ford puma imobilaizer
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2009, 21:58
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8i 16v
- Status: Извън линия
ford puma imobilaizer
здравеите ! имам форд пума 1.7 16в 125hp 98г .. та на вапроса колата ми изгоря централита-та намрил сам нова но клиучат на колата от която сам я свалил е без имобилаизера и не иска да запали с моя клуч което е нормално разбирасе искам да питам имали начин да премахна чипа на имб. от централита и кои чип точн трябва да прекасна ... благодаря предварително....
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: ford puma imobilaizer
А няма ли да ти е по лесно да си обучиш ключа ? http://www.mirez.co.uk/KeyProg.htm" onclick="window.open(this.href);return false; - и най бързо става в мотопфое - около 40 лв.Diesel_ написа:здравеите ! имам форд пума 1.7 16в 125hp 98г .. та на вапроса колата ми изгоря централита-та намрил сам нова но клиучат на колата от която сам я свалил е без имобилаизера и не иска да запали с моя клуч което е нормално разбирасе искам да питам имали начин да премахна чипа на имб. от централита и кои чип точн трябва да прекасна ... благодаря предварително....
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2009, 21:58
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.8i 16v
Re: ford puma imobilaizer
мерси за помошта но аз вече го оправих сетих се за клиуча но несам в бг и тук не искат даго правят но намерих човек в форд които мия програмира но не беше лесно тук нее като в бг никои несе занимава с тази програма освен фордDiesel_ написа:здравеите ! имам форд пума 1.7 16в 125hp 98г .. та на вапроса колата ми изгоря централита-та намрил сам нова но клиучат на колата от която сам я свалил е без имобилаизера и не иска да запали с моя клуч което е нормално разбирасе искам да питам имали начин да премахна чипа на имб. от централита и кои чип точн трябва да прекасна ... благодаря предварително....