БРОНИ MONDEO ST
- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
- Status: Извън линия
БРОНИ MONDEO ST
Здравейте, както повечето колеги тук и аз искам автомобилът ми да изглежда възможно най-добре, след далго мислене най на края си харесах брони и прагове от мондео ST но където и да попитам за тях ме гледат като трактор
и ме пращат в МП по ринцип гледам да си пазаря оригинални части ама 1600 лв. за предна броня (комплект с халгени, мрежички капачета и всичко към нея ), а като прибвим и задната и праговете, евентуално и решетка
стават повече отколкото струва колата. Питах в няколко тунинг магазина, но нищо оказва се че за тази кола май няма почти нищо.Та въпросът ми е някой знае ли от къде мога да намеря такива елементи.
Целта ми е да се получи нещо съвсем семпло и ненатрапчиво точно каквото е на гореспоменатия модел но със сигурност няма да е с оригинални части, а за втора употреба не се и надявам за сега съм виждал само едно такова мондео на живо.Поръчкови лети от стъклопласт не желая. Ще съм благодарен ако някой има информация по въпроса

Целта ми е да се получи нещо съвсем семпло и ненатрапчиво точно каквото е на гореспоменатия модел но със сигурност няма да е с оригинални части, а за втора употреба не се и надявам за сега съм виждал само едно такова мондео на живо.Поръчкови лети от стъклопласт не желая. Ще съм благодарен ако някой има информация по въпроса
-
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2007, 14:15
- Модел на автомобила: Mondeo
Re: БРОНИ MONDEO ST
Здрасти ето да видиш мойто ST http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=39&t=9661пълен фабричен тунинг както е излязло от завода....притежавам го от 2 години за сега житов и здраве нямам инциденти с него само преди време едно куче ударих и спуках леко бронята, тя е като чисто нова сега с изключение на халогените които се счупиха и НИКОИ не може да ми достави или намери от никъде обърнах целия НЕТ и всички познати които вкарват коли няма и няма.......така че просто ако търсиш нещо оригинално за ST, не искам да те разочаровам, но е адски трудно.
- kriki
- потребител
Браво колега наистина е голям красавец
дано го караш все така безаварийно изглежда точно така както желая да стане и моето ама май само с желанието ще си остана като гледам 

- kriki
- потребител
Абе
в тая държава никой ли не е чувал за Mondeo ST

- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Ето ти като токлова искаш:
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-MONDEO-MK2-S ... 342wt_1165" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Това ти е цената плюс 15-20 паунда до България и 25 за моя човек в Англия който ще я поръча и изпрати.
Другите неща също могат да се намерят. Ти си на ход.
А и на колегата някой си е поиграл с мондеото. Няма дизел и ST в едно при мондео МК1 и МК2. За МК3 не мога да кажа.
Хайде още малко:
http://cgi.ebay.co.uk/ford-mondeo-st24- ... 500wt_1182" onclick="window.open(this.href);return false;
Тая е по евтинка.
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-MONDEO-MK2-S ... 342wt_1165" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Това ти е цената плюс 15-20 паунда до България и 25 за моя човек в Англия който ще я поръча и изпрати.
Другите неща също могат да се намерят. Ти си на ход.
А и на колегата някой си е поиграл с мондеото. Няма дизел и ST в едно при мондео МК1 и МК2. За МК3 не мога да кажа.
Хайде още малко:
http://cgi.ebay.co.uk/ford-mondeo-st24- ... 500wt_1182" onclick="window.open(this.href);return false;
Тая е по евтинка.

- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Ами аз бях писал да разфасоваме едно мондео ST200 в "Други" ама никой не реагира... То и обявата изчезна... Ама нищо, на мен двигател от ST200 или ST220 ми трябва, ще си намеря...
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
TED написа:Ами аз бях писал да разфасоваме едно мондео ST200 в "Други" ама никой не реагира... То и обявата изчезна... Ама нищо, на мен двигател от ST200 или ST220 ми трябва, ще си намеря...
Ти си фен! За теб знаем.

-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2005, 18:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 Zetec ST
- Контакти:
Колеги в "Ем комплект 33" има такива брони,не са оригинални,но са не лоши реплики,предната е 390 лв ако не се лъжа,а задната е към 200 !Моита кола е със ST tuning,но предната броня ми е счупена и съм проверявал, в мото фое цената е към 850 лв за предна брня 

-
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2012, 22:15
- Модел на автомобила: FORD MONDEO MK3

АКО НЯКОЙ МИ НАМЕРИ ЩЕ ГО ПОМОЛЯ ДА МИ ЗВЪННЕ НА ТЕЛЕФОН : 0898550446
ЩЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА МУ СЕ ОТПЛЪТЯ НЯКАК СИ! >:D<: