шум от сьединителя

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
supernatural
потребител
потребител
Регистриран: 26 юли 2009, 17:16
Модел на автомобила: ford eskort 1.8 tdi rfk
Контакти:
Status: Извън линия

Re: шум от сьединителя

Мнение от supernatural » 01 мар 2011, 11:36

не че съм някакв специалист, но сам сменял комплект съединител, не няма никакви настройки, да си закупи качествена част, и за свалянето на кутията да се снабди с необходимите инструменти да не претицва по кум6иите,
:D

botkoboy
потребител
потребител
Регистриран: 01 мар 2011, 10:45
Модел на автомобила: Ford Fiesta

Мнение от botkoboy » 01 мар 2011, 11:47

Благодаря много!!!

Потребителски аватар
bateto_toshko
потребител
потребител
Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS)

Мнение от bateto_toshko » 01 мар 2011, 12:02

botkoboy написа:Здравейте,момчета.Не ви казвам колеги защото аз почти нищо не разбирам от двигатели и трнсмисия,но не съм в българия,а съквартиранта ми има проблем с аксиалният лагер на Форд Фиеста 1.8 Д 2000г. и иска да знае нещо по темата.
Той има известна представа и иска да си го сменя сам.Иска да знае дали има някакви специални приготовления при демонтажа и някакви специални настройки при монтажа!
Благодаря Ви!!!
За съжаление колега , аксиалният лагер при тези модели на форд е хидравличен(лагер помпа).Казвам за съжаление заради по-високата цена на частите.Тук например може да видиш актуални цени за България , но в чужбина не знам колко ще ти излезе.
http://drive.bg
По добре е да смениш пълен комплект , а не само помпата тъй като за пълния комплект ти правят отстъпка и освен това получаваш максимално дълъг период до следващия такъв ремонт.
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста :mrgreen:
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”