Проблем със съединител на Мондео
-
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2010, 12:00
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.8TD
- Status: Извън линия
Проблем със съединител на Мондео
Здравейте колеги, от скоро имам Форд Мондео 1.8ТД МК1 седан и имам проблем със съединителя. Проблема главно се очертава, когато се опитам да вкарам първа или задна скорост, трудно влизат и при палене с натиснат съединител и включена скорост колата леко тръгва напред. Та въпроса ми е на този съединител може ли да се натяга жилото или не, и ако може от къде става това. Поздрави Владислав Владимиров.
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Re: Проблем със съединител на Мондео
Има начин,ама си провери жилото дали се движи свободно и не заяжда.
-
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2010, 12:00
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.8TD
Движи се свободно, от къде се натяга, от към двигателя или на педала, защото аз нямам тресчотка.
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Имаш тресчотка не се притеснявай, само че на Мондео са я измислили да не създава много грижи. Отваряш предния капак, махаш кутията на въздушния филтър(за да я махнеш разкарваш въздуховодите и MAP-а). Там ти се крие жилото. Погледни и в какво състояние е вилката на която е закачено жилото че са проблемни. Чупят се обикновенно при оста която влиза в кутията.

-
- потребител
- Регистриран: 10 дек 2010, 15:20
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TD
Колега реши ли си проблема и ако си го решил ще може ли да споделиш както по точно е било на колата и как го реши защото аз имам абсолютно същия проблем и карам така вече с месеци а е направо не поносимо !