Проблем със светлините за заден ход
-
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2009, 12:22
- Модел на автомобила: форд фокус
- Status: Извън линия
Проблем със светлините за заден ход
Притежавам Форд Орион 1.4 моноинжекцион 92 година.Не ми светят светлините за движение на заден ход.Проверих лабпите и всичко е добре.Помогнете за проблема ми .Предварително благодаря.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Проблем със светлините за заден ход
На скоростната кутия има една букса, обикновено е долу в предната и част. Виж дали контактува хубаво. Извади я, почисти я и напръскай със спрей.

-
- потребител
- Регистриран: 18 апр 2007, 12:10
- Модел на автомобила: ford fokus 1.8TDDI/01,fiesta 1.1/91
[quote="sevte"]Притежавам Форд Фокус TDDI-2001г.И при мен не свети светлината на заден ход.Не е крушка или лош контакт на фасонката.Идва 12.3 волта като дам на контакт и включа задна.Някой знае ли къде е това ключе на скоростната кутия,трябва ли канал за ремонта.Благодарности предварително.
- zak81
- потребител
- Регистриран: 27 яну 2009, 22:55
- Модел на автомобила: ford fiesta 95г,1.3mi,XR2,44kw,60k.
Колега,тази джуджавка се намира на самата скоростна кутия от страна към радиатора,една букса със кабелче или две.И заповядай на сбирките всяка неделя на ОМБ-чайка.simo_simo написа:sevte написа:Притежавам Форд Фокус TDDI-2001г.И при мен не свети светлината на заден ход.Не е крушка или лош контакт на фасонката.Идва 12.3 волта като дам на контакт и включа задна.Някой знае ли къде е това ключе на скоростната кутия,трябва ли канал за ремонта.Благодарности предварително.

zak