Formula1
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Formula1
що се впрягате толкова. хората са решили да рискуват живота си - тяхна си работа. получават добро възнаграждение и влагат много труд. туй да не е да се качиш на гуолфо или на сивика (както е модно вече) и да се праиш на шофьор.
пилотите като карат мислят за един куп щуротии - образно са направо сраснали с двигателя.
състезанието беше интересно и сезона беше интересен и всичко това без старческите безумия на бърни екълстън които има желание да прави.
честито на Хамилтън и привържениците му.
а за мен шампиона е Маса
все пак и повече състезания спечели през годината. а и не му стигнаха точките защото не един път отпадна по грешки независещи напълно от него. следващата година ще покаже дали Хамилтън ще остане само с една титла.
дали го мразят или не. сами преценете
http://www.youtube.com/watch?v=xPXuafytD_0

пилотите като карат мислят за един куп щуротии - образно са направо сраснали с двигателя.
състезанието беше интересно и сезона беше интересен и всичко това без старческите безумия на бърни екълстън които има желание да прави.
честито на Хамилтън и привържениците му.
а за мен шампиона е Маса

дали го мразят или не. сами преценете
http://www.youtube.com/watch?v=xPXuafytD_0

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Невероятно джентълменското поведение на Фелипе Маса, след горчивата му загуба на световната титла от Люис Хамилтън, впечатли дори и съперника от Макларън.
Бразилецът, който както всичките си сънародници по принцип е с гореща кръв, демонстрира рядко срещано напоследък поведение във Формула 1.
Той първо заяви, че титлата на Хамилтън е заслужена, после прояви загриженост към "черния" за него Тимо Глок и накрая изрази желание лично да поздрави Хамилтън за извоюваната победа.
Всичко това накара изпълнителният директор на Макларън Мартин Уитмарш да изрази възхищението си, както от пилотските качества, така и от поведението на Маса.
"Фелипе Маса направи брилянтно състезание за да спечели в Гран При на Бразилия", каза Уитмарш, цитиран от Аутоспорт.
"Искам да използвам възможността да отдам почит за качеството на пилотирането му през целия сезон и за впечатляващо спортсменския начин, по който той реагира на разочарованието да разбере, че е изпуснал титлата в последната минута".
Бразилецът, който както всичките си сънародници по принцип е с гореща кръв, демонстрира рядко срещано напоследък поведение във Формула 1.
Той първо заяви, че титлата на Хамилтън е заслужена, после прояви загриженост към "черния" за него Тимо Глок и накрая изрази желание лично да поздрави Хамилтън за извоюваната победа.
Всичко това накара изпълнителният директор на Макларън Мартин Уитмарш да изрази възхищението си, както от пилотските качества, така и от поведението на Маса.
"Фелипе Маса направи брилянтно състезание за да спечели в Гран При на Бразилия", каза Уитмарш, цитиран от Аутоспорт.
"Искам да използвам възможността да отдам почит за качеството на пилотирането му през целия сезон и за впечатляващо спортсменския начин, по който той реагира на разочарованието да разбере, че е изпуснал титлата в последната минута".
- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Днес "Пилето" навършва 40г.
Честит рожден ден на любимецът за повечето от нас, Михаел Шумахер. Днес 03.01.2009 той навършва 40 години. Да му пожелаем поне още два пъти по толкова
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=5173" onclick="window.open(this.href);return false;

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=5173" onclick="window.open(this.href);return false;

- Bijutera
- потребител
Re: Днес "Пилето" навършва 40г.
http://www.sport1.bg/sport1/node/121990" onclick="window.open(this.href);return false;
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Еех Сена ...Bijutera написа:http://www.sport1.bg/sport1/node/121990" onclick="window.open(this.href);return false;

ма и Нелсън Пикет къф дрифт му напрай
Сена май е с Лотусчето на тези кадри
- Bijutera
- потребител
За мене тая класация не е много реална.Всяко състезание предлага по 3-4 изпреварвания,които са наистина красиви и аз се сещам за доста такива,които не са в десетката,а тези не ги превъзхождат по качество и изпълнение!
Също така трябваше да присъства и изпреварването на Себастиян Фетел срещу Хамилтън последното състезание на мокра писта,и как го натика за три обиколки ама го няма....а пък и това изпреварване на Михаел Шумахер е едно от скучните му,правил е къде къде по-шантави маневри
Също така трябваше да присъства и изпреварването на Себастиян Фетел срещу Хамилтън последното състезание на мокра писта,и как го натика за три обиколки ама го няма....а пък и това изпреварване на Михаел Шумахер е едно от скучните му,правил е къде къде по-шантави маневри

- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
А помните ли изпреварванията които направи Михаел в Бразилия през 2006-та, това беше последното му състезание като пилот във Ф1. Тогава даде урок на всички, показа им как се задържал на върха токова дълго, особенно изпреварването с-у Кими, две обиколки преди края, направо не издържа...

- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
Е какво говориш...както беше писал Наско по назад,за Бог нищо лошо не можем да кажем.Шумахер е доказвал възможностите си с всяко излизане на пистата,а сега Маса върви по неговите стъпки според мен..дано в този сезон да има мааалко повече късмет,защото титлата трябва да бъде неговаmichony написа:А помните ли изпреварванията които направи Михаел в Бразилия през 2006-та, това беше последното му състезание като пилот във Ф1. Тогава даде урок на всички, показа им как се задържал на върха токова дълго, особенно изпреварването с-у Кими, две обиколки преди края, направо не издържа...

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар. 

- denisebastian
- потребител
- Контакти:
хахаха,ти можеш да станеш фен и на Верила ако искаш,твоя воля....аз подкрепям Кими и Маса!Herr Flick написа:Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар.
Имат хъс,талант и амбицията да спечелят...за мен те са №1 просто...
Щом не си съгласен,знаеш кво да правиш...стискай палци на твоя фаворит и се надявай да има късмет
Кво друго да ти кажа.........
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
Чорбар приятно ми е,ИвайлоHerr Flick написа:Ако Маса стане световен шампион, аз ставам чорбар.

Последна промяна от ivoled на 28 фев 2009, 16:30, променено общо 1 път.
- Bijutera
- потребител
Има доста да се запознаваме с новия чорбар

- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Ами....има нещо такова!Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?Защото аз не испускам състезание,и просто не виждам потенциал в някой друг...Ще ми е интересно да разбера ти кого подкрепяш,щом си толкова краен,че да станеш чорбар!!!? 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Сигурно мангала.
Тази година въпросителните са много и не знам дали някой се наема за прогнози преди стартовете в Европа. Едно е показателно, Ферари и Макларън започват сътрудничество, явно кризата във F1 е много сериозна.
Ферари имат двама потенциални шампиона и не е определено кой ще бъде толериран за сметка на другия, това може да им изиграе много лоша шега и да стане като миналата година, да си разпределят точките и по този начин да загубят титлата при пилотите. Макларан пренебрегнаха по-добрия си пилот само да може Хамилтън да стане шампион и успяха, заради тази тактика която не е от вчера в Макларън си тръгна Алонсо, заради тази практика Култард остана без титла а Шумахер със една в повече.
Тази година въпросителните са много и не знам дали някой се наема за прогнози преди стартовете в Европа. Едно е показателно, Ферари и Макларън започват сътрудничество, явно кризата във F1 е много сериозна.
Ферари имат двама потенциални шампиона и не е определено кой ще бъде толериран за сметка на другия, това може да им изиграе много лоша шега и да стане като миналата година, да си разпределят точките и по този начин да загубят титлата при пилотите. Макларан пренебрегнаха по-добрия си пилот само да може Хамилтън да стане шампион и успяха, заради тази тактика която не е от вчера в Макларън си тръгна Алонсо, заради тази практика Култард остана без титла а Шумахер със една в повече.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Апсолютно!Аз за това казвам,че се надявам този сезон Ферари да имат малко повече късмет и хитър начин на мислене..
Ще видим.Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...много тъпо се получи.
Без значение-Оставам си верен фен на Ферари каквото и да се случва!
Ще видим.Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...много тъпо се получи.

Без значение-Оставам си верен фен на Ферари каквото и да се случва!

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари. Аз лично подкрепям всеки друг, но не и пилот на Ферари... мое си мнение, на никого не го налагам. Може би заради Шумахер... велик пилот, но не го харесвам.denisebastian написа:...Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?...
Е с това не съм съгласен. Титлата при пилотите никога не е била толкова оспорвана.denisebastian написа:...Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...

- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Не,не.Не ме разбра правилно може би.Имах в предвид,че от началото на сезона медийте започнаха да спекулират и изписаха тонове статии,че Хамилтън е новият шампион и изобщо да дават някви прекалено ранни прогнози.Тоест,и от тях беше побутван,и за това мисля,че финала не беше справедлив....samsung_bg написа:От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари. Аз лично подкрепям всеки друг, но не и пилот на Ферари... мое си мнение, на никого не го налагам. Може би заради Шумахер... велик пилот, но не го харесвам.denisebastian написа:...Аз само не разбрах,в крайна сметка колега кой искаш да стане шампион!?...
И аз не го харесвам като стил на каране,но мисля,че е неуспорим факта,че е най-добрият за това време.Е с това не съм съгласен. Титлата при пилотите никога не е била толкова оспорвана.denisebastian написа:...Миналата година имам чувството,че от начало си беше ясно класирането...
- eekset
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 11:56
- Модел на автомобила: три две нула
samsung_bg написа: От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари.
+1
http://i.data.bg/08/01/21/770926_orig.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- denisebastian
- потребител
- Контакти:
Няма лошо...в крайна сметка ако няма конкуренция,няма да има и състезания...Нека спечели по-добрия!!!eekset написа:samsung_bg написа: От всички потребители във форума има само 3-4-ма, които не сме фенове на Ферари.
+1

- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
Почти позна.HACKO написа:Сигурно мангала.