С. Другото е газова - обикновената се избива за около 5000км, инжекциона за около 10000км. След това си с 40% по-икономичен.
П.С. Другото е газова - обикновената се избива за около 5000км, инжекциона за около 10000км. След това си с 40% по-икономичен.