Проблем с ключалката ? механичен или ел.?
-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2008, 13:12
- Модел на автомобила: FIESTA 1.8d with klima/i tri izhoda
- Status: Извън линия
Проблем с ключалката ? механичен или ел.?
Здравейте колеги
Появи ми се следния проблем с шофьорската ключалка
Заключвам си аз със централното(не е дистанционно) и после при опит да отключа не се чува обичайното съскане и вратата естествено не може да се отвори.Дясната ключалка си работи и задейства централното но лявата врата отново не може да се отвори нито отвътре ,нито отвън
Да отбележа че когато отключа отдясно после при заключване отляво централното се задейства и заключва и дясната врата
Каляската е Фиеста 97-ма 3вр.1.8D
За ел.майстор ли съм или за ключар ,или мога и сам?
Благодаря

Появи ми се следния проблем с шофьорската ключалка
Заключвам си аз със централното(не е дистанционно) и после при опит да отключа не се чува обичайното съскане и вратата естествено не може да се отвори.Дясната ключалка си работи и задейства централното но лявата врата отново не може да се отвори нито отвътре ,нито отвън
Да отбележа че когато отключа отдясно после при заключване отляво централното се задейства и заключва и дясната врата
Каляската е Фиеста 97-ма 3вр.1.8D
За ел.майстор ли съм или за ключар ,или мога и сам?
Благодаря

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Проблем с ключалката ? механичен или ел.?
За да заключиш лявата врата ключа се завърта на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка, а за да я отключиш той се завърта на 45 градуса по посока на часовниковата стрелка. Този ход от 45 градуса прави ли го ключа. Когато заключиш, дръжките за отваряне на вратите отвътре потъват. Казваш, че и отвътре не може да се отключи, не може ли да се дръпне навън дръжката, заяжда ли?

-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2008, 13:12
- Модел на автомобила: FIESTA 1.8d with klima/i tri izhoda
Re: Проблем с ключалката ? механичен или ел.?
Току що говорих с един ключар,каза че ми е скъсана ?пружинката?
,да съм отидел с каляската когато успея да отворя по някакъв
начин вратата за да можел да свали кората,да извади бравата и да сложи пружинката,ще ми струва 17~20лв
,но вече заприличах на пилот на истребител и сина ми вика -Тате не се оглеждай дали някой те гледа ами прескачай лоста и излизай
-Затова ще си платя,само първо трябва да успея да я отворя някак тая вратичка,те на моя нафтов изтребител вратите са дефицит
samsung_bg дръжките се прибират,и дори когато натисна навътре лявата дружка се заключва и дясната врата,говоря когато съм вътре
Снощи ме спря един катаджия,добре че ми работят ел стъклата,и добре че не ми каза -Излезте от автомобила

Снощи ме спря един катаджия,добре че ми работят ел стъклата,и добре че не ми каза -Излезте от автомобила