Formula1

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
licho
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати
Status: Извън линия

Re: Formula1

Мнение от licho » 06 ное 2008, 19:02

що се впрягате толкова. хората са решили да рискуват живота си - тяхна си работа. получават добро възнаграждение и влагат много труд. туй да не е да се качиш на гуолфо или на сивика (както е модно вече) и да се праиш на шофьор.
пилотите като карат мислят за един куп щуротии - образно са направо сраснали с двигателя.
състезанието беше интересно и сезона беше интересен и всичко това без старческите безумия на бърни екълстън които има желание да прави.

честито на Хамилтън и привържениците му.
а за мен шампиона е Маса :) все пак и повече състезания спечели през годината. а и не му стигнаха точките защото не един път отпадна по грешки независещи напълно от него. следващата година ще покаже дали Хамилтън ще остане само с една титла.
дали го мразят или не. сами преценете
http://www.youtube.com/watch?v=xPXuafytD_0

Изображение
:) Човек това звучи гордо, но всичко може да се очаква от него!

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Мнение от Bijutera » 06 ное 2008, 19:49

Невероятно джентълменското поведение на Фелипе Маса, след горчивата му загуба на световната титла от Люис Хамилтън, впечатли дори и съперника от Макларън.

Бразилецът, който както всичките си сънародници по принцип е с гореща кръв, демонстрира рядко срещано напоследък поведение във Формула 1.

Той първо заяви, че титлата на Хамилтън е заслужена, после прояви загриженост към "черния" за него Тимо Глок и накрая изрази желание лично да поздрави Хамилтън за извоюваната победа.

Всичко това накара изпълнителният директор на Макларън Мартин Уитмарш да изрази възхищението си, както от пилотските качества, така и от поведението на Маса.

"Фелипе Маса направи брилянтно състезание за да спечели в Гран При на Бразилия", каза Уитмарш, цитиран от Аутоспорт.

"Искам да използвам възможността да отдам почит за качеството на пилотирането му през целия сезон и за впечатляващо спортсменския начин, по който той реагира на разочарованието да разбере, че е изпуснал титлата в последната минута".

Потребителски аватар
michony
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp.

Днес "Пилето" навършва 40г.

Мнение от michony » 03 яну 2009, 17:02

Честит рожден ден на любимецът за повечето от нас, Михаел Шумахер. Днес 03.01.2009 той навършва 40 години. Да му пожелаем поне още два пъти по толкова :):

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=5173" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител

Re: Днес "Пилето" навършва 40г.

Мнение от Bijutera » 03 яну 2009, 23:22

http://www.sport1.bg/sport1/node/121990" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 04 яну 2009, 00:02

Bijutera написа:http://www.sport1.bg/sport1/node/121990" onclick="window.open(this.href);return false;
Еех Сена ... :(
ма и Нелсън Пикет къф дрифт му напрай
Сена май е с Лотусчето на тези кадри

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител

Мнение от Bijutera » 04 яну 2009, 12:03

За мене тая класация не е много реална.Всяко състезание предлага по 3-4 изпреварвания,които са наистина красиви и аз се сещам за доста такива,които не са в десетката,а тези не ги превъзхождат по качество и изпълнение!
Също така трябваше да присъства и изпреварването на Себастиян Фетел срещу Хамилтън последното състезание на мокра писта,и как го натика за три обиколки ама го няма....а пък и това изпреварване на Михаел Шумахер е едно от скучните му,правил е къде къде по-шантави маневри :?

Потребителски аватар
michony
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp.

Мнение от michony » 04 яну 2009, 23:09

А помните ли изпреварванията които направи Михаел в Бразилия през 2006-та, това беше последното му състезание като пилот във Ф1. Тогава даде урок на всички, показа им как се задържал на върха токова дълго, особенно изпреварването с-у Кими, две обиколки преди края, направо не издържа...
Изображение

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
Контакти:

Мнение от denisebastian » 26 фев 2009, 10:01

michony написа:А помните ли изпреварванията които направи Михаел в Бразилия през 2006-та, това беше последното му състезание като пилот във Ф1. Тогава даде урок на всички, показа им как се задържал на върха токова дълго, особенно изпреварването с-у Кими, две обиколки преди края, направо не издържа...
Е какво говориш...както беше писал Наско по назад,за Бог нищо лошо не можем да кажем.Шумахер е доказвал възможностите си с всяко излизане на пистата,а сега Маса върви по неговите стъпки според мен..дано в този сезон да има мааалко повече късмет,защото титлата трябва да бъде негова *00133*
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!

Потребителски аватар
Herr Flick
потребител
потребител
Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
Контакти:

Мнение от Herr Flick » 26 фев 2009, 22:49

Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар. :lol:

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от denisebastian » 27 фев 2009, 13:14

Herr Flick написа:Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар. :lol:
хахаха,ти можеш да станеш фен и на Верила ако искаш,твоя воля....аз подкрепям Кими и Маса!
Имат хъс,талант и амбицията да спечелят...за мен те са №1 просто...
Щом не си съгласен,знаеш кво да правиш...стискай палци на твоя фаворит и се надявай да има късмет
Кво друго да ти кажа.........
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
ivoled
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН

Мнение от ivoled » 27 фев 2009, 18:40

Herr Flick написа:Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар. :lol:
Чорбар приятно ми е,Ивайло _friends_
Последна промяна от ivoled на 28 фев 2009, 16:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител

Мнение от Bijutera » 27 фев 2009, 22:24

Има доста да се запознаваме с новия чорбар :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от denisebastian » 28 фев 2009, 09:29

Ами....има нещо такова!Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?Защото аз не испускам състезание,и просто не виждам потенциал в някой друг...Ще ми е интересно да разбера ти кого подкрепяш,щом си толкова краен,че да станеш чорбар!!!? :mrgreen:

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 28 фев 2009, 10:06

Сигурно мангала.
Тази година въпросителните са много и не знам дали някой се наема за прогнози преди стартовете в Европа. Едно е показателно, Ферари и Макларън започват сътрудничество, явно кризата във F1 е много сериозна.
Ферари имат двама потенциални шампиона и не е определено кой ще бъде толериран за сметка на другия, това може да им изиграе много лоша шега и да стане като миналата година, да си разпределят точките и по този начин да загубят титлата при пилотите. Макларан пренебрегнаха по-добрия си пилот само да може Хамилтън да стане шампион и успяха, заради тази тактика която не е от вчера в Макларън си тръгна Алонсо, заради тази практика Култард остана без титла а Шумахер със една в повече.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от denisebastian » 28 фев 2009, 10:19

Апсолютно!Аз за това казвам,че се надявам този сезон Ферари да имат малко повече късмет и хитър начин на мислене..
Ще видим.Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...много тъпо се получи. :roll:
Без значение-Оставам си верен фен на Ферари каквото и да се случва! _friends_

Потребителски аватар
samsung_bg
потребител
потребител
Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г

Мнение от samsung_bg » 28 фев 2009, 10:47

denisebastian написа:...Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?...
От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари. Аз лично подкрепям всеки друг, но не и пилот на Ферари... мое си мнение, на никого не го налагам. Може би заради Шумахер... велик пилот, но не го харесвам.
denisebastian написа:...Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...
Е с това не съм съгласен. Титлата при пилотите никога не е била толкова оспорвана.
Изображение

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от denisebastian » 28 фев 2009, 11:21

samsung_bg написа:
denisebastian написа:...Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?...
От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари. Аз лично подкрепям всеки друг, но не и пилот на Ферари... мое си мнение, на никого не го налагам. Може би заради Шумахер... велик пилот, но не го харесвам.
И аз не го харесвам като стил на каране,но мисля,че е неуспорим факта,че е най-добрият за това време.
denisebastian написа:...Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...
Е с това не съм съгласен. Титлата при пилотите никога не е била толкова оспорвана.
Не,не.Не ме разбра правилно може би.Имах в предвид,че от началото на сезона медийте започнаха да спекулират и изписаха тонове статии,че Хамилтън е новият шампион и изобщо да дават някви прекалено ранни прогнози.Тоест,и от тях беше побутван,и за това мисля,че финала не беше справедлив....

Потребителски аватар
eekset
потребител
потребител
Регистриран: 02 май 2007, 11:56
Модел на автомобила: три две нула

Мнение от eekset » 28 фев 2009, 11:34

samsung_bg написа: От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари.

+1
http://i.data.bg/08/01/21/770926_orig.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от denisebastian » 28 фев 2009, 11:58

eekset написа:
samsung_bg написа: От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари.

+1
Няма лошо...в крайна сметка ако няма конкуренция,няма да има и състезания...Нека спечели по-добрия!!! _friends_

Потребителски аватар
Herr Flick
потребител
потребител
Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
Контакти:

Мнение от Herr Flick » 02 мар 2009, 20:19

HACKO написа:Сигурно мангала.
Почти позна. :) Подкрепям Макларън без значение кои са им пилоти. ;)

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”