ГОРЕНЕ НА ГАЗ В ИЗВЪНГРАДСКИ И ГРАДСКИ УСЛОВИЯ
-
- потребител
- Регистриран: 27 май 2006, 12:27
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО
- Status: Извън линия
ГОРЕНЕ НА ГАЗ В ИЗВЪНГРАДСКИ И ГРАДСКИ УСЛОВИЯ
Имам Форд Мондео 1994г. 16V и искам да разбера за горенето, а именно гори ми извънградско 10 литра газ, а градско 14 литра газ. Това дали е нормално?
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- furcy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2005, 16:32
- Модел на автомобила: Volvo S60 '11 2.4 D5
- Контакти:
@kЕFi Ти виждал ли си Мондео 1,4 ???
По темата. Моето Мондео е 1994 Комби 2,0 л. и при мен разхода е градско /извънградско - 10/14 - мисля че ако си 1,8 или 2 литра.. е що-годе нормален. Все пак си зависи и от стила ти на шофиране.
edit: @kEFi мда.. не съм схванал идеята ти. Смайлито съм го проспал

По темата. Моето Мондео е 1994 Комби 2,0 л. и при мен разхода е градско /извънградско - 10/14 - мисля че ако си 1,8 или 2 литра.. е що-годе нормален. Все пак си зависи и от стила ти на шофиране.
edit: @kEFi мда.. не съм схванал идеята ти. Смайлито съм го проспал

Последна промяна от furcy на 02 юни 2006, 16:03, променено общо 2 пъти.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Естествено, че не съм виждал! То нали затова подхвърлямfurcy написа:@kЕFi Ти виждал ли си Мондео 1,4 ???![]()

- vankataRS
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2009, 23:06
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4 1.25 16v Z-tech
Re: ГОРЕНЕ НА ГАЗ В ИЗВЪНГРАДСКИ И ГРАДСКИ УСЛОВИЯ
колеги има и нещо друго 4е ако ваздушния филтер е мн мръсен това пак дига расхода затова като имате гасхубаво ваздушния филтер да се сменя заедно с маслото .
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: ГОРЕНЕ НА ГАЗ В ИЗВЪНГРАДСКИ И ГРАДСКИ УСЛОВИЯ
Ако сменяш маслото на 4-5000 км е така.vankataRS написа:колеги има и нещо друго 4е ако ваздушния филтер е мн мръсен това пак дига расхода затова като имате гасхубаво ваздушния филтер да се сменя заедно с маслото .
Къде изрови тази безполезна тема от 2006 г???

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- elboss
- потребител
- Регистриран: 31 май 2009, 14:13
- Модел на автомобила: fiesta xr2
Re:
[quote="NIKJAMa"]Аз какво да кажа
извънградско като се старая да подържам 120 и 130 на магистралата съм между 8 и 9 литра газ.
В градски условия ми дава 15+ литра. Верно че пускам климатика и доволно си вися в задръствания. Ако ни ми беше нор
мален разхода на извънградско щях да си помисля че нещо не е в ред.[/quote
аве тя и моята фиести4ка гори доста газ т искам да попитам жазмойно ли е 15 фрадско газ, модела е xr2 1.6 ?
извънградско като се старая да подържам 120 и 130 на магистралата съм между 8 и 9 литра газ.
В градски условия ми дава 15+ литра. Верно че пускам климатика и доволно си вися в задръствания. Ако ни ми беше нор
аве тя и моята фиести4ка гори доста газ т искам да попитам жазмойно ли е 15 фрадско газ, модела е xr2 1.6 ?
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
Re: Re:
възможно е ,ако държиш гаста на 5-6хил.обор. Моя двигател е същия като твоя ,нямам газова ,ама съм си доволен от разхода.При нормално каране като вклучвам скоростите на 2-2500 об. ми гори 8,7-9литра на 100 км,иначе като я юркам гори 10-11.като сложиш на газ 2л. отгоре става 13.пак мисе вижда множко за тая фиеста пък и е по лека от ескорта с 200-250кг.По добре иди на газ-анализатор.elboss написа:NIKJAMa написа:Аз какво да кажа