Датчика на температурата полудя.
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2007, 01:17
- Модел на автомобила: fokus 1,4 16V 2002г.
- Status: Извън линия
Re: Датчика на температурата полудя.
Като ти направи това на магистралата завира ли ти водата, или само показва че е вдига температурата?radosten написа:Колеги да споделя и аз нещо имам фокус 1.8 бензин 99г. по магистрала със скорост над 130 км. температурата започва рязко да се вдига и отива до червената зона ,ако си махна кракът от педала на газта спада веднага до нормалното си местоположение искам да отбележа,че в градцки условия температурата е в нормите и вентилаторът си се включва на време това нещо го прави само над тази скорост под нея не се забелязват аномалии в датчика,ако някои има идеи ще се радвам да ги сподели.
- radosten
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:27
- Модел на автомобила: ford fokus 1.8 16v
Не водата си е внормата няма завиране въпросът е ,че вдига температурата за секунди и в момента в които махна кракът от газта се връща в нормалното си положение пак за секунди последният път карах така през цялото време по магистралата,ако уредът беше верен отдавна нямаше да имам двигател.
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2007, 01:17
- Модел на автомобила: fokus 1,4 16V 2002г.
При мен е подобно, не е съвсем същото, но не съм сигурен дали е точно обратното. При мен вдига показанието кри махане на крака от педала на газта докато е на скорост. Ходих при доста майстори смениха ми много неща, не знам защо започнаха от най скъпите, но не се оправи. В крайна сметка всички казват, че е проблем с електрониката на колата и да отида на майстор зяа електрониката, но до сега не съм попаднал на точния майстор. Сега ми дадоха координати на един сервиз в София, но още не съм ходил. Ако искаш мога да ти кажа къде ме пращат, ако си от София.radosten написа:Не водата си е внормата няма завиране въпросът е ,че вдига температурата за секунди и в момента в които махна кракът от газта се връща в нормалното си положение пак за секунди последният път карах така през цялото време по магистралата,ако уредът беше верен отдавна нямаше да имам двигател.
- radosten
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:27
- Модел на автомобила: ford fokus 1.8 16v
Даваи адреса