Предна броня за Ford Fiesta '99
- elionuk
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2010, 12:31
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3 '99
- Контакти:
- Status: Извън линия
Предна броня за Ford Fiesta '99
Здравейте,
бих искала да ви попитам къде мога да потърся предна броня за Ford Fiesta, модел 1999год.?
Предварително благодаря!
бих искала да ви попитам къде мога да потърся предна броня за Ford Fiesta, модел 1999год.?
Предварително благодаря!
O' kolko si proS...
-
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 20:03
- Модел на автомобила: fiesta
Re: Предна броня за Ford Fiesta '99
Аз я имам здрава втора ръка на 70 лева.0878255000-Ангел от Пловдив съм.Може да ти я пратя по куриер ако се договорим.http://a4oprimov.snimka.bg/automobiles/ ... 3.15474937" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;.Чукни на линка да погледнеш снимката на бронята как изглежда.
- elionuk
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2010, 12:31
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3 '99
- Контакти:
Много ти благодаря за бързия отговор, Ангеле. Ще имам в предвид офертата. Исками се първо да потърся ато моя цвят - червен. Ако не намеря, тогава ще те потърся, ако е още валидно предложението и ще се разберем. 

O' kolko si proS...
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2011, 19:35
- Модел на автомобила: fiesta
Добар вечер искам да ви попитам имам форд фиеста 99г 1.3 мотор и искам да ви попитам до каде ви даржи манометара на водата.Защтото моита не загрява до нормално а седи в началото малко след бялото
направи си тема в съответния раздел с въпроса който те вълнува,този въпрос не е за тази тема
направи си тема в съответния раздел с въпроса който те вълнува,този въпрос не е за тази тема