Ford Puma 1.4
- yellowblack
- потребител
- Регистриран: 23 ное 2006, 00:49
- Модел на автомобила: Cougar 2.5 V6 24V Duratec
- Status: Извън линия
Re: Ford Puma 1.4
При вас като се включва тракшън контрола присветка ли ви лампата ,защото при мен със сигурност работи
,но не присветка.Просто информативно питам.....
А относно отзад ,аз ги имам маркучите и със сигурност са с ABS барабаните !Казвам ти ги тези неща ,защото съм сменял отзад барабани,накладки,цилиндър .За барабаните имаше 2 модела ,като със сигурност беше нещо свързано със системите за сигурност,но не съм разпитвал обстойно.Важното е ,че като натисна спирачката и заковавам на място

А относно отзад ,аз ги имам маркучите и със сигурност са с ABS барабаните !Казвам ти ги тези неща ,защото съм сменял отзад барабани,накладки,цилиндър .За барабаните имаше 2 модела ,като със сигурност беше нещо свързано със системите за сигурност,но не съм разпитвал обстойно.Важното е ,че като натисна спирачката и заковавам на място

Desire for Cosworth ...
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Не, не присветва лампата, когато сработва тракшъна.yellowblack написа:При вас като се включва тракшън контрола присветка ли ви лампата ,защото при мен със сигурност работи,но не присветка.Просто информативно питам.....

- Gorcho Racing Team
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2009, 18:46
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.7... Ford Fiesta 1.4tdci 2003
брато като не ти работи ABS има няколко варянта
1.изгорели бушони(ти каза че са здрави)
2.да са откачени от буксата
3.някой датчик да е развален
4.модула да е развален
при мен идва 1 пума със съ6тият проблем и се оказа буксата бе6е попаднала между прожината и съответно бе6е на сол
мои савет е ако караш по професионално ги заеби тия абс и простотиии на моита аз сам ги откачил за мен това е пълна тапотия (мое мнение)

1.изгорели бушони(ти каза че са здрави)
2.да са откачени от буксата
3.някой датчик да е развален
4.модула да е развален
при мен идва 1 пума със съ6тият проблем и се оказа буксата бе6е попаднала между прожината и съответно бе6е на сол
мои савет е ако караш по професионално ги заеби тия абс и простотиии на моита аз сам ги откачил за мен това е пълна тапотия (мое мнение)

Gorcho Racing Team (Wolf Tuning)