неще да бяга и пуши много
-
- потребител
- Регистриран: 20 сеп 2007, 22:07
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
неще да бяга и пуши много
от половин година колата ми пуши докато ускори.в началото трябваше да я угася и наново да я запаля и няма проблем след това обаче започна да си пуши постоянно.сигурен съм че дебитомера не ми работи мнн преди това така че мисля че не е от него.дали съм го свалил или е там няма никакво значение . сега обаче от седмица две насам няма и мощностповече от 140 не може да направи.издувам я на 2 и3 до 4000 оборота обаче неще да се дръпне да върви. прави ги тези обороти но няма сила.да не би на турбото видях еднонещо не го знам какво е мислех че е вакуум но ми казаха че е нещо за налягане , не го знам какво е и кога трябва да работи .свалям интеркулера форсирам двигателя слагам ръката върху изхода на турбото издухва ми ръката обаче онази джаджа не помръдва .какво е това и може ли да е от него .пишете ми за всякакви идей моля Ви. ще съм Ви благодарен колеги.ПОМОЩ. колата ми е мондео тди предварително благодаря
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: неще да бяга и пуши много
Казваш че пуши много.Пробвай да изолираш ЕГР-то.......Има много теми за него.А Аз откакто си махнах катализатора колата е по-еластична във високи обороти.А дебитомера май само мери колко въздух влиза и май не участва за нищо освен за датчика дет мери нафтата