Ел. стъкла
-
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2005, 09:34
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 SX
- Status: Извън линия
Ел. стъкла
За пореден път снощи машинката на предното ляво стъкло ми направи мизерия. Явно жилото си е заминало, защото смъква донякъде, чува се звук от задиране на жилото и спира. Освен това и самия ел. двигател се разбил и върти доста трудно. Отварял съм го смазвал съм го но след известно време пак почва да върти трудно.
Така че съм решил да си купя цяла нова машинка. Знам че и искат около 50лв. (всичко-релса,жило,редуктор с ел.двигател). Може ли някой да ми каже къде мога да намеря? При италианеца съм ходил но няма. Трудно се намират такива неща!
Така че съм решил да си купя цяла нова машинка. Знам че и искат около 50лв. (всичко-релса,жило,редуктор с ел.двигател). Може ли някой да ми каже къде мога да намеря? При италианеца съм ходил но няма. Трудно се намират такива неща!

-
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2005, 09:34
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 SX
- Status: Извън линия
Първо с машинно масло защото не можах да го разглобя. После с грес. И накрая с графитна смазка която издържа на висока температура, тъй като забелязах че двигателчето много загрява като се натовари. Но самото двигателче си е заминало - лагерчетата ми са се поразбили, четките са се износили. То е по-малкия проблем. Жилото е най-проблематично.