Ключ за фаровете - демонтаж

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
Gigo
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2007, 00:46
Модел на автомобила: Ford Mondeo Turnier 1.8i 16v, 115k, 1995
Status: Извън линия

Ключ за фаровете - демонтаж

Мнение от Gigo » 03 авг 2010, 23:31

Привет колеги, интересува ме как се сваля ключа за включване/изключване на фаровете, тъй като някъде не прави контакт и не се включват габаритите и осветлението на таблото. Предварително благодаря! :D
Ford Mondeo Turnier 1.8i 16v Ghia, 115k, 1995

Потребителски аватар
methodboy
потребител
потребител
Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Ключ за фаровете - демонтаж

Мнение от methodboy » 04 авг 2010, 01:14

Дърпаш към теб цялата пластмаса на която са ключа за фаровете, регулирането на височината на фаровете(ако има) и потенциометъра за регулиране на интензитета на осветлението в купето. На щипки е. Дърпай смело обикновенно се чупят, но да не те притеснява това. Не си прави труда да лепиш щипките няма дълготраен ефект. Може да свалиш пластмасата под кормилната конзола, но не долната пластмаса покриваща самата конзола, за да си помогнеш като бутнеш и от вътрешната страна. Евентуално може по тоя начин да не счупиш щипките. А аз бих те посъветвал да си провериш предпазителите, да не е от там. Намират се под тая пластмаса която ти писах да махнеш. Има едно бутонче което се натиска и предния край на блока слиза надолу. Номера на предпазитела който те интересува според мен е 31.
Успех!
ИзображениеИзображениеИзображение

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”